Haber LG G4 Pro Özellikleri Sızdırıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
LG G4 Pro Özellikleri Sızdırıldı!
LG’nin LG G4 modelinden sonra yeni phablet modeli ile piyasaya giriş yapacağı iddiaları ortaya çıktı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sızıntılara göre LG G4 Pro Snapdragon 820 çipset, 4GB RAM, 27MP arka kamera, 8MP ön kamera, 5.8 inç 2K ekran ve 32/64GB dahili hafıza ile gelecek. Cihazın Ekim ayında Galaxy Note 5 ile aynı zamanda tanıtılması ve metal kasa ile gelmesi bekleniyor.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: murooo55, man20, Nextman ve 1 kişi daha

byAndroid

byAndroid

Üye
Hadi bakalım ortalık kızışsın biraz

IsseyMiyake

IsseyMiyake

Üye
Parçaları biraz daha ucuz olsa bence Samsung ve Apple pazarını da elinden alıcak Lg , güzel ve sağlam telefon yapıyorlar ancak malzemeleri çok pahalı

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
5.8 sadece büyük ekransa kötü olur yanında bir getirisi olmalı bence.

furkankaya559758

Üye
Baya iyiymiş. G4 çok güzeldi bu da iyi ama ekranı çok büyük.

csbaz

csbaz

Üye
Note 4 alan kafama kuşlar etsin emi.Bekleseydim eliteyle keşke kasan touchwizi kullanmazdım...

serdar_gs

serdar_gs

Üye
göz alıcı

yeumyang

yeumyang

Moderator
ekranı büyüttükce büyütüyorlar yakında telefon icin bir canta taşımamız gerekecek cebe sıgmıyorlar zaten ekranı büyütenekadar şu pillere bir cözüm getirseler

• Beğen
Tepkiler: Death Punch
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Müthiş cihaz ama g pen yok ise note 4/5 yine kral olacaklar

man20

man20

Üye
Donanımı çok hoş. Umarım kalemide olur.

metinmert06

Üye
Snapdragon 820 de ne olaki?

Print Screen

Print Screen

Üye
Eger boyle gelirse cok iddalı bir cihaz oldugunu soylemekte fayda var bakalım note 5 nasil olucak simdi samsung dusunsun

Invoke

Invoke

Üye
Ekimde S820 gelirse belki Nexus 5 de ... Umut... :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Fiyati cok ucmazsa alirim umarim metal olmaz.
5.8 inc söz konusu Lg olunca heyecan verici cerceveler iyice azalacaktir. Batarya bu ekran boyutuyla 3.500 veya üzerinde olacaktir.
27 mp ois f1.8 kamera bravo cihazla ilgili bir diger söylenti de rerina tarayici.

Invoke

Invoke

Üye
Benim de ilgimi çekti de ama galaxy note touchwiz'ini lg'nin arayüzüne tercih ederim. Gerçi Note 5'den ucuz olur herhalde.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Pro modellerdeki arayüzde bazi varyasyonlar var G serisinden farkli olarak.Bir de pro modelleri pek günyüzüne cikmazdi iyi cihazlar olmalarina ragmen Lg bu sefer donanimin yaninda yazilima da önem vermis olacakki sizintilar vs.konusuluyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Benim de ilgimi çekti de ama galaxy note touchwiz'ini lg'nin arayüzüne tercih ederim. Gerçi Note 5'den ucuz olur herhalde.
Damacana koyarsa ucuz olacağı kesin. Ha birde sözde deriler var.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Pro mu ? Yok arkadaş bu kadarı yeterli z1 den sonra bana lg g4 uzay araci gibi geldi arayüz konusunda:cool

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bu işin ucu nereye gidiyo anlamadım yakında bilgisayar kullanan kalmayacak :D

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve Nextman

Üst Alt