Haber Microsoft Lumia 640 ve Lumia 640 XL (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Win10 mobile çıkana kadar duruma bakıcam eğer amiral gemi modeller çok uçuk fiyat olmazsa alırım olursa 640xl alırım. Belli olmaz belki 840xl çıkarırlarsa ondan da alırım eylul-ekim baya haraketli geçebilir. Tabi bide 2016 mwc etkinliği de önemli. Orada da belki çok güzel telefonlar tanıtılır

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Win10 mobile çıkana kadar duruma bakıcam eğer amiral gemi modeller çok uçuk fiyat olmazsa alırım olursa 640xl alırım. Belli olmaz belki 840xl çıkarırlarsa ondan da alırım eylul-ekim baya haraketli geçebilir. Tabi bide 2016 mwc etkinliği de önemli. Orada da belki çok güzel telefonlar tanıtılır
bu gidişle siz 2020 leride beklersiniz : ) )

• Beğen
Tepkiler: dakamon
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
1520 930 dan iyidir ama ah bir bulsam belki alırım yıl sonunda çıkacak modellere bağlı tabi onlar tatmin edermi yoksa 1520 nin gölgesinde mi kalır ?

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
1520 930 dan iyidir ama ah bir bulsam belki alırım yıl sonunda çıkacak modellere bağlı tabi onlar tatmin edermi yoksa 1520 nin gölgesinde mi kalır ?
İkinci el L 1520 buldum,
Hani şu ikinci el satışı yapan yerler var ya.. ama güvenli
yurtdışı gelişli ama kaydı yapılmış..
Hem büyük ebat olması hem de kısmen geçmiş zamana ait olması beni düşündürüyor, onun yerine L 930 u da yakalasam daha cazip geliyor.

Bu aralar, L 930 , L 1520 , L 640 XL arasında gidip geliyorum : )

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İkinci el L 1520 buldum,
Hani şu ikinci el satışı yapan yerler var ya.. ama güvenli
yurtdışı gelişli ama kaydı yapılmış..
Hem büyük ebat olması hem de kısmen geçmiş zamana ait olması beni düşündürüyor, onun yerine L 930 u da yakalasam daha cazip geliyor.

Bu aralar, L 930 , L 1520 , L 640 XL arasında gidip geliyorum : )
Eşimde 1520 var bence MS yada Nokia'nın en iyi telefonu daha 930 görmedim ama 1520 ye kefilim eğer yıl sonu MS iyi bir telefon çıkartmaz ise 1520 alabilirim

• Beğen
sahanemir

sahanemir

Üye
Not3 verdim üstüne de 400 verdim 930 almak için hala pahalı bir cihaz hızı da gayet iyi antutu dan benchmark dan 26.565 alıyorum mesela.

Son düzenleme:
sahanemir

sahanemir

Üye

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
@sahanemir ,
Bizim sistem nedeniyle buradaki bazı fotografları göremiyorum.
O yüzden de tepkim kör bakışı gibi oluyor.

sahanemir

sahanemir

Üye
Antutu benchmark kurup dener misin kaç puan çıkıyor..

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Lumia 640 ile Lumia 640 XL gibi iki önemli telefon madeli piyasaya sürülüyor.
Ama teknoloji marketlerinde hiç yokkkk...
Bu nasıl bir şey anlamakta güçlük çekiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
sahanemir

sahanemir

Üye
Marketi boşver doğubank gibi yerlerde de yok bol bol şu lg var ya reklemları olan ondan var arkası deri olan.

sahanemir

sahanemir

Üye
Aslında getirtebilirim de bilmiyorum uğraşsam mı diye dubai den.

sahanemir

sahanemir

Üye
Daha büyük ekran ve daha yeni model 1520 ye göre 930 bana ufak geliyor satıp onu alabilirim gibime geliyor

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Teknosa'ya mail attım. Ne zaman geleceğini sordum. Stoklarımızda yok diye cevap vermişler. Sanki bilmiyorum stoklarınızda Lumia 640 olmadığını. :zzz: Neyse başka bir şekilde sordum. Bakalım bu sefer satıp satmayacakları konusunda cevap verecekler mi...

• Beğen

megge

Üye
herhangi bir şekilde cortana türkçe dil paketini yükliyebilirmiyim ,640 telefona, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..

sahanemir

sahanemir

Üye
Bildiğim kadarıyla hayır..

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
herhangi bir şekilde cortana türkçe dil paketini yükliyebilirmiyim ,640 telefona, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..
Cortana Türkiye için, türkçe için yayınlanmadı... İlerde yayınlanmasını bekliyoruz.
Arkadaşlar, Lumia 640 modellerinden alıp kullanan var ise, izlenimlerinizi yazar mısınız?

• Beğen
Tepkiler: sahanemir

megge

Üye
Cortana Türkiye için, türkçe için yayınlanmadı... İlerde yayınlanmasını bekliyoruz.
Arkadaşlar, Lumia 640 modellerinden alıp kullanan var ise, izlenimlerinizi yazar mısınız?
cortana çok güzel,ısınma(925e göre)hiç yok gibi,çok yüksek düzeyde sesi var,nette veri bağlantısından dolayı takılmadan başka takılma olmadı(oyunlarda filan),resimler 925e göre biraz kötü,hafıza yetersiz,yandan kamera düğmesi yok görüntüsü çok güzel benimki turkuaz ve çift sim şimdilik bunarı aktarabilirim.

Üst Alt