dakamon
Üye
bu gidişle siz 2020 leride beklersiniz : ) )Win10 mobile çıkana kadar duruma bakıcam eğer amiral gemi modeller çok uçuk fiyat olmazsa alırım olursa 640xl alırım. Belli olmaz belki 840xl çıkarırlarsa ondan da alırım eylul-ekim baya haraketli geçebilir. Tabi bide 2016 mwc etkinliği de önemli. Orada da belki çok güzel telefonlar tanıtılır
İkinci el L 1520 buldum,1520 930 dan iyidir ama ah bir bulsam belki alırım yıl sonunda çıkacak modellere bağlı tabi onlar tatmin edermi yoksa 1520 nin gölgesinde mi kalır ?
Eşimde 1520 var bence MS yada Nokia'nın en iyi telefonu daha 930 görmedim ama 1520 ye kefilim eğer yıl sonu MS iyi bir telefon çıkartmaz ise 1520 alabilirimİkinci el L 1520 buldum,
Hani şu ikinci el satışı yapan yerler var ya.. ama güvenli
yurtdışı gelişli ama kaydı yapılmış..
Hem büyük ebat olması hem de kısmen geçmiş zamana ait olması beni düşündürüyor, onun yerine L 930 u da yakalasam daha cazip geliyor.
Bu aralar, L 930 , L 1520 , L 640 XL arasında gidip geliyorum : )
Anlaşıldı , biraz daha sabır gerekiyor.Marketi boşver doğubank gibi yerlerde de yok bol bol şu lg var ya reklemları olan ondan var arkası deri olan.
640xl imi getirteceksiniz dubaiden ne için gerek duydunuz ki?Aslında getirtebilirim de bilmiyorum uğraşsam mı diye dubai den.
Cortana Türkiye için, türkçe için yayınlanmadı... İlerde yayınlanmasını bekliyoruz.herhangi bir şekilde cortana türkçe dil paketini yükliyebilirmiyim ,640 telefona, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..
cortana çok güzel,ısınma(925e göre)hiç yok gibi,çok yüksek düzeyde sesi var,nette veri bağlantısından dolayı takılmadan başka takılma olmadı(oyunlarda filan),resimler 925e göre biraz kötü,hafıza yetersiz,yandan kamera düğmesi yok görüntüsü çok güzel benimki turkuaz ve çift sim şimdilik bunarı aktarabilirim.Cortana Türkiye için, türkçe için yayınlanmadı... İlerde yayınlanmasını bekliyoruz.
Arkadaşlar, Lumia 640 modellerinden alıp kullanan var ise, izlenimlerinizi yazar mısınız?