eylüle doğru alacağım büyük ihtimal yüzde 99 lg g4'de karar kıldım@muratalperr55 noldu senin telefon işi?

G4 ileriye dönük olmaz ama sen bilirsin. G4 yerine Z3 Plus veya Note 5 almak daha mantıklı.eylüle doğru alacağım büyük ihtimal yüzde 99 lg g4'de karar kıldım![]()
ileriye dönük olamaz derken güncelleme desteğinden falanmı bahsediyorsunG4 ileriye dönük olmaz ama sen bilirsin. G4 yerine Z3 Plus veya Note 5 almak daha mantıklı.

İşlemcisinden bahsediyorum. Bütün amirallerde son nesil senin ki bir adım geride o kadar para verdik bari en iyisi olsunileriye dönük olamaz derken güncelleme desteğinden falanmı bahsediyorsun![]()

Ortaya teori atan verir önce kaynağıİşlemcisinden bahsediyorum. Bütün amirallerde son nesil senin ki bir adım geride o kadar para verdik bari en iyisi olsun
Şimdi biri gelip ısınıyordu filandı falandı diyecek, M9 artık ısınmıyor mesela. Hızını düşürdü dediğimde benden kaynak site isemişlerdi şimdi karşı çıkanlardan ben istiyorum.
M9 hala isiniyor gencler.G4 ve S6 yi belli sure kullanan kim varsa G4 ün günlük kullanimda daha seri oldugunu söylüyo.S6'nin sorunlari kesinlikle cözülmeyecek bundan emin olabilirsiniz.
Suan Note 4 ve G4 haricinde telefon kesinlikle alinmaz.
Kanit gösterebilirim evet ama göstermek istemiyorum acikcasi bir video var ve 3 kisi Zenfone 2 ip6 g4 s6 m9 ve note 4 uzerinde oyun oynuyo tabi bu 3 kisi tum telefonlarda esit zamanda oyun oynamadigi icin videoyu adil bulmadim ve foruma eklemedim.Sdn son videolarinda bu bahsettigim video.
Bir de oynamayi birakip hangi cihazi ilk olarak olcmeye calisirsa tabiki o cihaz daha yuksek isi degeri verecek diger cihazlar beklerken 2-3 derece fark oluyo oyun acik olsa bile oynamatinca isi dusuyo bizzat denedim bunu.Bu arada en cok isinan cihaz Iphone 6 cok sasiracaksiniz.