Ekran kartı driver sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartı driver sorunu
Ekran kartı driveri nin yeni surumunu yukluyorum ekran karanlık oluyor.Flaş tutarak anca görüyorum.Eski surumunde birşey yok sizce nedendir

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
Durum şu

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
Acill beyler

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Laptop'un dahili ekran kartı driveri kurulu değilken ekran parlaklığını ayarlanmiyordu, dahili ek driveri mı kuruyorsun harici mi?

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
Laptop'un dahili ekran kartı driveri kurulu değilken ekran parlaklığını ayarlanmiyordu, dahili ek driveri mı kuruyorsun harici mi?
Windows'un kendi driver'ında ayarlayabiliyorsun ati nin driveriını kurunca aynı sorun

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Önceki sürücüye geri dönmeyi denedin mi? Aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcısını devre dışı bırakıp tekrar aktifleşirince de çözülebiliyormuş.

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
Önceki sürücüye geri dönmeyi denedin mi? Aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcısını devre dışı bırakıp tekrar aktifleşirince de çözülebiliyormuş.
Önceki sürümde hiç bir şey yok zaten.Ama win8.1 de eski sürümde olmadığı için parlaklığı hiç ayarlyamıyorum

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Ledler patlamış olabilir, kısa devre yapmış olabilir. Bataryayı ve adaptörü çıkarıp 15 sn. Power düğmesine basılı tutun sonrda bataryayı ve adaptörü takıp deneyin.

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
Ledler patlamış olabilir, kısa devre yapmış olabilir. Bataryayı ve adaptörü çıkarıp 15 sn. Power düğmesine basılı tutun sonrda bataryayı ve adaptörü takıp deneyin.
Batarya yok zaten :D15 sn bekleyip hemenmi takayım

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Direk deneyebilirsin o zaman[emoji4]

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Hayır. Komple pc yi kapat, sonra yap.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Elektrik Adaptörünü çıkar mutlaka.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Aynen. Bitik bir batarya olsa dahi çıkarın.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Anakartta olan statik elektriği bitiriyor.