Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bugün veya önümüzdeki günler için 5 nci yapının yüklenmesiyle ilgili 3 seçenekli bir fal gözüküyor.

1- 4 ncü yapı yüklü olanlar 5 nci yapıyı yükleyemeyecekler. Bekleyip düzeltme yapıldıktan sonra yükleyecekler.

2- Telefonlarında 8.1 yüklü olanlar veya 8.1 'e geri dönenler 5 nci yapıyı yükleyebilecekler.

3- 5 nci yapı yayınlayana kadar yükleme sorununu giderdikleri takdirde hem 4 ncü yapıda olanlar ve hem de 8.1 'de olanlar 5 nci yapıyı yükleyebilecekler.

ko4fun

ko4fun

Üye
Telefon şuanda 8.1 kurulu şuanda kurabilir miyim lumia 920 ye

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Gebe diyor ki.....son e postamın ardından hem masaüstü bilgisaylar için hem de telefonlar için yeni sürümü yayınladık..benim bilgisayar da telefonda masanın üstünde ama henüz gelen giden yok:)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Telefon şuanda 8.1 kurulu şuanda kurabilir miyim lumia 920 ye
Bekleyin, henüz yayınlanmadı..
Gebe diyor ki.....son e postamın ardından hem masaüstü bilgisaylar için hem de telefonlar için yeni sürümü yayınladık..benim bilgisayar da telefonda masanın üstünde ama henüz gelen giden yok:)
Galiba yeni yapıya en hazırlıklı olan sizsiniz : ) )
BozkirdanGelen, "Keşke benim telefonum da 8.1'de olsa" der
ve aynı anda 8.1 kurulu olan tüm cep telefonları çöker.

• Beğen
Tepkiler: sahanemir, suyunsesi ve Esendağlı
meg1ddo

meg1ddo

Üye
insider server error hatası veriyor, onceki yapılarda da boyle hata veriyor ardından guncelleme gozukmeye başlıyordu, 5. yapı yakındır.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Evet, sunucular kilitlenmesin diye şu saatte şu dakikada yayınlanacaktır mesajı vermezdik.
Hiç beklenmeyen bir anda Publish yapardık..
Böylecek sunuculara gelen istekleri parçalamış, trafikte rahatlama sağlamış olurduk.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
5. yapı ile birlikte yayınlanmasını bekleyenlerin sayısının önceki yapılara göre birkaç kat arttığını rahatlıkla düşünebiliriz :ehe

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Phone Update: Your device is up to date. Last checked today, 2 minutes ago.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Gabe beklentiyi yükseltti 5.yapı için günlük kullanıma uygun vs diyerek bende büyük bi hevesle bekliyorum inşallah diğerleri gibi olmaz :D 8.1 e dönünce attan inim biraz daha hızlı giden eşeğe binmiş gibi oluyorum :D

• Beğen
Tepkiler: skynet
Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, bulutsuzgece ve serinaga
serinaga

serinaga

Üye
Yeni yapı için geri sayım başlatmışlar galiba :allalla:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Millet dün akşamdan beri telefon sıfırlamakla uğraşıyor bunlar ise daha yenimi geri sayım başlatıyor,bütün geçmişlerine rahmet!okuyasım var:)

skynet

Üye
Gelsin de ilk kurucu timin yorumlarına göre hareket edelim :ehe

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu akşammı orda 1 gün falan yazıyordu

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye