dilmenibrahim
Üye
Nasıl bir cihaz Twitter da ilk sıradaydı bugün değdimi iyi mi o kadarOnu çoktan kaptım
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nasıl bir cihaz Twitter da ilk sıradaydı bugün değdimi iyi mi o kadarOnu çoktan kaptım
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
5 nci yapının ulubatlı hasanları
Arkadaşlar,
5 nci yapıyla ilgili en belirgin özellikler nelerdir.. Bilen arkadaşlarımız var mı?
4 ncü yapıda durabilmek adına epey cambazlık yaptık.5. yapının günlük kullanıma uygun, daha kararlı bir sürüm olduğu söyleniyor. [Rivayet]
Bu akşam gelirse yükleyip göreceğiz.
Eğer dedikleri gibi günlük kullanımda daha uygun olursa w10 kullanıcısı hatırı sayılır şekilde artar.bende dahil.5. yapının günlük kullanıma uygun, daha kararlı bir sürüm olduğu söyleniyor. [Rivayet]
Bu akşam gelirse yükleyip göreceğiz.
Buradan devam edelim bu konuyaNasıl bir cihaz Twitter da ilk sıradaydı bugün değdimi iyi mi o kadar

<u twitler ne zamanın çünkü nawzil bugün yayınlanacak diyor 2-3 saat önceki twitinde!Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gabe "Fena tahmin değil" demiş.
Bu akşam gelme ihtimali çok yüksek![]()
Saat tahmini yapalımben içgüdüsel tahmin ile diyorum ki akşam 11:05
![]()

Ya o değilde, heyecandan bir iki saat kadar önce bekleyemeyip insider kurdum telefona. Telefonumda bunu beklemiş sanki. Şimdi tehdit savuruyo. "Güncellemen var, 3 gün içinde yükle yoksa ben yapacağımı bilirim" şeklinde![]()
Bence 5.yapıda çileden çıkartmasa da uff pufff dedirtebilirBugün itibariyle WP8.1'e dönüş yaptım.
Nedenler:
1) Yeni W10 Mobil önizleme yapısının (5.yapının) yayınlanacak olması
2) Mevcut W10 mobil yapısının (4.yapının) insanı çileden çıkartması

ammada sorunlu sistemmiş ne sabırlı insanlarız ki bunlara rahmen ms ye bir faydamız olsun diye, aslında yine ileride biz kullanıcılar sorun çekmesin deyip geri bildirim için bu kadar soruna katlanıyoruz kendimizi tebrik etmemiz gerekiyor benceBen telefonu bu sabah 8.1'e döndürdüm.
Valla öyle özlemişim ki. Dünya varmış...
W10'da klavye berbat, tuşlar çok küçük.
Hatta doğru harfe bile bassan yandaki harfi algılıyor bazen.
Mesajlaşmak resmen işkence.
Görev yöneticisi ve uygulamalar arası geçiş facia... Sürekli tıkanmalar, sürdürülüyor yazısında kalmalar.
Tıkanınca uygulamadan atmalar, siyah ekranda kalmalar ya da yeniden başlamalar.
Ana menüye dönerken bile sürekli "sürdürülüyor yazısı..
Zaman zaman ana ekranda tepkisiz hale gelme, hiçbir karenin işlememesi...
İkide bir yeniden başlatmak zorunda kalma...
Rehber veya mesajlara girerken uzun süre bekleme.
Hangi birini sayayım.
İlk yüklendiğinde sorunlar idare edilir gibi duruyor ama zamanla giderek kötüleşiyor ve çileden çıkarıyor.
Katılıyorum. En azından telefonumu bi önden sıfırlayacağım bu akşam. Herşeyi hazırlayıp ilk tepkilere yorumlara bakacağım. Sonra yüklemeyi planlıyorum. En geç gecenin geç vakitleri, olmadı sabaha.Bence 5.yapıda çileden çıkartmasa da uff pufff dedirtebilir![]()