Haber Microsoft Lumia 640 ve Lumia 640 XL (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
640XLın batarya performansı nasıl, 1320 gibi mi yoksa ondan daha da mı iyi? anneme bataryası iyi giden ve büyük bir telefon bakıcaz da :D
Açıkcası ali kemla abi 640xl için bataryası muazzam demişti 1520 yi bile geçiyordu sanırım batarya performansı olarak. Bence bu dediklerinizi arıyorsanız 640xl süper telefon. Hem batarya çok iyi gidiyor hem büyük ekran hem 13mp zeis optikli kamera hemide uygun fiyat kaçmaz bence.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
yorumlar için teşekkürler, eğer annem wp'un arayüzüne alışırım derse alır büyük ihtimal, çünkü elindeki Galaxy S Advange telefonundan baya şikayetçi :D

sahanemir

sahanemir

Üye
930 u satıp 640xl mi alsam diye düşünmüyorum dersem yalan olur.

sahanemir

sahanemir

Üye
940 sanmadım helbet ama 940 daha uzun zaman ortada olmayacağını anladım 930 ekranına alışamıyorum sorunum bu t9 klavye bulabilsem daha rahat edeceğim de onu da bulamıyorum.

sahanemir

sahanemir

Üye
Tek şikayetim ekran ufaklığı gerçi ufak değil ama işte not2,,3 den sonra alışamıyorum.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Tek şikayetim ekran ufaklığı gerçi ufak değil ama işte not2,,3 den sonra alışamıyorum.
dün malum 2. el satış yapan bir sitede 1000tl ye birkaç aylık vardı. şekil şemal olarak telefon çok güzel aslında bende almışken 5"üzeri alayım istiyorum büyük ekran baya kolaylıkları ve faydası oluyor tabi dezavantajlarıda yok değil. benim lumialarda olmazsa olmazım glance screen onedenle 930 almaktan uzak duruyorum yoksa 640xl 930un yanından bile geçemez.

sahanemir

sahanemir

Üye
Biliyorum tabiiki glance yok bunda ama açıkça pek aramıyorum da.tek şikayetim ufak ekran 1520 ile takas edeyim diyorum uste para almam lazım ona da yanaşmazlar 1520 nin ikinci eli düşüktür 1000 sıfır kardeşim aldı vodafondan 930 ise 1400 den aşağı yok.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
dün malum 2. el satış yapan bir sitede 1000tl ye birkaç aylık vardı. şekil şemal olarak telefon çok güzel aslında bende almışken 5"üzeri alayım istiyorum büyük ekran baya kolaylıkları ve faydası oluyor tabi dezavantajlarıda yok değil. benim lumialarda olmazsa olmazım glance screen onedenle 930 almaktan uzak duruyorum yoksa 640xl 930un yanından bile geçemez.
L 920 de glance screen'in olması ve L 930 da olmaması komik değil mi?
Telefonlarda özellik belirlerken Neye göre yapıyorlar anlamış değilim?
@Aybars1979
Hafta sonu baktım, henüz satış mağazalarına gelmediler.
Sence 640 mı 640 XL mi?

sahanemir

sahanemir

Üye
XL bence daha büyük ekran ve batarya iyi gibi düşünüyorum.ama iyicene de araştırmadım o da gerçek .doğu banka gideceğim bugün araştıracağım orada.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Biliyorum tabiiki glance yok bunda ama açıkça pek aramıyorum da.tek şikayetim ufak ekran 1520 ile takas edeyim diyorum uste para almam lazım ona da yanaşmazlar 1520 nin ikinci eli düşüktür 1000 sıfır kardeşim aldı vodafondan 930 ise 1400 den aşağı yok.
artık snap800 lü cihazlar baya fiyat olarak gevşedi ama kardeşinin gayet iyi fiyata almış yinede. 930 640xl için harcanacak bir cihaz diil ama eş, kardeş, anne yada babanın tel ihtiyacı varsa onlara hediye edip 640xl kendiniz için daha mantıklı olur. glance screen olsa bir dakika düşünmem alırdım cihazı ama (led bildirim ışığı varmı?) işte o cihazda glance screen olmaması benim için büyük eksiklik.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
XL bence daha büyük ekran ve batarya iyi gibi düşünüyorum.ama iyicene de araştırmadım o da gerçek .doğu banka gideceğim bugün araştıracağım orada.
Araştırma sonuçlarını bekliyoruz,
Bize de faydası olur,
Kimbilir belki biz de ordan aldırırız.

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
Aybars1979

Aybars1979

Üye
L 920 de glance screen'in olması ve L 930 da olmaması komik değil mi?
Telefonlarda özellik belirlerken Neye göre yapıyorlar anlamış değilim?
@Aybars1979
Hafta sonu baktım, henüz satış mağazalarına gelmediler.
Sence 640 mı 640 XL mi?
l928 hariç amoled ekranlı modellerde glance yok (735 ve 930 amoled) 930 da glance olmamasının samsungtan kaynaklandığı yazılıp çizilmişti. nokia nın istediği ekranlara çok yüksek fiyat çektiğini yazmışlar. sonuçta yok ve eminim ki glance olmaması nedeni ile almaktan vaz geçende çoktur. lumialar için ayırt edici en büyük özellik bence başka hiçbir android yada apple telde görmediğim bir durum. bu özellik samsungta falan olsa millet öve öve bitiremez örnek: hiç kimsenin kullanmadığı el kola hareketleri ile resim felan çevirme vardı s4 de. 640xl ve 640 arasında bariz boyut farkı var, 0,7" kulağa okadar farklı gelmiyor ama yüzdeye vurduğunuzda aradaki fark %16 büyük ekran kullanmak istemeyenlerin tercih nedenidir. 6" 1520 için söylenen tek elle kullanılamaz deyimizi 5,7" olan lumia 640xl içinde söylüyorlar.
onun haricinde zaten ön ve arka kamera ile pil gücünde bir fark var. başkada bir farklılık dikkat çekmiyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

sahanemir

sahanemir

Üye
Led var mı yok mu 10 ile gelirmi bilmiyorum ama bildirim sesleri gayet yeterli ama olsaydı iyi olurdu o ayrı.cihazımı belki oğluma verebilirim s4 almıştım ona ekranı kırmış hacettepe de okuyor kendileri

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
@Aybars1979
Bilgi için Teşekkür ederim.
Aslında 640 XL 6 inc olsaydı çekimser dururdum.
Ama 5.7 olması bile idare eder diyorum.
Büyük ekranlara iyimser bakmıyorum.
Dikkat ettiğim bir şey var, 640 lardaki resimlere bakıyorum bazıları köşeli ekranlı gözüküyor.
bazıları da yuvarlak ekranlı..
Keşke köşeli olsaydılar.(belki de google ye konulan resimlerde hata vardır)

sahanemir

sahanemir

Üye

L930ile çekilen.

sahanemir

sahanemir

Üye

• Beğen
Tepkiler: skynet
sahanemir

sahanemir

Üye
Resimleri kırpıyorum yolsa tapatalk dan yollayamıyorum.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
@Aybars1979
Bilgi için Teşekkür ederim.
Aslında 640 XL 6 inc olsaydı çekimser dururdum.
Ama 5.7 olması bile idare eder diyorum.
Büyük ekranlara iyimser bakmıyorum.
Dikkat ettiğim bir şey var, 640 lardaki resimlere bakıyorum bazıları köşeli ekranlı gözüküyor.
bazıları da yuvarlak ekranlı..
Keşke köşeli olsaydılar.(belki de google ye konulan resimlerde hata vardır)
valla ben şuan için 640xl almaktan vaz geçtim.:D
Led var mı yok mu 10 ile gelirmi bilmiyorum ama bildirim sesleri gayet yeterli ama olsaydı iyi olurdu o ayrı.cihazımı belki oğluma verebilirim s4 almıştım ona ekranı kırmış hacettepe de okuyor kendileri
güzel üni versite hangi bölüm?

Üst Alt