uncanny_young
Üye
Bir zamanlar da 5800 vardıİnşallah daim olur![]()
s3 için rom kullanıyordum ama Hakan güveni görür görmez herzaman yaptığım gibi ben bu adama GÜVENiyorum dedim ve indirmeye başladım 
Bir zamanlar da 5800 vardıİnşallah daim olur![]()
s3 için rom kullanıyordum ama Hakan güveni görür görmez herzaman yaptığım gibi ben bu adama GÜVENiyorum dedim ve indirmeye başladım 
Güvenin için teşekkürler kardeş... Kolay gelsinBir zamanlar da 5800 vardıs3 için rom kullanıyordum ama Hakan güveni görür görmez herzaman yaptığım gibi ben bu adama GÜVENiyorum dedim ve indirmeye başladım
![]()

Dosyalar kısmında yukarıdakı panelde asagıya dogru ok ısaretı var ona tıkla sd kartı secebılıyorsun. Mıuı kullanıcılar ıcın ucretsız mesajlasma ozellıgını actıgın ıcın sms gonderdı. Kımı yerlerde cevrımıcı bolumler oldugu ıcın cınce ıcerıkler mevcut. Bu arayuz dıger romlara olmaz. Sdk ı portlamak gerek oda uygulama yazma bılgısı gerektırır.dosylarım kısmından hafıza kartına giremiyorum ama içindeki dosyaşar diğer sekmelerde gözüküyor. ayrıca hızlı hareket ettiğinden sanırım bazı şeylere evet filan dedim bir kaç kere sms parası kesti 2 3 kere oldu. görünüm olarak çok hoşuma gitti ıphone havası var. kamerada çekim tuşu çok iyi olmuş ama bir sürü özelliği yok. uygulamarında çince yazılar mesela video uygulaması çok karışık birşey . Biraz kısıtlı geldi bana hız olarak çok iyi menü olmaması hem iyi hem kötü (: mesaj konusunda bir harika zaten sesleri bildirim şekli falan filan 10 numara. Bu arayüzü diğer romlara eklebiliyormusun birde özeliikle mesajlaşma uygulamasını
Dil dosyası ile alakalı. Dıli Ingılızce yap duzelecektır. Guncellemede duzelteceğim dil dosyasınıPıl tasarrufuna girince durduruldu hatası veriyor
Arama bekletme bildiriminı ikikere çal ayarla deneGörüşme sırasında başka bir çağrı geldiğinde karşıdan gelen sesi kesiyor.
Mobil veri açık olmasından değil mi mesajı kapatmadığınızdan oluyor. Kurulumu yavaşça yaparak mi mesaja geldiğiniz zaman mi mesajı kapatın tl kesmeyecektir. İlk önce herhangi bir rom'a dönerek rehberinizi vkart olarak sd karta yedekleyin sonra hiui kurun ve sd karttan yedeğe tıklayarak yüklemesini bekleyin tamamdırTekrar geri döndüm roma biraz pahalıya mal oldukurulum yapılırken mobil veri açık oluyor sanırım kapatana kadar bi 5 6 tl içiyor bunu nasıl engelleriz. Net paketi olmayanlar için sıkıntı bu. Ayrıca sim kartında numaralar onları nasıl alacağım bir yolu varmı
Ücreti mobil veri olarak kesti. Mi mesajı biliyorum sms ücreti kesiyor ücretsiz mi mesajı o Başka. Ama bu direk mobil veri açık olarak kuruluyor onun için hemen kapatsam Bile veri akışı oluyor. Numaralar işinide o yöntem aklıma geliyor ama uzun iş direk yokmu diye merak ettim. En iyisi farklı telefondan. Rehberi yedeklemekMobil veri açık olmasından değil mi mesajı kapatmadığınızdan oluyor. Kurulumu yavaşça yaparak mi mesaja geldiğiniz zaman mi mesajı kapatın tl kesmeyecektir. İlk önce herhangi bir rom'a dönerek rehberinizi vkart olarak sd karta yedekleyin sonra hiui kurun ve sd karttan yedeğe tıklayarak yüklemesini bekleyin tamamdır
Hmm o zaman rom kurulumunda sim kartı çıkarıp kurulumu tamamlamak. Sim kartını başka bir android cihaza takıp rehberı yedekle bluetooth ile telefonuna gönder ve kurulumu tamamla. Başka yöntem aklıma gelmiyor. Sorun genel miui sorunu olduğu için çözüm yolu bende bulamıyorumÜcreti mobil veri olarak kesti. Mi mesajı biliyorum sms ücreti kesiyor ücretsiz mi mesajı o Başka. Ama bu direk mobil veri açık olarak kuruluyor onun için hemen kapatsam Bile veri akışı oluyor. Numaralar işinide o yöntem aklıma geliyor ama uzun iş direk yokmu diye merak ettim. En iyisi farklı telefondan. Rehberi yedeklemek
. Şuan için görsellik ve hız konusunda ram bi harika özellikle geçen dediğim gibi mesajlaşma Konusunda çok iyi
Hmm o zaman rom kurulumunda sim kartı çıkarıp kurulumu tamamlamak. Sim kartını başka bir android cihaza takıp rehberı yedekle bluetooth ile telefonuna gönder ve kurulumu tamamla. Başka yöntem aklıma gelmiyor. Sorun genel miui sorunu olduğu için çözüm yolu bende bulamıyorum
Üzerinde ki yazılım hala senin paylaşmış olduğun yazılım bilmiyorum ondan sonra o yazılımıda güncelledinmi ama bir ara kontrol edeceğim maziyi yaşamak için (:5800 'ın hangi tarihli sürümü var sende bilmiyorum ama konudaki en son sürümdürEvet haklısın sim kartı çıkartarak yapmak lazım aslında genelde net paketi olmayan yoktur sadece süresi dolmadan paketi biten vardır benim gibi bir kaç kişi (: Umarım bu mesajı görürler bu konuda daha dikkatli olurlar. Rehberi ise eski telefonum 5800 da hallettim ona taktım simi yedek aldım hafıza kartına sonra hafıza kartını s3 e takıp haletttim. Özelmişim 5800 ıÜzerinde ki yazılım hala senin paylaşmış olduğun yazılım bilmiyorum ondan sonra o yazılımıda güncelledinmi ama bir ara kontrol edeceğim maziyi yaşamak için (:
Romda olsaydı daha iyi olurdu diyeceğim Bir uygulama simgesini birden fazla kullanamıyoruz mesela ben tuş kilidi için program kullanıyorum power tuşum zamanla eskidiği arada takılma yaptığı için ve bu tuş kilidi programının simgesini her sayfaya koyuyorum ki hangi sayfda olursam olayım anasayfaya dönmeden tuşları kilitleyebileyim. Vb şekilde bwlki başka ihtiyaçlarda olabilir. Menü tuşu uzun basınca kilitkiyor ama dokunmatik kilitlene bambaşka.
Ayrıca bazı uygulamalarda mesela pil tasarrafu uygulamasında işlemci performansını düşürmek için seçenek var ama root yetkisi istiyor sonuçta Root lu telefon supersu ya bakıyorum herhangi bir izin kaydı gözükmüyor düzgün çalışmıyor supersu da. Şimdide Booflaa Config yükledim eksik Root yetkisi diyor açmıyor . Boeffla-Kernel flaşlamadım daha acaba flaşladıktan sonra boofle programını açar mı
5800 'ın hangi tarihli sürümü var sende bilmiyorum ama konudaki en son sürümdür
Tuş kilitleme bildirim panelindeki simgelerdede var fakat üzerinde çalıştığım bir uygulama var. orta tuşa ikikez tıklayınca cihazı kilitleyecek ekrana ikikez tıklayıncada cihazı uyandıracak modülünde çalışıyorum ama sonuç alamadım. aldığım taktirde rom'a eklenecektir.
Kernel değiştirmediğim için beoffla kerneli hakkında pek bilgim yok. deneyerek bakmalısın
Pil tasarruf bölümü sende çalışıyor mu? Türkçe dilde hata olduğu için bende ve bir kişide çalışmıyor. Güncellemede orayı çözeceğim. Söylediğin soruna da bakacağım
Türkçe dil dosyasında hata var. İngilizce yapınca çalışıyor pil tasarrufu bölümü.Pil konusunu denedim malesef bende de çalışmıyor durduruldu hatası veriyor. sende şarj konusu nasıl ekstra birşey yapıyormusun ? Birde MiuVideo bugün paylaşmısın ya bir yerde (: işte onu kurmama gerek varmı yoksa şuan kullandığımız romun için de gömülümü zaten.
Türkçe dil dosyasında hata var. İngilizce yapınca çalışıyor pil tasarrufu bölümü.
Şarj bende gayet iyi. Sadece rom'un üzerinde olan ayarları kendime göre özelleştirip kullanıyorum. Mesela animasyonlar kapalı bende. Onun dışında ekstra birşey yapmıyorum. Şarj ile sıkıntın var ise kernel toolkit uygulamasını mağazadan kur ve power modunu seç. S2 de o şekilde kullanıp daha iyi şarj durumu alıyordum ama s3 de denemedim.
Video uygulaması isteğine bağlı. Bu gün paylaşmış olduğum şuan Rom'da yok ama güncellemeler de ben rom'a son sürümü hep ekliyorum
Spirit2 uygulamasına gir kök izni istesin senden. Daha sonra güvenlik / izinler / kök erişimine gelip uygulamaya izin ver.Dediğin uygulamayı deneyeceğim. Video prograını güncellediğinde rom ile yüklerim. Bu Root sorunu biraz canımı sıkmaya başladı. Radyo uygulaması yükledim Spirit2 ama Root yetkisi istiyor buda ama malesef bunu veremiyorum super su pek iş görmedi. bu konuda ne yapılabilir
Spirit2 uygulamasına gir kök izni istesin senden. Daha sonra güvenlik / izinler / kök erişimine gelip uygulamaya izin ver.
Not: Kök isteyen uygulamalara girmeden listede gözükmüyor. ilk önce uygulamalara gireceksin ardından izini vereceksin...

Güvenlik / izinler / izin yöneticisi...... başkada sekme yok bunu aktif yada pasif yapıyorum ama işe yaramıyor. Sende çalışıyormu bu program ayrıca sonuçta Fm var bu telefonların anakartında ve buna kurulan romda gömülü gelemiyormu radyo mesela stok radio yok mu onu ayrı flaşlayalım
Tamam izinler kısmını masa üstünde görünür şekilde yaptım öyle girince kök erişimi isteyen uygulamar gözüktü direk uygulamasının açık olmasına gerek yok. Bir kaç adım sonunda kabul et diyor. bunuda böylece halletmiş olduk. Git gide sevmeye başladım Romu![]()
Anasayfa işte anladın sen onu (:Anladım anladımGüvenlik / izinler / izin yöneticisi...... başkada sekme yok bunu aktif yada pasif yapıyorum ama işe yaramıyor. Sende çalışıyormu bu program ayrıca sonuçta Fm var bu telefonların anakartında ve buna kurulan romda gömülü gelemiyormu radyo mesela stok radio yok mu onu ayrı flaşlayalım
Tamam izinler kısmını masa üstünde görünür şekilde yaptım öyle girince kök erişimi isteyen uygulamar gözüktü direk uygulamasının açık olmasına gerek yok. Bir kaç adım sonunda kabul et diyor. bunuda böylece halletmiş olduk. Git gide sevmeye başladım Romu
Masa üstü nedir yaAnasayfa işte anladın sen onu (:
Spirit sağlıklı çalışmadığı için rom'a eklemek istemiyorum. yoksa eklemesi birşey değil. Daha sağlıklı radyo uygulaması bakıyorum ama onuda bulamadım. Bulduklarımda kitkat ile uyumlu değil.