Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Demin windows10 tekrar yükledim fakat. ayarlar kısmı 8.1 gibi diğer herşey değişti. başına gelen var mı? şuan cihazı sıfırlıyorum.
hafta sonu farkettim benim kardeşimin telefonunda da durum aynı. ayrıca dün telefonu çökmüş.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Neden sıfırlıyorsunuz?

Ayarlardan HAKKINDA ya girdiğiniz de Windows 10 Mobile İnsider Preview yazıyor..
Ama cihazlar kısmında Lumia Cyan yazıyor.
ayarlar eski ayarlar menüsü olarak duruyor o yüzden

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
ayarlar eski ayarlar menüsü olarak duruyor o yüzden
İlk yüklediğimiz gibi de durmuyor, canlı organizma gibi şekil , boyut ve tarz da değiştiriyor.
En iyisi ikinci telefon olmadan kesinlikle yüklememek.
inşallah 5 nci yapı bu sorunlardan arındırılmış olarak gelir.
@DenizhaNq
Win 10 Mobile TP i aşağı yukarı 10 kez yüklemiş kaldırmışımdır..
Gördüğüm tek şey orjinal diliyle yüklediğinde
Ayarlarla fazla oynamayıp yüklendiği opsiyonel defaultu bozmadığınızda
küçük küçük sorunlar olmakla birlikte bir şekilde gidiyor..
Aksi yapıldığında ise mutlaka katır gibi ters tekme atıyor.
Bu hassasiyetlere dikkat ederek L 520 yi yaklaşık 10 gündür küçük sorunlarla birlikte kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
İlk yüklediğimiz gibi de durmuyor, canlı organizma gibi şekil , boyut ve tarz da değiştiriyor.
@DenizhaNq
Bu hassasiyetlere dikkat ederek L 520 yi yaklaşık 10 gündür küçük sorunlarla birlikte kullanıyorum.
5. Yapı umarım daha iyi olur

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
@DenizhaNq
ilk defa yükleme yapmıyorum. Hatta forumda yeni gelen her sürümü ilk yükleyenlerden birisiyim. Hangi cihaza yüklemem ve ya yüklememem gerektiğini de biliyorum.Soruma "İlk yüklediğimiz gibi de durmuyor, canlı organizma gibi şekil , boyut ve tarz da değiştiriyor." neden böyle bir cevap verdiniz onu da anlamadım. değiştiğini bende biliyorum. fakat sorun şu değişmedi. Yani anlamadıysanız şöyle söyleyeyim. Windows phone 8.1 de ki gibi kaldı ayarlar menüsü olması gerektiği gibi olmadı. Sonuç olarak ben sorunu çözdüm. aynı durumla karşılaşan olursa sıfırlasın cihazı düzeliyor.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
sahanemir

sahanemir

Üye
Bende de başka tuhaflıklar olmuştu cihaza göre oryantal yapıyor bende kişiler görünürken ertesi gün görünmemeye başladı daha sonra arama tuşuna bastığımda 2saniye olmadan başlangıç ekranına dönüyordu dahası hiç bir pro bunu kurtarmadı çabalarım da dahil neyse ben bekliyorum şimdi.başlangıç ayarlarım da kafasına göre değişiyordu.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
bugün gelme ihtimali varmı

byibo

byibo

Üye
bence bu gelicek 5.yapıda 4.yapıdan çok farklı olmayacak

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
bence bu gelicek 5.yapıda 4.yapıdan çok farklı olmayacak
4. Yapı kotu olmasına rağmen 3. Yapıya göre çok iyiydi. Geliştirici sürümü olduğu için mükemmeli bekleyemeyiz. Kesinlikle eksik ve kusurları olacak. Ancak eminim ki 4.yapıdan çok daha iyi olacak.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
5. yapıdan tek beklentim sadece telefon açılırken reset atmasın sırf bu yüzden 10 defa format atmışımdır halada bazen atıyorum telefon açılmıyor sadece bu gelse bana yeter

sahanemir

sahanemir

Üye
Ekranı yansıtma da olması şart olmaz da benim için şahsen bir işe yaramaz cihaz ben filim indirip seyreden birisiyim tv den eh kablo ile de seyredemiyorum dosyalar boş görünüyor mahkumum hiç olmazsa yansıtmaya.gerçi ondan da çok mutluyum diyemem cihaz da da aynı zamanda filim oynuyor not3 de öyle değildi yansıttığım zaman filmi siyah oluyordu ekran cihaz ısınmıyordu..

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
4. Yapı kotu olmasına rağmen 3. Yapıya göre çok iyiydi. Geliştirici sürümü olduğu için mükemmeli bekleyemeyiz. Kesinlikle eksik ve kusurları olacak. Ancak eminim ki 4.yapıdan çok daha iyi olacak.
şahsen katılmıyorum.Bana göre 3 yapı daha iyi yavaş ama çalısıyordu.Bugün swarma gün boyunca 1 kere girebildim nerden baksanız 40-50 kez girmeye çalıstım hep attı.

Bay H

Bay H

Üye
10136 numaralı yapı işletim sistemi grubuna yavaş halka olarak dağıtılmış. Burada da 2-3 gün gerekli.

En erken Cuma en geç gelecek hafta yeni yapı dağıtılacak.

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, Esendağlı, Sensation ve 1 kişi daha
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
gelsin artık yorumlara bakalım

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
5. yapıdan tek beklentim sadece telefon açılırken reset atmasın sırf bu yüzden 10 defa format atmışımdır halada bazen atıyorum telefon açılmıyor sadece bu gelse bana yeter
Yükleyenlerden Reset atma hatasıyla karşılaşıpta bu problemle boğuşmayan kimse kalmamıştır.
Ben bu konuyla; bazı önemli default ayarlarını kurcalamamakla ve özellikle de bölge = abd, dil= ingilizce yi kaldırmamayla çözdüm : ) )
Ya yarın, yani 12 Mayıs ya da Önümüzdeki günlerde..
O gelecek ..
neydi ya böyle bir reklam vardı da repliğini unuttum.. Galiba satış yapan bir web sayfası reklamıydı..
Bu arada, lumia 640 XL model telefonların satış noktaları çoğalmaya başladı.
En düşündüren şey ise 8 GB dahili hafıza olması..
Keşke en az 16 GB olsaydı..

Neo_TR

Üye
Gabe bugün sabah kendine telefon için yeni yapı ile ilgili soran tweet e cevap olarak 2 3 gün sonrasını işaret etti.

10136 is in the OSG Slow ring now. We'll need 2-3 days with it there before we can make a call on it going out.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Demek ki 5 nci yapı doğum sancıları çekmeye başlamış.

Aybars1979

Aybars1979

Üye

I have changed my Twitter username from Nawzil8 to Nawzil10 for obvious reasons. ;) Now don't ask me where is Nawzil9. :D

güzel espri

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, yunus-emre-6606, bozkirdangelen ve 1 kişi daha
Esendağlı

Esendağlı

Üye

I have changed my Twitter username from Nawzil8 to Nawzil10 for obvious reasons. ;) Now don't ask me where is Nawzil9. :D

güzel espri
Bende anlasaydım gülecektim:)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve braayn
braayn

braayn

Üye
Her surumde username değiştirecek desenize :)

Üst Alt