Rock Ve Roll
Üye
NawzilBende anlasaydım gülecektim![]()
Twitter kullanıcı ismimi bilinen sebeplerden dolayı Nawzil8 den Nawzil10 a çevirdim
Şİmdi Nawzil9 nerede diye sormayın.Diyor

NawzilBende anlasaydım gülecektim![]()
Şİmdi Nawzil9 nerede diye sormayın.

bundan sonra hep Nawzil10 da kalacak..Her surumde username değiştirecek desenize![]()
Şimdiye kadar cihazı yananı hiç duymadım.şimdi bu wp10 tpyi kurunca cihaz donanımsal olarak bozuluyor mu ? Yanma filanYoksa günde 30 dk alo demek için kullanıyorum telefonu bir deneyeyim diyorum 10tpyi.
Eskiler için Şu an görünen ve deneme sürümünde gördüğümüz yenilikleri dahi düzenli hale getirip yayınlasalar yine yeter.büyük ihtimal yarın akşam dağıtılmaya başlanır ve bence çokta beklenti içinde olmamak lazım çünkü tahminimce bundan sonra gelicek olan yenilikler için eski modelleri pek sevindirmeyecek özellikler içericek
)) Windows 10 mobile sürümünün tümüyle her cepte çalışması teknik olarak zaten mümkün olmaması lazım.Kapat tekrar aç,olamdı soft reset at,daha olmadı hard reset at,bu arada cihazın toparlanması için 3-5 dakika bekle bence,arka planda yüklemelerden dolayı da kasmış olabilir.dostlar ben bu wp 10 tpyi yükledim ama ayarlara giremiyorum wifiye giremiyorum telefon vs hiçbir uygulama tepki vermiyor ne yapmam gerek ?
etkileşimli bildirim derken?Arkadaşlar Facebook Messenger uygulaması şuanda etkileşimli bildirim özelliğine sahip mi acaba?
etkileşimli bildirim derken?
videoda olan aynı şeyler oluyor. şuan yazarken yapıyorum aynılarını.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mobil sürümde Facebook Messenger üzerinde bu özelliğin çalışmasına pek ihtimal vermiyorum ancak şuanda bilgisayar sürümünde etkileşimli bildirimlerin çalıştığı görünmekte.
Gelecek sürüm ile bu özelliği telefon tarafında da uygulama desteği ile görecek gibiyiz.
Bu gece uzun olacak.
Because, 5 nci yapı 4 ncü yapının cenderesinden kurtarma yapacak.
İki seçenek her zaman için birinci seçenekten iyidir. : ) )Tüm yapılar öncesi "Direk yüklerim" hissiyatı ile olaya girip, sabırla ilk yorumları alıp vazgeçmiş birisi olarak, yine aynı hislere sahibim. Yine diyorum ki, "Sanırım ben bu yapıyı geldiği gibi direk yüklerim". Evet diyorum demesine ama sanırım yine de bi yarım gün yorum okurum ve geri dönüşlere göre kurarım.
Ben direk dalanlardanımTüm yapılar öncesi "Direk yüklerim" hissiyatı ile olaya girip, sabırla ilk yorumları alıp vazgeçmiş birisi olarak, yine aynı hislere sahibim. Yine diyorum ki, "Sanırım ben bu yapıyı geldiği gibi direk yüklerim". Evet diyorum demesine ama sanırım yine de bi yarım gün yorum okurum ve geri dönüşlere göre kurarım.
biraz kurcalarım eğer sorun çoksa hemen geri dönerim ama bunu yine tekrarlarım
daha dün akşam yine 4.yapıyı tekrar yükledim,(bu sanırım 6.yüklemem oldu ) 1 saat falan kullandım gersin geri 8.1 e döndüm.