Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı

funnel

Üye
Adama "Where is Nawzil8.1?" diye sormak isterdim de, twitter hesabım yok. :ehe

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve bozkirdangelen

ihsan.snmz

Üye
şimdi bu wp10 tpyi kurunca cihaz donanımsal olarak bozuluyor mu ? Yanma filan :) Yoksa günde 30 dk alo demek için kullanıyorum telefonu bir deneyeyim diyorum 10tpyi.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
şimdi bu wp10 tpyi kurunca cihaz donanımsal olarak bozuluyor mu ? Yanma filan :) Yoksa günde 30 dk alo demek için kullanıyorum telefonu bir deneyeyim diyorum 10tpyi.
Şimdiye kadar cihazı yananı hiç duymadım.
Şimdilik kurma, çok yakında yeni bir yapı gelecek onu bekleyip kurabilirsin. (5 nci yapı)
Şayet kurma esnasında Hangisi (Slow veya Fast) şeklinde bir seçenek verirse
Slow seçeneğiyle kurmanı öneriyorum.

byibo

byibo

Üye
büyük ihtimal yarın akşam dağıtılmaya başlanır ve bence çokta beklenti içinde olmamak lazım çünkü tahminimce bundan sonra gelicek olan yenilikler için eski modelleri pek sevindirmeyecek özellikler içericek

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
büyük ihtimal yarın akşam dağıtılmaya başlanır ve bence çokta beklenti içinde olmamak lazım çünkü tahminimce bundan sonra gelicek olan yenilikler için eski modelleri pek sevindirmeyecek özellikler içericek
Eskiler için Şu an görünen ve deneme sürümünde gördüğümüz yenilikleri dahi düzenli hale getirip yayınlasalar yine yeter.
Örnek:
Murat 124 te BMW nin konforunu göremememiz normal değil mi?
Uygulama yazılmış, vatandaşın telefonun o uygulamayı çalıştarmı özelliğinden yoksun.
Tutmuş, hata olarak "bu uygulama benim telefonumda çalışmıyor" diye mesaj atmış.
Oysa telefonunda çalıştırdığında bu mesajı zaten alıyor.
Yani demem o ki :))) Windows 10 mobile sürümünün tümüyle her cepte çalışması teknik olarak zaten mümkün olmaması lazım.

Son düzenleme:
yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Sanırım haftaya gelecek yeni yapı

ihsan.snmz

Üye
dostlar ben bu wp 10 tpyi yükledim ama ayarlara giremiyorum wifiye giremiyorum telefon vs hiçbir uygulama tepki vermiyor ne yapmam gerek ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
dostlar ben bu wp 10 tpyi yükledim ama ayarlara giremiyorum wifiye giremiyorum telefon vs hiçbir uygulama tepki vermiyor ne yapmam gerek ?
Kapat tekrar aç,olamdı soft reset at,daha olmadı hard reset at,bu arada cihazın toparlanması için 3-5 dakika bekle bence,arka planda yüklemelerden dolayı da kasmış olabilir.

Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar Facebook Messenger uygulaması şuanda etkileşimli bildirim özelliğine sahip mi acaba?

Bay H

Bay H

Üye
etkileşimli bildirim derken?

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Mobil sürümde Facebook Messenger üzerinde bu özelliğin çalışmasına pek ihtimal vermiyorum ancak şuanda bilgisayar sürümünde etkileşimli bildirimlerin çalıştığı görünmekte.

Gelecek sürüm ile bu özelliği telefon tarafında da uygulama desteği ile görecek gibiyiz.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, Esendağlı ve Sensation
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Mobil sürümde Facebook Messenger üzerinde bu özelliğin çalışmasına pek ihtimal vermiyorum ancak şuanda bilgisayar sürümünde etkileşimli bildirimlerin çalıştığı görünmekte.

Gelecek sürüm ile bu özelliği telefon tarafında da uygulama desteği ile görecek gibiyiz.
videoda olan aynı şeyler oluyor. şuan yazarken yapıyorum aynılarını.

Bay H

Bay H

Üye
10136 numaralı yapı ile hızlı işlem kısayollarından Wi-Fi özelliğinde tıklandığı zaman aktif/pasif edecek, uzun basıldığı zaman Wi-Fi ayarları açılacak.

• Beğen
Tepkiler: ceza87, skynet, byibo ve 4 diğerleri
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bu gece uzun olacak.
Because, 5 nci yapı 4 ncü yapının cenderesinden kurtarma yapacak.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Tüm yapılar öncesi "Direk yüklerim" hissiyatı ile olaya girip, sabırla ilk yorumları alıp vazgeçmiş birisi olarak, yine aynı hislere sahibim. Yine diyorum ki, "Sanırım ben bu yapıyı geldiği gibi direk yüklerim". Evet diyorum demesine ama sanırım yine de bi yarım gün yorum okurum ve geri dönüşlere göre kurarım.

• Beğen
Tepkiler: byibo ve bozkirdangelen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, byibo ve Bay H
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Tüm yapılar öncesi "Direk yüklerim" hissiyatı ile olaya girip, sabırla ilk yorumları alıp vazgeçmiş birisi olarak, yine aynı hislere sahibim. Yine diyorum ki, "Sanırım ben bu yapıyı geldiği gibi direk yüklerim". Evet diyorum demesine ama sanırım yine de bi yarım gün yorum okurum ve geri dönüşlere göre kurarım.
İki seçenek her zaman için birinci seçenekten iyidir. : ) )

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben direk dalanlardanım:)biraz kurcalarım eğer sorun çoksa hemen geri dönerim ama bunu yine tekrarlarım :)daha dün akşam yine 4.yapıyı tekrar yükledim,(bu sanırım 6.yüklemem oldu ) 1 saat falan kullandım gersin geri 8.1 e döndüm.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

Üst Alt