LG G3 Stylus

Sponsorlu Bağlantılar

LeoScart

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 Stylus
Arkadaşlar merhaba öncelikle forumda yeniyim konuyu yalnış yere açmış olabirim kusura bakmayın. LG G3 Stylus hakkında sorum olacaktı. Bu cihaz çift hatlımı degilmi? Çift hat yok yazıyor internette bu nevi gelişmiş telefonda nasıl olmaz.. Birde ben kırık olan hattımı nasıl tekrar büyük SİM haline getirebilirim . Ücretlimidir ne kadar zaman alır çıkması. Bilgilendirirseniz sevinirim. Telefon hakkındaki görüşlerinizide alabilirim.

Karavelaa

Üye
Arkadaşlar merhaba öncelikle forumda yeniyim konuyu yalnış yere açmış olabirim kusura bakmayın. LG G3 Stylus hakkında sorum olacaktı. Bu cihaz çift hatlımı degilmi? Çift hat yok yazıyor internette bu nevi gelişmiş telefonda nasıl olmaz.. Birde ben kırık olan hattımı nasıl tekrar büyük SİM haline getirebilirim . Ücretlimidir ne kadar zaman alır çıkması. Bilgilendirirseniz sevinirim. Telefon hakkındaki görüşlerinizide alabilirim.
Kaybettim deyip yeni kart çıkarttırabilirsin 10-15tl arası olması gerek veya.Sim kart zımbası ile delindiyse o büyüğü kullanmayan olabilir onuda telefunculardan istersen ücretsiz verirler.

LeoScart

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Telefon hakkında görüşleriniz varmı? Birde hattın çıkması ne kadar sürer..

parberk99

parberk99

Üye
D690 çift simli modeli ve sanırIm vatanda datılıyor.

mitzuka17

Üye
otomatik parlaklık neden yok anlamadım :S

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Bu cihaz zaten micro sim değil mi?

Takipçi Satın Al

Üst Alt