N73 ME'YE Ses Sistemi ßağLama ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bakteris

bakteris

Üye
    Konu Sahibi
N73 ME'YE Ses Sistemi ßağLama ???
ArkadaşLar ßen n73'ü me kendi kutusundan çıkan Ses Sistemi ßağLama AparatıyLa 7.1 Ses Sistemi ßağLadım Sesi Hiç fazLa açmadım Açarsam sizce herhangi bir zararı oLabiLirmi (yanma-kısadevre yaptırma gibi) + normaL iki hoparLör ßağLadığımda pc deki yüksekLiği vermiyor ßu sesi nasıL yükselLtebiLiriz ???

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..

xkadir61

xkadir61

Üye
bi dene istersen yanmazsa bizde deneriz.

bakteris

bakteris

Üye
    Konu Sahibi
150 wattlık buffer ve 7 hoparlör bağladım yani 7.1 sesi sonladım hiç yanma olmadı ama anfisiz sesi az veriyo + anfisiz tel çok ısınıyo... anfi varsa sorunda yoq

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
normal n-73 de oluyormu

alben1982

Üye
arkadaşlar benim usb girişli philps marka muzik setim var.onun usb girişine n73 usb kablosuyla takıyorum veri kablo bağlantısını toplu depolama yapuyorum araçlardan muzik setinden telefondaki bütün mp3leri dinliyorum hemde yüksek sesle

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
arkadaşlar benim usb girişli philps marka muzik setim var.onun usb girişine n73 usb kablosuyla takıyorum veri kablo bağlantısını toplu depolama yapuyorum araçlardan muzik setinden telefondaki bütün mp3leri dinliyorum hemde yüksek sesle

Bende denicem tşk ler

eren6523

eren6523

Üye
bende pc me bağlıcam inş bi sorun çıkmaz

sukruon

sukruon

Üye
sesi istediğin kadar açabilirsin

karlmaxs

Üye
anfı olursa istedigin kadar ac bende 5+ 1 baglıyom arada bir anfisiz yapmayın yakarsınız paranızı

schumici

schumici

Üye
valla hiç bi sorun olcağını sanmıyorum

POWER

POWER

Üye
Arkadaşlar vermiş zaten cevabını :)
Toparlamak gerekirse anfi yani yükseltici olmazsa çok fazla verim alamazsın ve yüksek seste ise telefonun gereken frekansı sağlayamayacağı için yanacaktır.Bu yüzden hangi sistemi kullanırsan kullan bi anfi kullanman gerekir :)

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
n73 me ne oluyo S:

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
5+1de sorun olmuyor ama 7 bilmem yinede tedbir al derim...hem madem bilg.var neden tel.tehlıkeye atıyorsun?

karabilal92

karabilal92

Üye
ArkadaşLar ßen n73'ü me kendi kutusundan çıkan Ses Sistemi ßağLama AparatıyLa 7.1 Ses Sistemi ßağLadım Sesi Hiç fazLa açmadım Açarsam sizce herhangi bir zararı oLabiLirmi (yanma-kısadevre yaptırma gibi) + normaL iki hoparLör ßağLadığımda pc deki yüksekLiği vermiyor ßu sesi nasıL yükselLtebiLiriz ???

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..

:yuruhacı ben 1200 wattlık bassı + 2 x 85 lik (tanesi 400 watt)+800 wattlık anfi bağladım gümbür gümbür inletiyo du ortalığı taki bn yazılım atana kadar yazılım attım ingilizce oldu türkçe yapıyım derken tel kapandı bi dahada açılmadı :agla şimdi 6630me bağlıyorum oda güzel
ÖNEMLİ NOT: siz siz olun yazılım falan atmayın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt