Enpatsu Shakugan
Üye
Hayırlı olsun ne kadara aldın 1400 tl mi ?İşte zenfone 2 türkiye de bir ilk diyebiliriz
Hayırlı olsun ne kadara aldın 1400 tl mi ?İşte zenfone 2 türkiye de bir ilk diyebiliriz
Ben almadım bi akrabam japonyadan aldı kayıt etmesiyle beraber 1120 tl civarında bişeye denk geliyor inceleme fırsatım olursa note 4 le vs attırırım bakalımHayırlı olsun ne kadara aldın 1400 tl mi ?
Ben almadım bi akrabam japonyadan aldı kayıt etmesiyle beraber 1120 tl civarında bişeye denk geliyor inceleme fırsatım olursa note 4 le vs attırırım bakalım![]()
Senden telefon hakkında ilk izlenimlerini bekliyoruz.tam özellikleri neler ;hızı nasıl;dışarıdan gelirken mi aldınız yoksa ali express falanla mı ; size kaça tl ye mal olduİşte zenfone 2 türkiye de bir ilk diyebiliriz![]()
Ciddi olamazsın... O ön sipariş fiyatı değil miydi?Türkiye fiyatı 1400 olacakmış bunun yerine Discovery Elite almak daha mantıklı.
Milliyet de öyle okudum ama kesin fiyat değil daha ya tahmini o ama öyle olacak büyük ihtimal.Ciddi olamazsın... O ön sipariş fiyatı değil miydi?
vaay hayırlı olsunİşte zenfone 2 türkiye de bir ilk diyebiliriz
)Benim değil ama note 4 üm olmasa yerine alınabilecek çok güzel bir telefon tabi türkiyede yokvaay hayırlı olsun)
hadi yaBenim değil ama note 4 üm olmasa yerine alınabilecek çok güzel bir telefon tabi türkiyede yok
inceleme yapabilirsen iyi olur ya nasıl bişi öğrenelim 
Arayüzü çok güzel note 4te olsa kullanırım tema,indirebiliyorsunuz geçiş efektleri var hatta icon paketi bile indiriliyorhadi yainceleme yapabilirsen iyi olur ya nasıl bişi öğrenelim
![]()
ingilizcesi smart saving ti sanırım
4gb ram zenfone gri ve 2gb ram zenfone 2 gold
Testi yaptıktan sonra arkada 2-3 uygulamanın açık olduğunu gördüm ama arkada çalışan uygulamaların testi fazla etkilesiğini düşünüyorumİkisi arasında uçurumlar yok ama soldaki telefonun bildirim çubuğunda 4-5 tane şey gözüküyor. Onlar testi etkilemez mi? Diğer telefonda yok.