Asus Zenfone 2 Hakkında Ufak Bir Soru

Sponsorlu Bağlantılar

GodMode

GodMode

Üye
    Konu Sahibi
Asus Zenfone 2 Hakkında Ufak Bir Soru
Merhaba arkadaşlar. Zenfone 2 almaya karar verdim fakat 4 GB RAM'li olanının Türkiye'ye gelip gelmeyeceği kesin değilmiş diye bir duyum aldım. Sitede araştırdım fiyatı yazıyor 285$ diye. Ancak Türkiye'ye geleceği belirtilmemiş. O yüzden konu açtım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ne olur gelecek desin biri :)

firostr

firostr

Üye
Gelir bence

• Beğen
Tepkiler: GodMode
Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Gelip gelmeyeceği konusunda bir fikirim yok ancak bu telefonu bende bekliyorum.

• Beğen
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
haziran da gibi

• Beğen
ZaZuM

ZaZuM

Üye
gelirse bin civarı bir fiyat aralığında gelir hani altı olmaz da üstü olur o fiyatın da beklemeye değer bir cihaz zen 6 memnunum fakat cezbetmiyor da değil yani

• Beğen
lazye

lazye

Üye
1500 kadar fiyat dayanır gibime geliyor...

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Dediğiniz gibi 4 gblık olan modelin Türkiye'ye geleceği kesin değil bekleyip göreceğiz.

• Beğen
GodMode

GodMode

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar

UçanOsman

UçanOsman

Üye
Hocam 2GB Ve 4GB modelleride gelicekmiş türkiyeye diye bir inceleme videosunda görmüştüm ayrıca asusda uygun fiyatlı olcağını sölemiş

ZaZuM

ZaZuM

Üye
1000 tl ye gelirse ortalığı siler süpürür

UçanOsman

UçanOsman

Üye
1000tl aşağısında gelebilir

ZaZuM

ZaZuM

Üye
aşağı olacağını sanmıyorum da inşallah öyle gelir

lazye

lazye

Üye
1000 lira aşağısına beklemek hayal olur 2 gb versiyonu için bişey söyleyemem ama 4 gb hiç bi versiyonu 1000 altında olmaz...

triss

Üye
Merhaba arkadaşlar. Zenfone 2 almaya karar verdim fakat 4 GB RAM'li olanının Türkiye'ye gelip gelmeyeceği kesin değilmiş diye bir duyum aldım. Sitede araştırdım fiyatı yazıyor 285$ diye. Ancak Türkiye'ye geleceği belirtilmemiş. O yüzden konu açtım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ne olur gelecek desin biri :)
face gruplarına bak orda yetkililerle görüşenler var

___kaptan___

___kaptan___

Üye
bana da 1.500tl gibi bir fiyatla gelecek gibi gözüküyor ama inşallah uygun fiyatta gelir tek dileğim bu :bilmm

• Beğen
Tepkiler: emreexxl ve lazye
minoo

minoo

Üye
2gb da gelecek 4gb da sanırım. Ben fiyatının uçuk olacağını sanmıyorum. Zenfone 6 mantığı uygulanabilir. 6 da fiyatına gçre gayet iyi cihaz.
Zenfone 2 bekliyoruz hepimiz. Önce biraz kullanan olsun, şikayet ya da memnuniyetlere bakayım da ben de zenfone 6'yı verip 2 almayı düşünüyorum.

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Kesin çıkış tarihi verildi mi bilgisi olan var mı ? Hazirana gircez az kaldı.

burak1553

burak1553

Üye
İşte zenfone 2 türkiye de bir ilk diyebiliriz :)

• Beğen
Tepkiler: semihguney

Üst Alt