gelen giden bişi yok ki o yüzden forum ahalisi konuyu döndürüyor ne var ki bunda. forum canlı kalıyor. arada bir girip gelen giden bişeyler var mı diye bakmıyor fırsat buldukça girip canlı tutuyoruz. yeni birşeyler gelse başlık muhtemel değişir konuda silbaştan sıfırlanır zaten, eğer hakiketen bir sıkıntı varsa yöneticiler uyarırdı şimdiye kadar en azından.İçinizdeki android,samsung,ıphone sohbetlerinize bir son verseniz artık? Konu ne kadar da güzel yolundan sapmış, bir kaç sayfa boyunca başka muhabbetler dönüyor.
Lumia 735 ile 830 a gdr2 gelmiş odur.hayırlı olsunarkadaşlar burası yeri değil ama bilgi vermek istedim sadece 830 telefonuma biraz önce güncelleme geldi 8.1 update 2 is:8.10.15148.160 oldu

Mesela banka uygulamalarını çok kullanıyorum kısa mesaj gelince otomatik kopyalıyor yada e posta gerekirken otomatik çıkıyor daha önce giriş yaptığın tüm e posta hesapları her uygulamada üstelik bence baya +sı var işi kolaylaştıran ama beğendiğim lumialar. 735alacağım mesela gidip s3 filan almam içime sinmez.Dediklerinin bir çoğu doğru.
Yalnız "mağaza kötü" sözü, eski bir alışkanlık gibi.
Bir adamın adı çıkacağına canı çıksın diye bir atasözü var ya.
Wphone nin mağzasıyla ilgili bu düşüncede aynı o şekilde.
Oysa şu an mağazaya kötü diyecek en küçük bir sıkıntı bile yok.
Ayrıca, L 520 ile S3 mini aynı kategoride olmadığından kıyaslanmaları da yanlış.
samsung artık kötü bir marka değildir özellikle üst seviye cihazlarda (ben demiyorum elektronikten anlayanlar diyor). dünyada en önemli pazar abd dir. dünyadaki trendide büyük oranda abd belirler. abd de samsung 2014 yıl sonu itibari ile apple %40 pazarpayı ile birinci 2 sırada ise %30 ile samsung. zaten ikisinin toplamı %70 eder sony nin lumianın şuan esamesi okunmuyor.Sony gibi bir marka varken bir insan neden samsung alır acaba ?
Hem dayanıklı hem tasarımı harika su,toz geçirmeme vs gibi extra özellikleri var
Samsung bunun tam tersi ama insanlar sony değil samsung alıyor.
Şahsen bana zorla android telefon aldıracak olsalar ya sony ya da lenovo nun telefonlarından birini alırdım .
Hey gidi günler heyy.. diyesi geliyor insanın içinden.samsung artık kötü bir marka değildir özellikle üst seviye cihazlarda (ben demiyorum elektronikten anlayanlar diyor). dünyada en önemli pazar abd dir. dünyadaki trendide büyük oranda abd belirler. abd de samsung 2014 yıl sonu itibari ile apple %40 pazarpayı ile birinci 2 sırada ise %30 ile samsung. zaten ikisinin toplamı %70 eder sony nin lumianın şuan esamesi okunmuyor.
Bu bir süreç.Arkadaşlar itiraf edelim devir samsung devri her ne kadar biz kullanmasakda adamlar koreli olabilir ama ürettikleri ortada tasarım ortada kalite ortada TV den tut Çamaşır makinası Buzdolabı telefon kaliteli ama her dalda 1. gelemez ön yargılı bazen bakıyoruz ben dahil kore malı dandik falan ki zaten dünya çinde üretim yapıyor eskisi kadar kalite farkı yok Almanlar taş yapardı şimdi diğer ülkelerde yapıyor falan filan
Bu bir süreç.
Japon'larda şu anki Çinliler gibiydi.
Kaliteli malları da vardı, kalitesizleri de.
Sonra japonlar Fransa, italya, almanlar gibi oldu.
Onların boşluğunu çin doldurdu. Ya da doldurtturuldu.
Çin'in üretim coğrafyası içerisinde en kalitelisinden en kalitelisine kadar hepsi var.
Hangi kaliteye göre ürettirmek istiyorsan onu söylüyorsun, iş bitiyor.
Evet haklısın ben çinden mal ithal eden biri olarak sözlerinin arkasındayım kalite istersen parasını verir alırsın ben temelde samsung dan konu açıldı %30 samsung %40 apple üste arkadaş yazmış işte ABD deki pazar payı buda kalitesini ortaya koyar tabi kalite düşer çıkar senin de dediğin gibi süreç eskiden teknoloji yoktu tek eldeydi almanları bunun için örnek verdim ama şimdi her yerde her şeyi yapablirsin iste yeterkiBu bir süreç.
Japon'larda şu anki Çinliler gibiydi.
Kaliteli malları da vardı, kalitesizleri de.
Sonra japonlar Fransa, italya, almanlar gibi oldu.
Onların boşluğunu çin doldurdu. Ya da doldurtturuldu.
Çin'in üretim coğrafyası içerisinde en kalitelisinden en kalitelisine kadar hepsi var.
Hangi kaliteye göre ürettirmek istiyorsan onu söylüyorsun, iş bitiyor.
Android Sanal Tuşlar ve Microsoft marka :P
görselde dikkatinizi birşey çektimi![]()