Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

saynesim

saynesim

Üye
bu hafta güzel bir yapı gelse bari iyi olurdu benim 1020 rafta bekliyor bakkalım ne olacak

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
İçinizdeki android,samsung,ıphone sohbetlerinize bir son verseniz artık? Konu ne kadar da güzel yolundan sapmış, bir kaç sayfa boyunca başka muhabbetler dönüyor.

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle
Aybars1979

Aybars1979

Üye
İçinizdeki android,samsung,ıphone sohbetlerinize bir son verseniz artık? Konu ne kadar da güzel yolundan sapmış, bir kaç sayfa boyunca başka muhabbetler dönüyor.
gelen giden bişi yok ki o yüzden forum ahalisi konuyu döndürüyor ne var ki bunda. forum canlı kalıyor. arada bir girip gelen giden bişeyler var mı diye bakmıyor fırsat buldukça girip canlı tutuyoruz. yeni birşeyler gelse başlık muhtemel değişir konuda silbaştan sıfırlanır zaten, eğer hakiketen bir sıkıntı varsa yöneticiler uyarırdı şimdiye kadar en azından.

soulmate35800

Üye
arkadaşlar burası yeri değil ama bilgi vermek istedim sadece 830 telefonuma biraz önce güncelleme geldi 8.1 update 2 is:8.10.15148.160 oldu

ersncak42

Üye

ihsan.snmz

Üye
Dediklerinin bir çoğu doğru.
Yalnız "mağaza kötü" sözü, eski bir alışkanlık gibi.
Bir adamın adı çıkacağına canı çıksın diye bir atasözü var ya.
Wphone nin mağzasıyla ilgili bu düşüncede aynı o şekilde.
Oysa şu an mağazaya kötü diyecek en küçük bir sıkıntı bile yok.
Ayrıca, L 520 ile S3 mini aynı kategoride olmadığından kıyaslanmaları da yanlış.
Mesela banka uygulamalarını çok kullanıyorum kısa mesaj gelince otomatik kopyalıyor yada e posta gerekirken otomatik çıkıyor daha önce giriş yaptığın tüm e posta hesapları her uygulamada üstelik bence baya +sı var işi kolaylaştıran ama beğendiğim lumialar. 735alacağım mesela gidip s3 filan almam içime sinmez.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Sony gibi bir marka varken bir insan neden samsung alır acaba ?

Hem dayanıklı hem tasarımı harika su,toz geçirmeme vs gibi extra özellikleri var
Samsung bunun tam tersi ama insanlar sony değil samsung alıyor.
Şahsen bana zorla android telefon aldıracak olsalar ya sony ya da lenovo nun telefonlarından birini alırdım .

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
sahanemir

sahanemir

Üye
Yarın gene 8.1 e dönüş yapacağım sanırım daha fazla gerilmeye gerek yok diye düşünüyorum.

• Beğen
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Sony gibi bir marka varken bir insan neden samsung alır acaba ?

Hem dayanıklı hem tasarımı harika su,toz geçirmeme vs gibi extra özellikleri var
Samsung bunun tam tersi ama insanlar sony değil samsung alıyor.
Şahsen bana zorla android telefon aldıracak olsalar ya sony ya da lenovo nun telefonlarından birini alırdım .
samsung artık kötü bir marka değildir özellikle üst seviye cihazlarda (ben demiyorum elektronikten anlayanlar diyor). dünyada en önemli pazar abd dir. dünyadaki trendide büyük oranda abd belirler. abd de samsung 2014 yıl sonu itibari ile apple %40 pazarpayı ile birinci 2 sırada ise %30 ile samsung. zaten ikisinin toplamı %70 eder sony nin lumianın şuan esamesi okunmuyor.

• Beğen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
samsung artık kötü bir marka değildir özellikle üst seviye cihazlarda (ben demiyorum elektronikten anlayanlar diyor). dünyada en önemli pazar abd dir. dünyadaki trendide büyük oranda abd belirler. abd de samsung 2014 yıl sonu itibari ile apple %40 pazarpayı ile birinci 2 sırada ise %30 ile samsung. zaten ikisinin toplamı %70 eder sony nin lumianın şuan esamesi okunmuyor.
Hey gidi günler heyy.. diyesi geliyor insanın içinden.
Bir zamanlar teknoloji denildiğinde SONY akla gelirdi ve o varken başka bir şeye kimse dönüp bakmaz dı.
SAMSUNG markası ise şu anda piyasada dolaşan ve kimsenin yüzüne bakmadığı ADİ çin malı(En azından bir kısmı) teknolojik ürünler gibiydi.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hyperlapse yoksa Video Tuner var :) 1020'ye Hyperlapse vermedin alacağım olsun MS.Koskoca 1020'ye yapılır mı bu :birak:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar itiraf edelim devir samsung devri her ne kadar biz kullanmasakda adamlar koreli olabilir ama ürettikleri ortada tasarım ortada kalite ortada TV den tut Çamaşır makinası Buzdolabı telefon kaliteli ama her dalda 1. gelemez ön yargılı bazen bakıyoruz ben dahil kore malı dandik falan ki zaten dünya çinde üretim yapıyor eskisi kadar kalite farkı yok Almanlar taş yapardı şimdi diğer ülkelerde yapıyor falan filan

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar itiraf edelim devir samsung devri her ne kadar biz kullanmasakda adamlar koreli olabilir ama ürettikleri ortada tasarım ortada kalite ortada TV den tut Çamaşır makinası Buzdolabı telefon kaliteli ama her dalda 1. gelemez ön yargılı bazen bakıyoruz ben dahil kore malı dandik falan ki zaten dünya çinde üretim yapıyor eskisi kadar kalite farkı yok Almanlar taş yapardı şimdi diğer ülkelerde yapıyor falan filan
Bu bir süreç.
Japon'larda şu anki Çinliler gibiydi.
Kaliteli malları da vardı, kalitesizleri de.
Sonra japonlar Fransa, italya, almanlar gibi oldu.
Onların boşluğunu çin doldurdu. Ya da doldurtturuldu.
Çin'in üretim coğrafyası içerisinde en kalitelisinden en kalitelisine kadar hepsi var.
Hangi kaliteye göre ürettirmek istiyorsan onu söylüyorsun, iş bitiyor.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Bu bir süreç.
Çin'in üretim coğrafyası içerisinde en kalitelisinden en kalitelisine kadar hepsi var.

Verdiğin paraya göre hizmet var adamlarda

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu bir süreç.
Evet haklısın ben çinden mal ithal eden biri olarak sözlerinin arkasındayım kalite istersen parasını verir alırsın ben temelde samsung dan konu açıldı %30 samsung %40 apple üste arkadaş yazmış işte ABD deki pazar payı buda kalitesini ortaya koyar tabi kalite düşer çıkar senin de dediğin gibi süreç eskiden teknoloji yoktu tek eldeydi almanları bunun için örnek verdim ama şimdi her yerde her şeyi yapablirsin iste yeterki

• Beğen
braayn

braayn

Üye

görselde dikkatinizi birşey çektimi :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Microsoft Android telefon üretecek desenize :D
Nexus 6'da da WP olsun bari :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
@braayn
Bu görsel ile ilgili yazı, yorum hiç yok mu?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
tabi ya, Google yeni Nexus cihazını Microsoft'a ürettirecek :bleh:

Üst Alt