Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Madem öyle neden Microsoft logosunu yerleştirmiş.

braayn

braayn

Üye
@braayn
Bu görsel ile ilgili yazı, yorum hiç yok mu?
farklı sitelerde var ama büyük bir hata yapmış MS yada W10M ile diğer platformlardaki uygulamaları portlanacağına dair bir reklam mı yapmış desek ne desek anlayamadım :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
farklı sitelerde var ama büyük bir hata yapmış MS yada W10M ile diğer platformlardaki uygulamaları portlanacağına dair bir reklam mı yapmış desek ne desek anlayamadım :)
ben de ironi yapmış diyecektim.
Bazen böyle ironiler yapıyorlar ya

serinaga

serinaga

Üye
Onu boş verin de yapı 5 haftaya gelir gibi sanki :bilmm

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Önümüzdeki hafta sonuna doğru gelmesini ümit ediyoruz.
İsterse gelmesin şu andaki işime yarıyor nasılsa.. aman microsoft duymasın yoksa hatalı taraflarını onarmadan yayınlarlar.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya resimle ilgili açıklama olmayınca atıp tutuyorum gırgırına ciddiye almayın yazdıklarımı :)
Yok canım tabiki ciddiye alınacak bişey yok. :ehe
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Google da bir karışıklık yapmış galiba. :ehe
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, ceza87 ve ardacumhur
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
ya abi bizim milleti anlamıyorum halen Windows Phone kötülüyorlar yok istediği kadar uğraşsın ios ve android gibi olanayack yok s200 işlemci kullanıyor sürekli alt seviyen telefonlara yok 3-4 sne sonra Windows Phone diye işketim sistemi kalmayacak milletimiz çok cahil yada bişiyi bilmiyorlar.

ON9

ON9

Üye
Milletin derdi MARKA başka bir şey değil. S3 mini gibi beş para etmez cihazlar ile hava atanlar dolu çünkü neden? Sonuçta Samsung oluyor veya sonuçta İphone oluyor.
Gidin çevrenizde samsung kullananlara sorun neden Samsung aldın diye eminim 90% samsung olduğu için der veya işte galaxy s31 diye der.
Kimse işlevselliğe bakmıyor ilk markaya sonra paraya sonra geri kalanlara bakılıyor.
Buraya yazıyorum Samsung taş alıp üstüne sembolünü bassa 2000₺ istese gidip alıp önüne geçip hava atar bu millet.
Çamaşır makinesi üreten bir firmanın telefonu alınmaz diyorum ;)
Sony gibi bir marka varken bir insan neden samsung alır acaba ?

Hem dayanıklı hem tasarımı harika su,toz geçirmeme vs gibi extra özellikleri var
Samsung bunun tam tersi ama insanlar sony değil samsung alıyor.
Şahsen bana zorla android telefon aldıracak olsalar ya sony ya da lenovo nun telefonlarından birini alırdım .
Sonynin yazı karakteri bile çok iğrenç telefonlarını demiyorum bile. İnce uzun iğrenç bir karakter ve tıpkı zSerisi gibi. Bedava verseler almam hani. Ekran kalitesi hala şüpheli.
ya abi bizim milleti anlamıyorum halen Windows Phone kötülüyorlar yok istediği kadar uğraşsın ios ve android gibi olanayack yok s200 işlemci kullanıyor sürekli alt seviyen telefonlara yok 3-4 sne sonra Windows Phone diye işketim sistemi kalmayacak milletimiz çok cahil yada bişiyi bilmiyorlar.
Sivastaki Timlerden Tarihin İlk Lamia'sını alan kişi olarak diyorum ki ben:
Valla kardeşim, sistem falan tamam düzeldi diyebiliriz ihtiyacı karşılar düzeyde ama uygulamalar nedir arkadaş. Symbiyan zamanını mumla arıyorum. 3G ile uygulamadan veri hatası alırken elemanlar beğenmediğimiz Samsung ile 2g hızda video yüklüyor. İmrenmiyorum desem yalan olur Uygulama kalitesi konusunda hala (Maalesef) Taş devrinde yaşıyoruz. Sistemin gömülü uygulamaları da dahil.
Videoda bırak zoom'u durdurma yok daha. Skype berbat. Muzikçalar İlkel Ötesi Facebook (Allah belasını versin) Bir interneti seviyorum bir de donmayan Sistemi.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Çamaşır makinesi üreten bir firmanın telefonu alınmaz diyorum ;)

Sonynin yazı karakteri bile çok iğrenç telefonlarını demiyorum bile. İnce uzun iğrenç bir karakter ve tıpkı zSerisi gibi. Bedava verseler almam hani. Ekran kalitesi hala şüpheli.
şeklini şemalini beğenmeyebilirsiniz tıpkı benim l1320yi,l1020yi (arkadaki çıkıntıdan dolayı) iğrenç bulduğum gibi ama ekran kalitesine laf atmış olmanız ilginçtir. lütfen japan display i internetten araştırın, hatta bravia engine i de araştırın. siz markayı sektörde belkide lider olduğu kısımdan eleştirmişsiniz.

ON9

ON9

Üye
şeklini şemalini beğenmeyebilirsiniz tıpkı benim l1320yi,l1020yi (arkadaki çıkıntıdan dolayı) iğrenç bulduğum gibi ama ekran kalitesine laf atmış olmanız ilginçtir. lütfen japan display i internetten araştırın, hatta bravia engine i de araştırın. siz markayı sektörde belkide lider olduğu kısımdan eleştirmişsiniz.
Valla o kadar detaylı incelememe gerek yok. Çünkü detay bilgi dağarcığımı aşar. Ama arjadaşlarımda z1 ve z2 var. Ekranları bana çok garip derecede sönük geldi. Belki de Amoled , ips Tft falan denilen Çeşitlerden kaynaklıdır. Sonuçta ben beğenmedim yani. :)

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Valla o kadar detaylı incelememe gerek yok. Çünkü detay bilgi dağarcığımı aşar. Ama arjadaşlarımda z1 ve z2 var. Ekranları bana çok garip derecede sönük geldi. Belki de Amoled , ips Tft falan denilen Çeşitlerden kaynaklıdır. Sonuçta ben beğenmedim yani. :)
işte o dediğiniz muhtemel bravia engine den kaynaklı bir durum olması lazım. tam olarak sönüklükte neyi kast ettiğinizi aynı anda ekrana bakmadan yorumlamak yanlış olur ama sony lerde samsung,lg vb markalarda göreceğiniz pastel (canlı ve koyu) renkler yerine daha doğal renkler görürsünüz bu led tv lerdede aynıdır. gerçek ortamda bariz fark edersiniz ama tekno marketlerde spot altların vesairelerde led tvlerde bu pek fark edilmez. aslında aradaki fark kabaca hani gazetelerde çıkar şu ünlüyü makyajsız yakaladık diye işte fark o ünlünün makyajlı hali ile makyajsız hali gibidir. kısaca sony makyajsız olandır.

ON9

ON9

Üye
işte o dediğiniz muhtemel bravia engine den kaynaklı bir durum olması lazım. tam olarak sönüklükte neyi kast ettiğinizi aynı anda ekrana bakmadan yorumlamak yanlış olur ama sony lerde samsung,lg vb markalarda göreceğiniz pastel (canlı ve koyu) renkler yerine daha doğal renkler görürsünüz bu led tv lerdede aynıdır. gerçek ortamda bariz fark edersiniz ama tekno marketlerde spot altların vesairelerde led tvlerde bu pek fark edilmez. aslında aradaki fark kabaca hani gazetelerde çıkar şu ünlüyü makyajsız yakaladık diye işte fark o ünlünün makyajlı hali ile makyajsız hali gibidir. kısaca sony makyajsız olandır.
Muhtemelen ekranlarda ki renk alışkanlığımız yüzünden oluyor. Ben Makyajsız sevmiyorum gerçek hayatta da. Huyum Telefon ekranında da kendini ele vermiş demekki.

capkino06

Üye
Bu sabah irfan değirmicinin haberlerinden biri Windows 10 du. :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Windows görünümlü Android mi
Android Görünümlü Windows mu?

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Windows görünümlü Android mi
Android Görünümlü Windows mu?
Tuşlar androidin olduğuna göre ya Windows görünümlü android yada dual boot bi cihaz.
Şimdi öğrendim cihaz nexus 6 imiş ve dual boot desteği varmış. Sanırım Windows rom ları yakın...

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Tuşlar androidin olduğuna göre ya Windows görünümlü android yada dual boot bi cihaz.
Şimdi öğrendim cihaz nexus 6 imiş ve dual boot desteği varmış. Sanırım Windows rom ları yakın...
bu sene 6 lar yılı iphone 6, nexus 6, samsung s6 bizde bizim birtürlü gelemeyen lumia 6xx... htc m9 ile ileriden gidiyor sony z4 ve lg g4 ile geriden geliyor. önce başlayanlarla sonra başlayanlar belli oluyor.

dakamon

dakamon

Üye
Windows ta androidin izinden mi gidecek yoksa? Her cihaza beleş windovs

Üst Alt