farklı sitelerde var ama büyük bir hata yapmış MS yada W10M ile diğer platformlardaki uygulamaları portlanacağına dair bir reklam mı yapmış desek ne desek anlayamadım@braayn
Bu görsel ile ilgili yazı, yorum hiç yok mu?

ya resimle ilgili açıklama olmayınca atıp tutuyorum gırgırına ciddiye almayın yazdıklarımıMadem öyle neden Microsoft logosunu yerleştirmiş.

ben de ironi yapmış diyecektim.farklı sitelerde var ama büyük bir hata yapmış MS yada W10M ile diğer platformlardaki uygulamaları portlanacağına dair bir reklam mı yapmış desek ne desek anlayamadım![]()
Yok canım tabiki ciddiye alınacak bişey yok.ya resimle ilgili açıklama olmayınca atıp tutuyorum gırgırına ciddiye almayın yazdıklarımı![]()

Çamaşır makinesi üreten bir firmanın telefonu alınmaz diyorumMilletin derdi MARKA başka bir şey değil. S3 mini gibi beş para etmez cihazlar ile hava atanlar dolu çünkü neden? Sonuçta Samsung oluyor veya sonuçta İphone oluyor.
Gidin çevrenizde samsung kullananlara sorun neden Samsung aldın diye eminim 90% samsung olduğu için der veya işte galaxy s31 diye der.
Kimse işlevselliğe bakmıyor ilk markaya sonra paraya sonra geri kalanlara bakılıyor.
Buraya yazıyorum Samsung taş alıp üstüne sembolünü bassa 2000₺ istese gidip alıp önüne geçip hava atar bu millet.
Sonynin yazı karakteri bile çok iğrenç telefonlarını demiyorum bile. İnce uzun iğrenç bir karakter ve tıpkı zSerisi gibi. Bedava verseler almam hani. Ekran kalitesi hala şüpheli.Sony gibi bir marka varken bir insan neden samsung alır acaba ?
Hem dayanıklı hem tasarımı harika su,toz geçirmeme vs gibi extra özellikleri var
Samsung bunun tam tersi ama insanlar sony değil samsung alıyor.
Şahsen bana zorla android telefon aldıracak olsalar ya sony ya da lenovo nun telefonlarından birini alırdım .
Sivastaki Timlerden Tarihin İlk Lamia'sını alan kişi olarak diyorum ki ben:ya abi bizim milleti anlamıyorum halen Windows Phone kötülüyorlar yok istediği kadar uğraşsın ios ve android gibi olanayack yok s200 işlemci kullanıyor sürekli alt seviyen telefonlara yok 3-4 sne sonra Windows Phone diye işketim sistemi kalmayacak milletimiz çok cahil yada bişiyi bilmiyorlar.
şeklini şemalini beğenmeyebilirsiniz tıpkı benim l1320yi,l1020yi (arkadaki çıkıntıdan dolayı) iğrenç bulduğum gibi ama ekran kalitesine laf atmış olmanız ilginçtir. lütfen japan display i internetten araştırın, hatta bravia engine i de araştırın. siz markayı sektörde belkide lider olduğu kısımdan eleştirmişsiniz.Çamaşır makinesi üreten bir firmanın telefonu alınmaz diyorum
Sonynin yazı karakteri bile çok iğrenç telefonlarını demiyorum bile. İnce uzun iğrenç bir karakter ve tıpkı zSerisi gibi. Bedava verseler almam hani. Ekran kalitesi hala şüpheli.
Valla o kadar detaylı incelememe gerek yok. Çünkü detay bilgi dağarcığımı aşar. Ama arjadaşlarımda z1 ve z2 var. Ekranları bana çok garip derecede sönük geldi. Belki de Amoled , ips Tft falan denilen Çeşitlerden kaynaklıdır. Sonuçta ben beğenmedim yani.şeklini şemalini beğenmeyebilirsiniz tıpkı benim l1320yi,l1020yi (arkadaki çıkıntıdan dolayı) iğrenç bulduğum gibi ama ekran kalitesine laf atmış olmanız ilginçtir. lütfen japan display i internetten araştırın, hatta bravia engine i de araştırın. siz markayı sektörde belkide lider olduğu kısımdan eleştirmişsiniz.

işte o dediğiniz muhtemel bravia engine den kaynaklı bir durum olması lazım. tam olarak sönüklükte neyi kast ettiğinizi aynı anda ekrana bakmadan yorumlamak yanlış olur ama sony lerde samsung,lg vb markalarda göreceğiniz pastel (canlı ve koyu) renkler yerine daha doğal renkler görürsünüz bu led tv lerdede aynıdır. gerçek ortamda bariz fark edersiniz ama tekno marketlerde spot altların vesairelerde led tvlerde bu pek fark edilmez. aslında aradaki fark kabaca hani gazetelerde çıkar şu ünlüyü makyajsız yakaladık diye işte fark o ünlünün makyajlı hali ile makyajsız hali gibidir. kısaca sony makyajsız olandır.Valla o kadar detaylı incelememe gerek yok. Çünkü detay bilgi dağarcığımı aşar. Ama arjadaşlarımda z1 ve z2 var. Ekranları bana çok garip derecede sönük geldi. Belki de Amoled , ips Tft falan denilen Çeşitlerden kaynaklıdır. Sonuçta ben beğenmedim yani.![]()
Muhtemelen ekranlarda ki renk alışkanlığımız yüzünden oluyor. Ben Makyajsız sevmiyorum gerçek hayatta da. Huyum Telefon ekranında da kendini ele vermiş demekki.işte o dediğiniz muhtemel bravia engine den kaynaklı bir durum olması lazım. tam olarak sönüklükte neyi kast ettiğinizi aynı anda ekrana bakmadan yorumlamak yanlış olur ama sony lerde samsung,lg vb markalarda göreceğiniz pastel (canlı ve koyu) renkler yerine daha doğal renkler görürsünüz bu led tv lerdede aynıdır. gerçek ortamda bariz fark edersiniz ama tekno marketlerde spot altların vesairelerde led tvlerde bu pek fark edilmez. aslında aradaki fark kabaca hani gazetelerde çıkar şu ünlüyü makyajsız yakaladık diye işte fark o ünlünün makyajlı hali ile makyajsız hali gibidir. kısaca sony makyajsız olandır.
Hayırdır, hangi açıdan haber yapıldı.Bu sabah irfan değirmicinin haberlerinden biri Windows 10 du.![]()
Kız Melo gibi yapıyor
görselde dikkatinizi birşey çektimi![]()

Tuşlar androidin olduğuna göre ya Windows görünümlü android yada dual boot bi cihaz.Windows görünümlü Android mi
Android Görünümlü Windows mu?
bu sene 6 lar yılı iphone 6, nexus 6, samsung s6 bizde bizim birtürlü gelemeyen lumia 6xx... htc m9 ile ileriden gidiyor sony z4 ve lg g4 ile geriden geliyor. önce başlayanlarla sonra başlayanlar belli oluyor.Tuşlar androidin olduğuna göre ya Windows görünümlü android yada dual boot bi cihaz.
Şimdi öğrendim cihaz nexus 6 imiş ve dual boot desteği varmış. Sanırım Windows rom ları yakın...