haydaravısyon
Üye
bu ekolayzırKardeşim bende böyle küçük birşey yapmak istiyorum.Malzemeler felan yardımcı olurmusun.Ayrıca aklımda portatif cep amfisi yapcam bunun hakkında bilgin varmı?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu ekolayzırKardeşim bende böyle küçük birşey yapmak istiyorum.Malzemeler felan yardımcı olurmusun.Ayrıca aklımda portatif cep amfisi yapcam bunun hakkında bilgin varmı?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mikrofonlu nasıl olacak ya video yokbu ekolayzır
Nasıl yani?Mikrofonlu nasıl olacak ya video yok
Mikrofonlu sistem varda video yok gNasıl yani?
devresi vardır araştırmak lazımMikrofonlu nasıl olacak ya video yok
Mikrofonlu sistem varda video yok g
Bir keresinde gördüm ama bulamıyorum

biz yapararızzz[emoji41]Vay be güzele benziyor.Ne kadara mal olur bu?Benim. En çok hoşuma giden buMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
1 metre rbg led 6 tl devre maliyeti ile 10 tl dırToplam,net soyle![]()
Bedava resmen bunu direk PC ye bağlıcam demi birde burda elektrik malzemeleri çok pahalı bildiğin ücretsiz kargolu malzemeleri satın alabileceğim site varmı1 metre rbg led 6 tl devre maliyeti ile 10 tl dır
Bende 12 Wolt adaptör mevcut olduğu için benim bu PC'ye maliyetin 1 tl dir onlara tip 31 transistör aldimBedava resmen bunu direk PC ye bağlıcam demi birde burda elektrik malzemeleri çok pahalı bildiğin ücretsiz kargolu malzemeleri satın alabileceğim site varmı
12 wolt adaptör u de eski modemlerden felan bulurum herhaldeBende 12 Wolt adaptör mevcut olduğu için benim bu PC'ye maliyetin 1 tl dir onlara tip 31 transistör aldim

Televizyon transistör satan yerler var istediğin hersey var bedava bulursunBedava resmen bunu direk PC ye bağlıcam demi birde burda elektrik malzemeleri çok pahalı bildiğin ücretsiz kargolu malzemeleri satın alabileceğim site varmı
Peki o yolladığını videodakilerin tam listesini versene ayrıca PC te direk bagliyabilirim demiTelevizyon transistör satan yerler var istediğin hersey var bedava bulursun
bu benim adaptör12 wolt adaptör u de eski modemlerden felan bulurum herhalde
Yada mini matkap lardan
Benimki büyük sen AldanmaBune dev mübarek![]()
bundan almaya gerek yok 
video da linkte vermişPeki o yolladığını videodakilerin tam listesini versene ayrıca PC te direk bagliyabilirim demi
genelde şerit led adaptöru olarak bu kulanılıyor şerit led satılan yerde bula bilirisnBune dev mübarek![]()