Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM] A5 Rom v1.1 (Galaxy S4 Mini) + Fix Dosyaları Eklendi 1.6.2015

Sponsorlu Bağlantılar

ErSin9006

Üye
peki bu beyaz renk sorunu nedir telefonla uğraşmak istemiyorum artık :)) ya da kamera hatası oluyor ya klavye eksiği vs illaki olacaktır da yükledikten sonra fazla uğraşmıyayım telefonla :)
peki bu beyaz renk sorunu nedir telefonla uğraşmak istemiyorum artık :)) ya da kamera hatası oluyor ya klavye eksiği vs illaki olacaktır da yükledikten sonra fazla uğraşmıyayım telefonla :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Beyaz yazı şu
Lollipop portlandığı için arka plan beyaz ya. Bazen yazılar da beyaz oluyor.O yüzden yazılar görünmüyor. A5 Ve S6 romda var bu sorunlar lollipop beyaz olduğu için..
Fixler var fakat onlarda siyah lacivert vs oluyor daha da kötü olabiliyor.

ErSin9006

Üye
hmm uğraşmayım belki düzeltirlerse yükleyeyim ?

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
sahin02

sahin02

Üye

metilus

Üye
Yuklemden once sorularim var
1) gappse gerek varmi
2) ilk tum wipelar rom sonra factory reset sirasiyla yapacam dogrumu
3)root konusunda ne yapacaz

baskahmet

baskahmet

Üye
1-Yok
2-Evet sırası farketmez
3-Zaten rom custom olduğu için rootlu ek bi işleme gerek yok

metilus

Üye
1-Yok
2-Evet sırası farketmez
3-Zaten rom custom olduğu için rootlu ek bi işleme gerek yok
Saol tesekurler cevap verdigin icin
Son 6 soru daha sorucam
1) efs yedeklemesi yapiyimmi
2)cm12.1 deyim sorun yaratirmi
3)titanium backep le yedekleme yaptim
Bunlari tum wipelar sonra rom kurulumu sonra factory reseten sonra geri getirebilirmiyim
4) wipelerden sonra biliyorsun dosya kalintilari oluyo ben titaniumla yedekledimya ilkten cm12 te sifirlama yapsam yedeklerde sorun olustururmu
5) menu tusu fixi ne ise yariyor
6) rom turkcemi

Son düzenleme:
sahin02

sahin02

Üye
Saol tesekurler cevap verdigin icin
Son 6 soru daha sorucam
1) efs yedeklemesi yapiyimmi
2)cm12.1 deyim sorun yaratirmi
3)titanium backep le yedekleme yaptim
Bunlari tum wipelar sonra rom kurulumu sonra factory reseten sonra geri getirebilirmiyim
4) wipelerden sonra biliyorsun dosya kalintilari oluyo ben titaniumla yedekledimya ilkten cm12 te sifirlama yapsam yedeklerde sorun olustururmu
5) menu tusu fixi ne ise yariyor
6) rom turkcemi
Romu açılışta sen türkçe yaparsın, full wipe yap sıkıntı olmaz rom iyi

metilus

Üye
Romu açılışta sen türkçe yaparsın, fu ll wipe yap sıkıntı olmaz rom iyi
Lutfen 1 4 ve 5 sorumu cevaplarmisin ve nasil tirkce yapacam
Birde bende faktion kernel var sorun yaratirmi
Beyler kernel audiator den baktim
Suanda gpu nuz 500 mhzde calisiyo isterseniz indire bilirsiniz
Interactive
Ondemand secenekleri ve cfq noob deadline secenekleri var cpu normal degerlerde

Berkay Bozkurt

Üye
    Konu Sahibi
Lutfen 1 4 ve 5 sorumu cevaplarmisin ve nasil tirkce yapacam
Birde bende faktion kernel var sorun yaratirmi
Beyler kernel audiator den baktim
Suanda gpu nuz 500 mhzde calisiyo isterseniz indire bilirsiniz
Interactive
Ondemand secenekleri ve cfq noob deadline secenekleri var cpu normal degerlerde
Evet ne olur ne olmaz efs yedekle Rom full + full türkçe ben 1,5 haftadan beri kullanıyorum bir de ilk önce stock at sonra bu romu yükle

metilus

Üye
Evet ne olur ne olmaz efs yedekle Rom fu ll + fu ll türkçe ben 1,5 haftadan beri kullanıyorum bir de ilk önce stock at sonra bu romu yükle
Haci ben customdan gitim sorun olmadi
CM 12.1+ FAKTION KERNEL VS A5 ROM

1) GORUNTU :GUZELIK KONUSUNDA YUZDE YUZ A5 ROM GUZEL AMA CM12.1 HIC FENA DEGIL.

2)PERFORMANS: KESINLIKLE CM 12.1 A5 ROM DA HIZ KONUSUNDA ESER YOK. ZATEN SISIREN SURULERCE PROGRAM VAR DOLU RAM IYI OLSADA ROMUN BAZEN COK DOLU OLABILIYOR OYUNLARDA KASMA YASATABILIYOR AMA A5 ROMUN PERFORMANSI COKTA KOTU DEGIL AMA FARKLA CM 12.1 USTUN.

(NOT: BIR PUF NOKTASI VERIYIM EGER GUC TASARUFU MODUNDAN ARKA PLAN VERILERINI KISITLARSANIZ 100 MB BELKI DAHA FAZLA RAMDE YER KAZANA BILIRSINIZ A5 ROMDA ISE YARAR)

3) DAHILI DEPOLAMA : NERDEYSE AYNI AMA CM 12.1 200 300 MB DAHA USTUN.

4) DOKUNMATIK HASSASIYET : IKISIDE TAMAMIYLEN AYNI AMA A5 ROMDA BAZEN TAKILMA YASANIYOR.

5) ISI : NORMAL KULLANIMDA SORUN YOK .
AMA A5 ROMDA BIRAZ DAHA FAZLA ISINIYOR OYUN OYNADIKTAN SONRA SOGUMASI DA BIRAZ ZAMAN ALIYOR

6) VE EN ONEMLI KONU SARJ: MASSALLAH IKI ROMDA IPHONE SARJI GIBI :D.
DAKIKADA YUZDE 2 GIDIYOR AMA CM12.1 SARJ KONUSUNDA COK DAHA USTUN NEDENI ISE 6 SAATLIK KULLANIMIM DA IKI ROMDADA 100 DOLDURUP SOYLUYORUM CM DE SUAN YUZDE 30-50 ARSINDA OLURDU AMA SUAN A5 ROM YUZDE 25.

SONUC OLARAK BU IKI ROMDA GUZEL AMA CM NIN ARKASINDA DAHA BUYUK BIR GUC VAR ZATEN CM BIR SIRKET OLDU VE MICROSOFT BILE ILGILENIYOR.
A5 ROMDA GUZEL AMA GELISTIRILMESI LAZIM ZATEN YAPIMCIYA DESTEK VERMEZSENIZ ODA YENISINI CIKARTMAZ.
BIRDE COK DOLU

AMA BU IKI ROM ARASINDA TERCIH YAPACAKSAM KESINLIKLE CM12.1 DERIM CUNKU BEN SARJ VE PERFORMANS ISTERIM GORUNTU DEGIL. ZATEN CM 12.1 NIN GORUNUTUSU HIC FENA DEGIL

AMA A5 ROM KESINLIKLE DENEMEYE DEGER BIR ROM BENCE BUNUDA BIR YUKLEYIN BEN SUAN BU ROMU KULLANIYORUM VE MEMNUNUM CUNKU COK GUZEL ZATEN . AMA PERFORMANS KONUSUNDA SORUN YASARSINIZ

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: androfilex ve Dn@
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
arkadaşlar son uygulamalardaki herangi bi uygulamayı kapatırken takılma oluyodu onu çözen varmı

LoqqaL

LoqqaL

Üye
ultra güç tassaruufu gerçekten işe yarıyormu

OSMAN3807

OSMAN3807

Üye
emeğinize sağlık:tşk:

alpxx

Üye
Görüntülü arama yaparken bu ekranda kaliyor 5 saniye sonra da arama sonlaniyor
ingilizce si olan xda ya yazabilir mi 2.1 hazırlığı yapiyorlarmiş

sercansaver

Üye
hocam status barı nasıl oyle yaptınn çok hosuma gitti yardımcı olsana

carsi-16

Üye
arkadaşlar ben s5 veya s6 görübümü istiyprumda en stabil rom linki atabilirmisinz _?

furkan325.06

Üye
Tavsiye eden varmı

Üst Alt