son aylarda "yükleniyor.." yazısı şikayeti çoğalmaya başladı.Arkadaşlarım kullanıyor bende hala yok.Ne zaman geleceğide meçhul.Mp3 gönderme ozelliğine seviniyorum.701 telefonumda bile vardı bunda daha gelecek.Ramazan bayramına anca gelir herhalde.Bide artık hızlı açılsın.Yükleniyor yazısını görmek istemiyorum
Bir an aklıma "sadeliğin dayanılmaz güzelliği" geldi.Birazda arayüz geliştirilse. Gorsellik çok basit.
Güncelledim bana arama özelliği gelmedi?
betaya kaydolanlar hatalarla/sıkıntılarla karşılaştılarsa eğer bu sorunlar üzerinde düzeltme güncellemesi yayımlarlar, ama hala betaya güncelleme gelmediyse muhakkak belli bir süre periyodu vardır tam olarak hatasız olup olmadığına karar vermek için. gelir bugün yarın biz wp kullanıcıları sabırlı insanlarız bunu da bekleriz nolcakArkadaşlar hani nerede kaldı bu arama özelliği ? Whatsapp unuttu bizi galiba![]()

İndiremezsinizşu WhatsApp beta nın linkini verirmisşnz dostlar
dostum dha once kayıt oldum kullanmışlığım yinede olmaz mıİndiremezsinizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O zaman olur. İndirme başlarsa sıkıntı yokdostum dha once kayıt oldum kullanmışlığım yinede olmaz mı

Betaya herkesi kabul etseler sorunlar daha çabuk bildirilir. Neden böyle yaptılar acaba heralde bir ayı daha vardır böyle giderseAcaba ne zaman verecekler bu güncellemeyi arkadaş..