Bay H
Üye
Uygulama içi bildirimler.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
2.12.42 beta

Yok. Çok eskiden başvurmak gerekiyordu, sonrasında alım yapmıyorlarArkadaşlar, WhatsApp'nin beta versiyonunu yüklemenin bir çaresi yok mu?
Ya da davet gerekiyorsa davet gönderecek kimse var mı?
Okuyan da der ki; adama bak, galiba günde en az 1000 kez WhatsApp kullanıyor, ya da o kada mesaj çekiyor.
Günde ortalama 1 mesajım vardır ya da yoktur.
kardeş ben daha önceden indirmiştim ama şimdi yetkim yokmuş bölgeden dolayı mı ?Yok. Çok eskiden başvurmak gerekiyordu, sonrasında alım yapmıyorlar
Bolgeden olduğunu sanmıyorum, öyle olsa ben install edebilirdim.kardeş ben daha önceden indirmiştim ama şimdi yetkim yokmuş bölgeden dolayı mı ?
wp 10da mı kullanılabilir yoksa ? Dili bölgeyi değiştirdim yine indiremedim.
yeni üye değilim ama ben. Daha öncesinde betayı indirmiştim hatta 2 whatsap vardı telefonda. Ama şimdi indiremiyorum.Bolgeden olduğunu sanmıyorum, öyle olsa ben install edebilirdim.
Belirli sayıda kullanıcıya tanınmış bir hakmış.
ve yeni üye kabul etmiyorlar. öyle görünüyor.
WhatsApp beta yı indirip kullandığın zaman telefonunda kullandığın e-posta ayarlarıyla hiç oynadınız mı?yeni üye değilim ama ben. Daha öncesinde betayı indirmiştim hatta 2 whatsap vardı telefonda. Ama şimdi indiremiyorum.
Whatsapp destek ekibine mail atıp durumunu anlatman gerek. Noktalama işaretlerine uyarak düzgün bir mail atarsan cevap verirler konuyakardeş ben daha önceden indirmiştim ama şimdi yetkim yokmuş bölgeden dolayı mı ?
wp 10da mı kullanılabilir yoksa ? Dili bölgeyi değiştirdim yine indiremedim.
Cevap vermiyorlar. DenendiWhatsapp destek ekibine mail atıp durumunu anlatman gerek. Noktalama işaretlerine uyarak düzgün bir mail atarsan cevap verirler konuya

Beta sürecinde başvurmamışsanız normal bu cevap. Eğer başvurmuşsanız adamları taciz etmeye devam edin benceMerhaba,
Mesajınız için teşekkür ederiz.
Beta sürümümüzü denemek istediğiniz için teşekkür ederiz. Ne yazık ki, şu anda beta sürümünü denemek için yeni kişileri eklemeyi planlamıyoruz.
Windows Telefonu için WhatsApp Araması ile ilgileniyorsanız lütfen bu özelliğin çalışma aşamasında olduğunu unutmayın. Ne yazık ki, gelecekteki piyasaya çıkma tarihleri ile ilgili yorum yapamıyoruz fakat sabrınızı takdir ediyoruz.
Eğer başka sorularınız veya endişeleriniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarız!
WhatsApp Destek Ekibi
Interested in translating WhatsApp into Turkish for us? Please visit our website:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sıkça Sorulan Sorular (SSS) sayfamıza göz atın:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Whatsappdan gelen cevap
Beta kullanıyordum bende telefonu sıfırladıktan sonra kurulmaya izin vermedi . Daha önce kullandığımı belirterek şimdide kullanmak istediğimi söyledim ama olumsuz cevap verdilerBeta sürecinde başvurmamışsanız normal bu cevap. Eğer başvurmuşsanız adamları taciz etmeye devam edin bence
Ne yazdınız bu cevabı verdiler?Beta kullanıyordum bende telefonu sıfırladıktan sonra kurulmaya izin vermedi . Daha önce kullandığımı belirterek şimdide kullanmak istediğimi söyledim ama olumsuz cevap verdiler
İyi günler ben daha önce whatsapp betayı kullanıyordum telefonu sıfırladıktan sonra yeniden kurmama izin vermedi bu konuda yardımlarınızı bekliyorumNe yazdınız bu cevabı verdiler?