Haber Windows Phone İçin WhatsApp Gelişmeleri (Son Güncelleme: 27/10/2017)

Sponsorlu Bağlantılar

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Merhaba söyle bir şey istiyorum whatsappdaki belirlediğim bir kişi online olunca bildirim gelsin istiyorum bu munkunmudur iOS da böyle bir tweak var ama android de bulamadım ??
Alıntı yaparsanız sevinirim

Yanlış yere yazdın burası wp bölümü

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Son güncellemeden sonra kişilerin profillerine bakarken fotoğraflarını büyütüp bakamıyoruz. Üstelik profil fotosu bulanık görünüyor.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Son güncellemeden sonra kişilerin profillerine bakarken fotoğraflarını büyütüp bakamıyoruz. Üstelik profil fotosu bulanık görünüyor.

Bende öyle bir sorun yok şimdi denedim kişilerin fotoğrafı büyüyor bulanıkda değil

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Bende öyle bir sorun yok şimdi denedim kişilerin fotoğrafı büyüyor bulanıkda değil

Dün akşam bende böyle bir sorun oldu ama şuan her şey normal. Belki gece ani müdahele etmişlerdir :D Şaka tabi. Ben yanılmışım. Bağlantıdan kaynaklanmış olabilir. Özür.

saynesim

saynesim

Üye
BlackBerry'e bile sesli arama özelikleri geldi bizim Windows Phone için inşallah geç kalmadan gelir

Rainesto

Rainesto

Üye
Bize geleceği yok bu sesli aramanın

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Whatsapp gene çalışmıyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
WhatsApp beta güncellendi ve mp3 gönderebilme, mavi tiki kapatabilme, çoklu mesaj/sohbet seçebilme gelmiş.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: saynesim, skynet, ogzhnoTr ve 4 diğerleri
remzi33

remzi33

Üye
Arama özelliği ne zaman gelecek ?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ayrıca bir metin gönderirken veya açarkan sohbet kutucuklarına yeni efekt eklenmiş. Bir de geri tuşuyla uygulamadan çıkıldığında artık kapanmıyor, askıya alınıyormuş.

Son düzenleme:
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
mp3 gönderme şimdi geldiyse, arama özelliği de ................. tahmin edebilirsiniz herhalde :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
mp3'ü boşverin arama gelsin

suyunsesi

suyunsesi

Üye
O whatsapp beta. Belirli sayıda kişileri kabul ettiler ve sonra yükleme iznini kapattılar.

skynet

Üye
Seneyede artık arama özelliği gelir :D

serinaga

serinaga

Üye
Halen ses seda yok galiba yeni güncellemeden ...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
MP3 gönderme özelliği gelmiş ancak size gelen Mp3'leri müzik klasörüne kaydedemiyormuşsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

skynet

Üye
Buna da şükür

Üst Alt