Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S4 Mini İ9190[ROM] A5 Rom v1.1 (Galaxy S4 Mini) + Fix Dosyaları Eklendi 1.6.2015
Hee yok tikli değil ben onu manuel olarak stardanta ayarladım
baskahmet
Üye
Buda benim romdan görüntüler
by-pegasus
Üye
beyler o değilde ben yükledim açılışta s4 mini 9190 ın yazdığı ilk yerde ekran öylebir renk cümbüşüne girdi ki bende anlayamadım şimdi cm12 ye geçiyorum o görüntüyü atarım
beyler o değilde ben yükledim açılışta s4 mini 9190 ın yazdığı ilk yerde ekran öylebir renk cümbüşüne girdi ki bende anlayamadım şimdi cm12 ye geçiyorum o görüntüyü atarım
Kanka hoşuma gitti bu digerlerinden farklı bu ram kullanımı az fazla zaten s6 da bile böyle ram kullanımı fazla olsada az kasma yapıyor güç tasarufu çok farkettiriyor ekran süresine upsm cidden işe yarıyor bekleme süresi iyi ama az kasma var dert etmiyorum dokunmatik sorunuda az oluyor bunda