batarya performansı nasıl acabaone 4g iyidir
One 4g nin arayüzü bana çok sade geldi ondan kararsız kaldım.Mx4 ude alamıyorum maalesef mağazadan almam lazım.Arayüz ve batarya konusunda g7 yi övüyorlar ne diyorsun hocamOne 4g iyi bataryada iyi 2500 mah var o donanıma yeterde artar. Birde meizu mx4 düşünebilirsin
Güzel cihaz tabikide pil ve kamera iyidir ama güncellemede sıkıntı yaşarsın lolipopun Eylül ayı geleceği yazıyorduOne 4g nin arayüzü bana çok sade geldi ondan kararsız kaldım.Mx4 ude alamıyorum maalesef mağazadan almam lazım.Arayüz ve batarya konusunda g7 yi övüyorlar ne diyorsun hocam

Hocam lollipop güncellemesi takıntım yok çok şükür 4 5 ay sonra gelsin sağlam gelsin yeterliGüzel cihaz tabikide pil ve kamera iyidir ama güncellemede sıkıntı yaşarsın lolipopun Eylül ayı geleceği yazıyordu![]()

elite in yazılımı kötüymüş araştırdığıma göreelite alLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rom flan atarsın yada guncellemsinelite in yazılımı kötüymüş araştırdığıma göre
performasn olarak çok iyi 3 gb ram + snapdrgon800 işlemcihaklisin ama custom romu var mi elitinrom flan atarsın yada guncellemsinperformasn olarak çok iyi 3 gb ram + snapdrgon800 işlemci
Hocam mağazadan alacağım için g2 bütçeyi biraz aşıyor ondan vazgeçtimBasın agrısın istemiyosan G2'den baska cihaza yönelme bu bütceyle
Hocam türevleri dediginizde huawei var mı? Bir de huawei nin servisi nasıl biliyor musunuz?Magazadan almayı muhatap bir garanti için istiyorsan General Mobile ve türevlerini almak mantıksız.
sağol hocam1100 tavsiyem g2 olurdu az bütçeyi zorlayarak. O olmaz dersen gm 4g al ancak araştırmadan etmeden alma.. Hayırlı olsun şimdiden..
Hocam türevleri dediginizde huawei var mı? Bir de huawei nin servisi nasıl biliyor musunuz?
İnternetten ufak bir araştırma ile bu sorunun cevabını fazlasıyla bulabilirsiniz. Her firmanın iyi ve kötü teknik servis bayisi vardır illaki.Biraz da şanslı olmak gerekiyor....Hocam türevleri dediginizde huawei var mı? Bir de huawei nin servisi nasıl biliyor musunuz?