Telefon Tavsiyesi Maksimum 1100 tl ye telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Maksimum 1100 tl ye telefon
Arkadaşlar bütçem 1100 tl.General mobile one 4g ve Huawei g7 yi düşünüyorum. Sizce hangisini alayım?Ya da başka model mi almalıyım?

bbakkus

bbakkus

Üye
one 4g iyidir

byAndroid

byAndroid

Üye
One 4g iyi bataryada iyi 2500 mah var o donanıma yeterde artar. Birde meizu mx4 düşünebilirsin

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
One 4g iyi bataryada iyi 2500 mah var o donanıma yeterde artar. Birde meizu mx4 düşünebilirsin
One 4g nin arayüzü bana çok sade geldi ondan kararsız kaldım.Mx4 ude alamıyorum maalesef mağazadan almam lazım.Arayüz ve batarya konusunda g7 yi övüyorlar ne diyorsun hocam

byAndroid

byAndroid

Üye
One 4g nin arayüzü bana çok sade geldi ondan kararsız kaldım.Mx4 ude alamıyorum maalesef mağazadan almam lazım.Arayüz ve batarya konusunda g7 yi övüyorlar ne diyorsun hocam
Güzel cihaz tabikide pil ve kamera iyidir ama güncellemede sıkıntı yaşarsın lolipopun Eylül ayı geleceği yazıyordu :D

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Güzel cihaz tabikide pil ve kamera iyidir ama güncellemede sıkıntı yaşarsın lolipopun Eylül ayı geleceği yazıyordu :D
Hocam lollipop güncellemesi takıntım yok çok şükür 4 5 ay sonra gelsin sağlam gelsin yeterli :D

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
tifazcik

tifazcik

Üye
elite al

tifazcik

tifazcik

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Basın agrısın istemiyosan G2'den baska cihaza yönelme bu bütceyle

Luck Star

Luck Star

Üye
1100 tavsiyem g2 olurdu az bütçeyi zorlayarak. O olmaz dersen gm 4g al ancak araştırmadan etmeden alma.. Hayırlı olsun şimdiden..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Magazadan almayı muhatap bir garanti için istiyorsan General Mobile ve türevlerini almak mantıksız.

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
byAndroid

byAndroid

Üye
Hocam sanki her gün garantiye yolluyoruz cihazları. Evde kaç tane cihaz var hiçbiride garanti yüzü görmedi. Takmayın garantiye

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hocam türevleri dediginizde huawei var mı? Bir de huawei nin servisi nasıl biliyor musunuz?

Huawei hakkında bilgim yok da genelde zaten çogu sorun kullanıcı hatasına baglandıgından garantiye pek önem verme.

Luck Star

Luck Star

Üye
Hocam türevleri dediginizde huawei var mı? Bir de huawei nin servisi nasıl biliyor musunuz?
İnternetten ufak bir araştırma ile bu sorunun cevabını fazlasıyla bulabilirsiniz. Her firmanın iyi ve kötü teknik servis bayisi vardır illaki.Biraz da şanslı olmak gerekiyor....

Üst Alt