Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımGalaxy note 4 rusya 4.4.4
Sponsorlu Bağlantılar
csbaz
Üye
Konu Sahibi
Galaxy note 4 rusya 4.4.4
Arkadaşlar şuan tr 5.0.1 kullanıyorum.Ben 4.4.4 rusya romuna odinden dönersem eğer knox sayacım artarmı ? Bu konuda bayağı bir bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.İyi forumlar.
Jelly Beanci
Üye
Muhtemelen downgradeye izin vermez ama atarsada sayacı etkilemez diye düşünüyorum bunu note 4 deneyen birisi de cevaplarsa sevinirim
fark etmez önemili olan 5.0 dan 4.4.4 düşürüyorsun bu münkün fakat samsung sayaç için güven açığı olmaması için bunu kapatıyor ve çıktığın sürümden bi daha odin ile(eğer stock cwm den yüklene bilen bi rom bulursan çalışır fakat sayaç artar) yükleme yapamazsın eğer samsung kendi verdi ise düşürtürmez
bi deneyi muhtemelen hata verecek
ama sayaç artırmaz diye düşünüyorum hala benim telefonunda bootloaderlar arasında gezmiştim bi açık yakalarım belki diye ama yok
omurkomur1973
Üye
merhaba..samsung galaxy note pro 12.2 tabletim için yurtdışında yayınlanan lollipop güncellemesini kurmak istiyorum..destek verebilecek biri var mı( istanbulda) - ücretiyle?
merhaba..samsung galaxy note pro 12.2 tabletim için yurtdışında yayınlanan lollipop güncellemesini kurmak istiyorum..destek verebilecek biri var mı( istanbulda) - ücretiyle?