nokia uygulamaları hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
nokia uygulamaları hakkında
lumia 925 servisten yeni geldi ve cyan ile güncellenmiş, denime yükseltmemişler içindeki yazılımlar da geçen yazdan kalma sürümlerle geldi nokia kamera uygulamaları hariç alayını güncelledim
özellikle nokia creative studioya dikkat ediyorum çünkü o eskisürümde şimdiki versiyonda olmayan akuamarin yeşim taşı efektleri ve kolaj seçeneği var
tuhafıma giden şey ise 2013ün sonbaharından beri wp aldığı her güncelleme ile ek özellikler kazandığı gibi bazı özelliklerini yitirdi en bariz kaybı ise ironik olarak hala şampiyon olduğumuz kamera konusunda; ilk öncenokia kameranın ayarı kaydı sonrasında ise bazı uygulamalar bazı özelliklerini yitirdi en barizi ise nokia creative studioda karşımıza çıktı eskiden yırtık cebinden retrica vb uygulamaları çıkarabilecek derecede gelişmiş secenekleri vardı fakat son güncellemelerle dibe vurdu ek özellik geleceğine varolanları kaybettik
sizcebunun sebebi ne microsoft bizimle kafamı buluyor yoksa kamera uygulamalarında işi eline, yüzüne mi bulaştırıyor

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Cyan guncellemesi geldiyse nsu ile yazılım atmışlardır. Eriniyorlar uğraşmaya.
Kamera uygulaması ile ilgili yorumum budur ki; artık l625in kamerasını kullanmıyorum hayatımda bu kadar iğrenç bir kamera görmedim 5mp değil bu kamera 0.5 mp kumlanmalar hatsafada fotoğraflar resmen sarı çıkıyor gittim sırf fotoğraf için canon 650d aldım en ufak fotoğrafı bile canonla çekiyorum artık grev yapmaya başladım telefonuma 2 aydır kamerayı hiç çalıştırmadım anla durumumu kamerayı yerinden çıkarmayı bile düşündüm.boşa ağırlık.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

ersncak42

Üye
Benimki de aynı telefon 3 gün önce servısten geldi cyan ile ben hiçbişeyini guncellemedim müzik çaları hiç kasmıyor ve sürdürülüyor yazısı neredeyse hiç yok gibi anlık gözüküp gidiyor.Özelliklerin gitmesi ise tüm firmalar bunu yapıyor eski telefonlara desteği kesiyor ki yenilerini satın alalım bu böyledir

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Eski aletlerine kasıtlı şekilde destek vermeyip yenilerini almaya zorlayan tüm firmaları Allah bildiği gibi yapsın :)

• Beğen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Yeni çıkan telefonların önü açılması için yapıyorlar düşüncesine katılmıyorum.
Çünkü; kullanıcılar zaten ellerinde 2 yıldan fazla telefon tutmuyorlar, mutlaka değiştiriyorlar.
Hele, ayda bir telefon değiştiren cinsleri hiç hesaba katmıyorum.
Yazılımların en güzel bir şekilde verimli olabilmesi için piyasaya sürülmeden önce çok farklı şekillerde, ortamlarda, cihazlarda yüzlerce defa denenmesi lazım.
Yeterli deneme yapmadan piyasaya sürülüyor, sonra da saldım çayıra mevlam kayıra deniliyor.
Tepkiye ve geri dönüşüme göre de değişiklik yapıyorlar.
Gerekli testleri yeterince yapamadan piyasaya sürmelerinde bizlerinde katkısı çok büyük.
Çok sabırsızız.

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
Eski aletlerine kasıtlı şekilde destek vermeyip yenilerini almaya zorlayan tüm firmaları Allah bildiği gibi yapsın :)

Nokia creative studio her cihaz için aynı değil mi demek istediğim güncelleme yeni cihaza geldiğinde de aynı özellikler geliyor ve gidiyor
Aranızda hiç son sürümde kolaj vb özellikleri kullanabilen lumia 930-735-530 kullanıcısı var mı

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
Yeni çıkan telefonların önü açılması için yapıyorlar düşüncesine katılmıyorum.
Çünkü; kullanıcılar zaten ellerinde 2 yıldan fazla telefon tutmuyorlar, mutlaka değiştiriyorlar.
Hele, ayda bir telefon değiştiren cinsleri hiç hesaba katmıyorum.
Yazılımların en güzel bir şekilde verimli olabilmesi için piyasaya sürülmeden önce çok farklı şekillerde, ortamlarda, cihazlarda yüzlerce defa denenmesi lazım.
Yeterli deneme yapmadan piyasaya sürülüyor, sonra da saldım çayıra mevlam kayıra deniliyor.
Tepkiye ve geri dönüşüme göre de değişiklik yapıyorlar.
Gerekli testleri yeterince yapamadan piyasaya sürmelerinde bizlerinde katkısı çok büyük.
Çok sabırsızız.

Nokia Creative Studio daki özellik kaybı çok büyüktü mesela sen dana kestin kasaptan eve gönderirken dananın ön bacaklarının kaybolması gibi

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
son sürümünde eski özelliklerin hepsi var ince ayarlar falan ancak filtre olarak bir şey diyemem onları tam olarak bilmiyorum

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Kamera konusunda bende size katılıyorum. ben 920yi ilk çıktığı zaman aldım. Odada nokta kadar delikten çıkan hafif mavi ışıkla bütün odayı aydınlık çekebiliyordum. Şuan elimde 1520 olmasına rağmen böyle çekimler olmuyor. bi düzgün çalışan bu özellik vardı onu da en kısa sürede bozdular :) Şunu da söylemek istiyorum gece çekiminde arkadaşın z3ü tokatlamışlığım da var :) ama eskiden çok daha iydi. Sarı çekme olayını bir türlü düzeltemediler. z3 ve iphone renk doğruluğu konusunda bu cihazı tokatlıyor. bir de video çekerken sürekli odaklanması videoyu berbat hale getiriyor.

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
Lumia selfiede Nokia glam medeki filtrelerin hepsi var mı

Takipçi Satın Al

Üst Alt