Haber Microsoft Lumia 640 ve Lumia 640 XL (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

Aybars1979

Aybars1979

Üye
ava
Pazara ne zaman gelecek? 2 ay olmuş
Batarya değiştirilebilir buna bide batarya kiti aldın mı miss

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
avatarındaki barbara palvin diilmi??
ava
Pazara ne zaman gelecek? 2 ay olmuş
Batarya değiştirilebilir buna bide batarya kiti aldın mı miss

avatarındaki barbara palvin diilmi??

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Çok geç hareket ediyorlar bu konuda. Cihazlar hep 2-3 ay geç geliyor. Komedi gibi. Hem tanıtımını yap hemde 2-3 ay geç yolla insanlar 2 ayda telefonun varlığını unutur.
şu ağırlığı çözemedim insan kendi ayağına sıkar mı ya

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
braayn

braayn

Üye
Lg G4 Haziranda Türkiyede Mayısda tanıttılar 1 ay sonra burada bu kadar basit.

• Beğen
Tepkiler: dakamon
dakamon

dakamon

Üye
Lg G4 Haziranda Türkiyede Mayısda tanıttılar 1 ay sonra burada bu kadar basit.

Aynen öyle. Ms nin kafayla tabiki satışları düşük olur.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bu adamın ingilizce daha anlaşılır [emoji1]

braayn

braayn

Üye
LG G4 yarın itibariyle tüm Türkiye'de 2199 TL'den satışa sunulacakmış.WP sevenler halen 640XL yi beklesinler gelene kadar zaten insanda iştah kalmıyor ...

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
LG G4 yarın itibariyle tüm Türkiye'de 2199 TL'den satışa sunulacakmış.WP sevenler halen 640XL yi beklesinler gelene kadar zaten insanda iştah kalmıyor ...
aynen telefonları MS kadar geç piyasaya sunan bir firma daha varmı merak ediyorum

• Beğen
Tepkiler: braayn

Emre

Üye
    Konu Sahibi
general 4g one mi alırdınız yoksa lumia 640 mı?

0MG90

0MG90

Üye
640XL

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
640XL

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 640 XL. :) Israrla bekliyorum gelmesini. Elimde ki telefonla hayattan soğudum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 640 XL, Gsmarena batarya testinde şov yapmış. Konuşma süresinde Lumia 1520'yi bilr geçmiş. Test Dual Sim aktif olarak yapılmış. Tek simle en azından 24 saat daha fazla batarya süresi vereceği belirtiliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben bu işi anlamıyorum ya bu özelliklere göre 900 serisi 1000 serisi çok değişik bir telefon olmalı hem Phablet telefonu 1500 serisi ile başlattın 940 da Phablet olacak bir gariplik var seri üzerinden bakarsak

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ben bu işi anlamıyorum ya bu özelliklere göre 900 serisi 1000 serisi çok değişik bir telefon olmalı hem Phablet telefonu 1500 serisi ile başlattın 940 da Phablet olacak bir gariplik var seri üzerinden bakarsak
Microsoft kendi markasını telefonların üzerine yazdığından beri artık XL diye bir takı getirdi. phablet kategorisinde XL takısı var, Nokiadaki 13xx ve 15xx serilerini unutun bence.

dakamon

dakamon

Üye
Lumia 640 XL, Gsmarena batarya testinde şov yapmış. Konuşma süresinde Lumia 1520'yi bilr geçmiş. Test Dual Sim aktif olarak yapılmış. Tek simle en azından 24 saat daha fazla batarya süresi vereceği belirtiliyor.

Baktım şimdi baya iyi. Lg g2 bile 17 saat verirken 640xl 24 saat veriyor konuşma suresi 3g de

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Microsoft kendi markasını telefonların üzerine yazdığından beri artık XL diye bir takı getirdi. phablet kategorisinde XL takısı var, Nokiadaki 13xx ve 15xx serilerini unutun bence.
Olabilir O mantıkla her modelin bir XL versiyonu çıkarsa herkez Phablet alır tabi isteyen buda güzel olur her modelde büyük ve küçük ekran farklılığı iyi fikir

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Mağazadan haber ver ustaa ne zaman geliyor bizim pazara :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Olabilir O mantıkla her modelin bir XL versiyonu çıkarsa herkez Phablet alır tabi isteyen buda güzel olur her modelde büyük ve küçük ekran farklılığı iyi fikir
işte tek sıkıntı o XL takısı sadece ekranı büyütmüyor, bir kaç ekstra özelliği de yanında getiriyor. yani birebir aynı modelin büyük ekranı olmuyor açıkçası. diğer firmaların "mini" takısıyla yaptığı farkı (sözde sadece ekranı küçük) Microsoft XL takısıyla yapıyor/yapacak :)

Üst Alt