Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

ErSin9006

Üye
arkadaşlar şöyleki diğer sürümde 1 bucuk gibi saatte doluyordu şimdi 2 bucuktanda fazladır. bataryada sorun yoktur diye düşünüyorum romda da sorun yoksa kablom soyulmuştu az o yüzden sordum soryu

baskahmet

baskahmet

Üye
@oguzxw cm12 uzerine s5 romlar kuruluyomus xda ya sordum bide baska siteye ikiside evet dedi oh be :)

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
@oguzxw cm12 uzerine s5 romlar kuruluyomus xda ya sordum bide baska siteye ikiside evet dedi oh be :)
Keske bana deseydin Ahmet ben hep oyle yapiyorum fakat romu kurmadan factory reset wipe data wipe cache vs gibi seyleri romu kurmadan once yapman lazim

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
oguzxw

oguzxw

Üye
Şarz felan ilk günki gibi hızda öyle tek sorunu artık dokunmatik oldu zaten o da build.prop tan bi kod yapıyor orası kesin samsung neden bunu düzeltmiyor anlamıyorum acaba 9195 de bu sorun oluyormu kafamda deli sorular

baskahmet

baskahmet

Üye
Şarz felan ilk günki gibi hızda öyle tek sorunu artık dokunmatik oldu zaten o da build.prop tan bi kod yapıyor orası kesin samsung neden bunu düzeltmiyor anlamıyorum acaba 9195 de bu sorun oluyormu kafamda deli sorular
Dokunmatik sornu hicbi romda olmuyo artik bnde

oguzxw

oguzxw

Üye
Bende oluyor off ozaman benim teli s5 miniyle takas edicem başka çarem yok

oguzxw

oguzxw

Üye
Sen bilirsin s4 mininin performansi s5 miniden daha ustun bu arada
Kardeşim inceledim s5 mini hem 4 çekirdekli hem ram aynı boşta bile 500 mb ram harcıyor bilemiyorum artık alıp görucem

baskahmet

baskahmet

Üye
Kardeşim inceledim s5 mini hem 4 çekirdekli hem ram aynı boşta bile 500 mb ram harcıyor bilemiyorum artık alıp görucem
Sen bilirsin senin begendiklerinin omru kisa oluyor :)

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
S5 mini tasviye etmem S4 mini arasinda pek fark yok 4 cekirdek olmasi bisey farketmez ki dort cekirdek kullanan hangi uygulama var bak s3 mini s4 mini arasinda daglar kadar fark var s5 mini bu konuda cok sikintili s6mini cikti mi bilemiyorum ama onu arastir yada baska modellere yonelmeni tasviye ederim. Kisaca S4 mini varken s5 mjni alman size level atlatmaz ama karar senin tabii

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
S5 mini tasviye etmem S4 mini arasinda pek fark yok 4 cekirdek olmasi bisey farketmez ki dort cekirdek kullanan hangi uygulama var bak s3 mini s4 mini arasinda daglar kadar fark var s5 mini bu konuda cok sikintili s6mini cikti mi bilemiyorum ama onu arastir yada baska modellere yonelmeni tasviye ederim. Kisaca S4 mini varken s5 mjni alman size level atlatmaz ama karar senin tabii
Hangi romdasin abi cm de sarj kotu gidiyor bende

oguzxw

oguzxw

Üye
Parmak izi okuycu felan ilgimi çekiyor nfc si yok galba yine diger modelinde var sanırım -_-

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Hangi romdasin abi cm de sarj kotu gidiyor bende
Cm 12.1,deyim ben ama Galeri Dosyalarim Kamera klavye hepsi vs hepsi baska benim sikayetim cm 12 de ayarlar bolumu hep ayni kamera galeri ve dosyalarim bolumu idi onlari degistirdim olay bitti. Sarza gelince ben cok gorusme yapiyorum disari cikacagim zaman sarza koyup cikiyorum yani hic denemedim sarz ne kadar gider vs diye
Bilmiyorum bugun markette incelicem bakıcam o dokunmatik sorunu onda olmuyorsa galba alıcam artık
Kardesim senin fikrin tabikide s4 minin varken s5 mini alman cokta mantikli gelmedi bana s5 mini civarinda olan g2 hatta g3 u arastir derim ben.

• Beğen

Üst Alt