baskahmet
Üye
O pureperformance cok iyi xda olmasa napardikZaten Öyle O PurePerformanceden Sonra Ram 600'ü Geçmiyor. Şarzda İyi Gidiyor
O pureperformance cok iyi xda olmasa napardikZaten Öyle O PurePerformanceden Sonra Ram 600'ü Geçmiyor. Şarzda İyi Gidiyor
O pureperformance cok iyi xda olmasa napardik

şimdi s5 rom'a mı geçicen@oguzxw cm12 uzerine s5 romlar kuruluyomus xda ya sordum bide baska siteye ikiside evet dedi oh be![]()

Keske bana deseydin Ahmet ben hep oyle yapiyorum fakat romu kurmadan factory reset wipe data wipe cache vs gibi seyleri romu kurmadan once yapman lazim@oguzxw cm12 uzerine s5 romlar kuruluyomus xda ya sordum bide baska siteye ikiside evet dedi oh be![]()
Hayirşimdi s5 rom'a mı geçicen![]()

Eksik olma abi sagolKeske bana deseydin Ahmet ben hep oyle yapiyorum fakat romu kurmadan factory reset wipe data wipe cache vs gibi seyleri romu kurmadan once yapman lazim
)Şarz felan ilk günki gibi hızda öyle tek sorunu artık dokunmatik oldu zaten o da build.prop tan bi kod yapıyor orası kesin samsung neden bunu düzeltmiyor anlamıyorum acaba 9195 de bu sorun oluyormu kafamda deli sorular
Dokunmatik sornu hicbi romda olmuyo artik bndeŞarz felan ilk günki gibi hızda öyle tek sorunu artık dokunmatik oldu zaten o da build.prop tan bi kod yapıyor orası kesin samsung neden bunu düzeltmiyor anlamıyorum acaba 9195 de bu sorun oluyormu kafamda deli sorular
Sen bilirsin s4 mininin performansi s5 miniden daha ustun bu aradaBende oluyor off ozaman benim teli s5 miniyle takas edicem başka çarem yok
Kardeşim inceledim s5 mini hem 4 çekirdekli hem ram aynı boşta bile 500 mb ram harcıyor bilemiyorum artık alıp görucemSen bilirsin s4 mininin performansi s5 miniden daha ustun bu arada
Sen bilirsin senin begendiklerinin omru kisa oluyorKardeşim inceledim s5 mini hem 4 çekirdekli hem ram aynı boşta bile 500 mb ram harcıyor bilemiyorum artık alıp görucem

S5 mini tasviye etmem S4 mini arasinda pek fark yok 4 cekirdek olmasi bisey farketmez ki dort cekirdek kullanan hangi uygulama var bak s3 mini s4 mini arasinda daglar kadar fark var s5 mini bu konuda cok sikintili s6mini cikti mi bilemiyorum ama onu arastir yada baska modellere yonelmeni tasviye ederim. Kisaca S4 mini varken s5 mjni alman size level atlatmaz ama karar senin tabiiKardeşim inceledim s5 mini hem 4 çekirdekli hem ram aynı boşta bile 500 mb ram harcıyor bilemiyorum artık alıp görucem
Hangi romdasin abi cm de sarj kotu gidiyor bendeS5 mini tasviye etmem S4 mini arasinda pek fark yok 4 cekirdek olmasi bisey farketmez ki dort cekirdek kullanan hangi uygulama var bak s3 mini s4 mini arasinda daglar kadar fark var s5 mini bu konuda cok sikintili s6mini cikti mi bilemiyorum ama onu arastir yada baska modellere yonelmeni tasviye ederim. Kisaca S4 mini varken s5 mjni alman size level atlatmaz ama karar senin tabii
Parmak izi okuycu felan ilgimi çekiyor nfc si yok galba yine diger modelinde var sanırım -_-S5 mini tasviye etmem S4 mini arasinda pek fark yok 4 cekirdek olmasi bisey farketmez ki dort cekirdek kullanan hangi uygulama var bak s3 mini s4 mini arasinda daglar kadar fark var s5 mini bu konuda cok sikintili s6mini cikti mi bilemiyorum ama onu arastir yada baska modellere yonelmeni tasviye ederim. Kisaca S4 mini varken s5 mjni alman size level atlatmaz ama karar senin tabii
Ben olsam almazdimParmak izi okuycu felan ilgimi çekiyor nfc si yok galba yine diger modelinde var sanırım -_-
Bilmiyorum bugun markette incelicem bakıcam o dokunmatik sorunu onda olmuyorsa galba alıcam artıkBen olsam almazdim
Cm 12.1,deyim ben ama Galeri Dosyalarim Kamera klavye hepsi vs hepsi baska benim sikayetim cm 12 de ayarlar bolumu hep ayni kamera galeri ve dosyalarim bolumu idi onlari degistirdim olay bitti. Sarza gelince ben cok gorusme yapiyorum disari cikacagim zaman sarza koyup cikiyorum yani hic denemedim sarz ne kadar gider vs diyeHangi romdasin abi cm de sarj kotu gidiyor bende
Kardesim senin fikrin tabikide s4 minin varken s5 mini alman cokta mantikli gelmedi bana s5 mini civarinda olan g2 hatta g3 u arastir derim ben.Bilmiyorum bugun markette incelicem bakıcam o dokunmatik sorunu onda olmuyorsa galba alıcam artık