Sensation
Emekli Yönetici
Evet evet bu da yan yana kutu olsa daha iyiydi. Windows 10 PC'de öyle sanki.@Sensation Bunu soruyordun değil mi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet evet bu da yan yana kutu olsa daha iyiydi. Windows 10 PC'de öyle sanki.@Sensation Bunu soruyordun değil mi
Bi fark göremedim 8.1 dekiyle. ?Yeni bildirim topları çok acayip olmuş
hocam sabah kurdum telefon normal seyrinde ayarlarda fakat ana ekran gelmiyoAyarlar ve ordan , Başlangıç ekranına gir
Başlangıç ekranındaki Fazla kutucuk alanının çentiği varsa kaldır..
Ya da yoksa yeniden çentikle ve çık.. bu başlangıç ekranını geri getirebiliyor..
Bir arkadaşımız da Windows tuşuna basılı tutunca geldiğini söylemişti.
Bir de yeni kuruluş yaptı isen, bırak telefonu bir kenara oynama bir şeyle..
kendi kendine gelsin, sanırım ekran gerisinde çalışma yapıyor..
Bu durumda da bizler bir şeylerle uğraştığımızda kafayı yiyor galiba..) )
Hocam ikonlar neden bulanık ?Yeni bildirim topları çok acayip olmuş
Ayarlarda ana ekran a gittikten sonrahocam sabah kurdum telefon normal seyrinde ayarlarda fakat ana ekran gelmiyo
bunlar alıntıdır şunları yaparsan çözülürAyarlarda ana ekran a gittikten sonra
Arka planı değiştir
ve geri geldiğinde Ana Ekran geliyor.. Yani bu söylediklerim sana saçma gibi gelebilir, ama bir şekilde sorun halloluyor.
Bu konuda En son öneri, Bölgeyi ABD, dili ingilizce yapmak idi..Sabahtan beri ugraslarim sonucu sorunlari hallettim. Hard reset attim cihaza. Suan ki sikintim yeni magaza acilmiyor
sabah bişekilde yaptım hatırlamıyorum nasıl yaptığımı düzelmişti şimdi deniyorum ama olmuyoAyarlarda ana ekran a gittikten sonra
Arka planı değiştir
ve geri geldiğinde Ana Ekran geliyor.. Yani bu söylediklerim sana saçma gibi gelebilir, ama bir şekilde sorun halloluyor.
Ben uygulamaları buldum ancak yüklemeyi başaramadım..arkadaşlar bu office uygulamalarını magazadan nasıl bulacagız bilen varmı ben sabahtan beri arıyorum bulamadım.
sabah bişekilde yaptım hatırlamıyorum nasıl yaptığımı düzelmişti şimdi deniyorum ama olmuyo
dedigin gibi yaptım fakat ofice uygulamaları haricinde bikaç uygulamayı gösterdi ama lazım olanlar malesef çıkmadıBen uygulamaları buldum ancak yüklemeyi başaramadım..
Arama ekranına Microsoft yazdığın zaman tüm uygulamaları çıkıyor..
Hocam ikonlar neden bulanık ?