Başka arayışlara girme..bu konuda haklısın @bozkirdangelen kardeş helal bize de benim pilim tükendi yenildim bu sefer başka arayışlara gireceğim galiba
Kardeşim..Kimse bir şey paylaşmıyor. En sonunda kendim yükleyeceğim![]()
Ayarlar da Zil sesi denilen yere vardığında, aşağıya doğru olan menu de bu konuyla ilgili çentik'i kapatırsanız ses gelmez.Arama uygulamasında numara çevirirken çıkan sesleri kapatamıyor muyuz? çok rahatsız edici.
Sorun orda zaten, o tiki kaldırmamıza rağmen arama tuş sesleri çıkıyor. Medya ve uygulama zil sesi seviyesiyle birlikte çalışıyor şu an.Ayarlar da Zil sesi denilen yere vardığında, aşağıya doğru olan menu de bu konuyla ilgili çentik'i kapatırsanız ses gelmez.
Personalization > Sounds > ve key press 'in yanındaki çentiği kaldır..
İşaretli değil zaten ama yine de ses çıkıyor arama yaparkenAyarlar da Zil sesi denilen yere vardığında, aşağıya doğru olan menu de bu konuyla ilgili çentik'i kapatırsanız ses gelmez.
Personalization > Sounds > ve key press 'in yanındaki çentiği kaldır..
Demek ki, bir çok faktöre göre sorunlar çıkıyor.Diğer arkadaşlar var diyo
Tekrar çentik koyİşaretli değil zaten ama yine de ses çıkıyor arama yaparken

Başımıza iş açtık,
Sorunları sihirbaz gibi çözebilseydik bari... açtığımız işler sorun olmazdı
Hele yeni mağaza eskisini çok arayacağız sanki.. Yoksa sadece ben mi arayacağım.
umarım finale kadar bunları daha kullanışlı bir şekle büründürürlerBaşımıza iş açtık,
Sorunları sihirbaz gibi çözebilseydik bari... açtığımız işler sorun olmazdı
Hele yeni mağaza eskisini çok arayacağız sanki.. Yoksa sadece ben mi arayacağım.
umarım finale kadar bunları daha kullanışlı bir şekle büründürürler
Ayarlar ve ordan , Başlangıç ekranına girArkdaşlar bende ana ekran gelmiyor sadece ayarlarla bing aramayı kullanabiliyorum çözümünü bilen vr mı biara duzelttm fakat nasıl yaptığımı hatırlamıyorum tekrar bozuldu
) )