Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Sistemsel uygulamalar harici çalışan bişey yok. Sürekli donmalar takılmalar var. Yeni mağaza ve kişiler çalışmıyor. 4 saatte %35 batarya düştü. İe allaha emanet. Kısaca KURMAYIN

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve ulabuneya

enessrsy

enessrsy

Üye
Garip ama geçen yıl çektiğim fotoğraflar geri gelmiş, yedekleme falan da yapmamıştım..

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar,
Telefonda iki e-posta tanımlıydı..
İkincisi olan sorunlu çıktı, çalışmıyor,
bunu uninstall de edemiyorum..
bunun bir çaresi var mı

Tamam sistem kendi kendine mesaj verdi.. hatalı olanı silmek istermisin diye..
sorunu halloldu.

Son düzenleme:
asroma7

asroma7

Üye
Ekim-Kasım aralığında ağustosta sadece Pc ler için gelecek. Mobillere daha sonra

rcxy

Üye
Outlook mail e tanımlı mail hesaplarıma ilişkin bildirim gelmiyor maalesef, 3. yapıda böyle bir sorun yoktu. Mailleri çoklu seçimi yine atlamışlar. Onca maili tek tek ya da kaydıra kaydıra silmek gerekiyor. Ana ekrana dönerken siyah ekranda kaldığında yukarıda bahsedilmişti sanırım, ekranı kilitlemeden de home tuşuna basarak hızlı bir şekilde de geliyor benim telefonda. Sıkıntı yaratmıyor yani. Maille alakalı olarak bir önceki yapıda şöyle bir sorun vardı. Bildirimden tıklayıp maile gitmek istediğinizde en son takvimi açtıysanız eğer mail yerine takvime yönlendiriyordu. Bu yapıda bildirim sorunu yaşamayan arkadaşlar var ise bunu deneyebilir mi? Mail kullanımı yoğun olanlar için aslında önemli sorunlar bunlar.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Başımıza iş açtık,
Sorunları sihirbaz gibi çözebilseydik bari... açtığımız işler sorun olmazdı

Hele yeni mağaza eskisini çok arayacağız sanki.. Yoksa sadece ben mi arayacağım.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Anlaşılan sorunlar devam ediyor,şarj da ve kasma olarak aşırı şekilde kötü diyebiliriz dimi arkadaşlar ?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
şarj konusunda bir sıkıntı yok... Sanki Bu şekilde götüreceğiz yeni yapıya kadar

yunusiyunus

Üye
sihirbaz olsaydık böyle mi olurduk abicim :ah

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
sihirbaz olsaydık böyle mi olurduk abicim :ah
Bak sana bir şey söyleyeyim.
Yabancı bir sistemi bu şekilde kullanabilmek, kullanabilmeyi becerebilmek te, hele ki TP bir sürümü yürütebilmekte bir yerde sihirbazlıktır.
O yüzden bizlere helal olsun..

skynet

Üye
Kullanıcı önizlemesi ne zaman yayınlanır ?

yunusiyunus

Üye
bu konuda haklısın @bozkirdangelen kardeş helal bize de benim pilim tükendi yenildim bu sefer başka arayışlara gireceğim galiba

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Yeni müzik uygulamasında şarkı çalma ekranında parmağınızı yukarı kaydırınca playlist açılıyor, güzel olmuş :eller:

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve ceza87
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bende neden diğer uygulamalar açılmıyor

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Arama uygulamasında numara çevirirken çıkan sesleri kapatamıyor muyuz? çok rahatsız edici.

braayn

braayn

Üye
Müzik uygulamasında albüm kapağı olmayan parçalara albüm kapağı ekleyebiliyormuyuz ? birde müzik uygulamasında yatay konumda nasıl duruyor biri ss paylaşırsa sevinirim . şimdiden tşkler

Üst Alt