Galaxy S6 Antutu Puanım

Sponsorlu Bağlantılar

Enes

Enes

Üye
hayırlı olsun telefon :) kullanıcı yorumlamasını rica edelim bir de s6 ile ilgili ram şişmeler vs. bir çok şey vardı ilk ağızdan duyalım :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
S4 Miniden S6"ya kasma falan oluyormuydu samsung kullandığı sürece? Şişme vs samsung kullandığın süre boyunca oldu mu? Eger sizede de öyle şeyler yok ise yalnız olmadığımı öğrenicem :D

Benim s4 mini tas gibi cikti masallahi var tık demedi 2 senede.
Abimde s3 mini vardi onun 2 defa pil sisti ama servis pil konusunda sorun cikarmiyor sagolsun :)

S6 da gayet iyi ısınma yada kasma gibi bir sorunu yok yanlız çok ram kullanıyor :)
Kapakta biraz tuzlu 130 tl mecbur onada bayilacaz, soguk şu içmekten bir hal oldum hasta olacam :D

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Abimde s3 mini vardi onun 2 defa pil sisti ama servis pil konusunda sorun cikarmiyor sagolsun :)

S6 da gayet iyi ısınma yada kasma gibi bir sorunu yok yanlız çok ram kullanıyor :)
Kapakta biraz tuzlu 130 tl mecbur onada bayilacaz, soguk şu içmekten bir hal oldum hasta olacam :D
Ee s6 kullanicaksan paraya bayilcan abi :ehe pamuk eller cebe :ehe

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun telefon :) kullanıcı yorumlamasını rica edelim bir de s6 ile ilgili ram şişmeler vs. bir çok şey vardı ilk ağızdan duyalım :)

Ram hiç birşey yapmasan %70 kullanıyor

beyge123

beyge123

Üye
Aklim model numarasına takıldi turkiye de direk 'f' olarakmi geciyo (;

SM-G900FQ Tapatalk

Son düzenleme:
Dark-Evil

Dark-Evil

Üye

çok ram kullanıyor , klasik samsung sorunu :D , root atcan mecbur :ehe

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: baskahmet ve Dark-Evil
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şöyle bir iddiada var isteyen inanır meizu cihazlar antutu testi sırasında internet bağlantısını kesiyor ve sonucu antutuya göndermiyor.

baskahmet

baskahmet

Üye
Antutuya bu kadar takmayin. Sadece en ustte olmasi insana huzur veriyor :)

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: baskahmet
PriZm

PriZm

Üye
Samsungun yaptığı hile değil.

DVFS aracı benchmark programlarında cpu'nun çıkabileceği max frekansa kilitler. Örnek olarak cpu frekansı o.c olmadan max 1.9 oluyorsa frekans benchmark boyunca 1.9 da sabit kalır. Dolayısıyla belki fark etmişsinizdir samsung cihazları normal kullanımda yada oyunlarda fazla ısınmaz ancak benchmarklarda birkaç dakikada sıcaklık hissedilmeye başlar.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb, baskahmet ve B.A.R.O.N
Buğra

Buğra

Admin
Bu hile konusunda bir kaç bir şey yazayım
Samsung ve HTC antutu da hile yaptığı ortaya çıkmıştı ve mtk işlemcilerin de hile yaptığı ortaya çıktı kaldı ki biz bunu gördük mtk romlar da benchmarkboost diye bir kod var. Meizu mx4 de hile sayılabilir yani

M8 ile z2 ayni donanım hatta z2 de RAM fazla ama antutu sonucu z2 42k çıkıyor lollipop m8 ise 45-47k
Yazılım ile bu kadar fark olması biraz abartı

PriZm

PriZm

Üye
Yukarıda yazdığım gibi DVFS'yi google'da aratın hile olup olmadığını anlarsınız.

Üst Alt