şarj tam bitmeye yakın koyar mısınız hocam ?Iphone 5s gold 8.3 sürüm
Peki o zaman sonra atarsınız [emoji5]️Hocam bitmiş hali şuan foto olarak elimde yok dün ss almıştım
Niye ki zaten normalde 5.30 ile 7 saat Arasında Kullanım alıyorum [emoji1]Kötü bu seferki baran [emoji1]
Kilit ekranı fazla almışsın [emoji1]Niye ki zaten normalde 5.30 ile 7 saat Arasında Kullanım alıyorum [emoji1]
Ben normalde bu kadar bile kullanmıyorum ki babam tabletimi aldı yoksa telefona günde 1 kere bakıyorum fena değil bence ama geçen gün Beta yükledim o yüzden de olabilirKilit ekranı fazla almışsın [emoji1]
iyi görünüyor. iphonedo 3 gün bekleme 11 saat kullanım süresi almıştı. şarj konusunda plus iyi
3G kapatmamışsan fena değil [emoji6]
Buda benim şarj durumu tel 5S. 13 aydır kullanıyorum ve 3G yi hiç kapamadım bugüne kadar.
Onların iPhone'a garezi yoksa gereksiz seçenekleri kapatınca çok güzel Değerler alınıyor bak bu geçen günkü sürem;Arkadaşlar bu kullanım androud cıhazlardakı ekran suresıyle aynımı?
Ayrıca herkes iphone şarj kötü diyor nası böyle süreler alıyorsunuz
Kullanım derken androıddekı ekran suresıne mı tekabul ediyor?3G kapatmamışsan fena değil [emoji6]
Onların iPhone'a garezi yoksa gereksiz seçenekleri kapatınca çok güzel Değerler alınıyor bak bu geçen günkü sürem;
Aynen kardeşimKullanım derken androıddekı ekran suresıne mı tekabul ediyor?
Bir dahakı telefonumu ıphoneden yana kullanabılırımAynen kardeşim