Telefon Tavsiyesi En fazla 1100 TL telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
En fazla 1100 TL telefon tavsiyesi
Arkadaşlar bu fiyat aralığında bilindik internet siteleri dahilinde beni üzmicek epeyi idare etcek telefon tavsiye edermisiniz ?

Buğra

Buğra

Admin
Lenovo vibe x2
Meizu mx4
LG g2

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Lenovo vibe x2
G2
Çinlilere ben bulaşmam. ((ONE PLUS HARİÇ))

• Beğen
Tepkiler: Buğra
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Lenovo vibe x2
G2
Çinlilere ben bulaşmam. ((ONE PLUS HARİÇ))

Lenovo'da Çinli başkan :D
Ama saygımız var sırf Y serisi notebooklarından dolayı :D
Ben de G2 öneririm uzun yıllar götürür seni pil durumu da iyidir performansı da.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Lenovo bir imajı var meizu ismi bile bana hoş gelmiyor. Cihazları iyi olur ona birşey demem.

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
Polymath

Polymath

Üye
Huawei g7. Oyun çok oynamam ama face orda burda nette gezerim. Şarjı mukemmel kasa kalitesi mükemmel olsun kamerasi mükemmel olsun dersen g7.Android 5 te alacak.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 alma imkanım var 1099TL'ye almalımıyım yoksa onun yerine LG G3 falan almalımıyım samsung almak istemiyorum gerçekten iyi bir telefon markası değil telefonun malzeme kalitesi gözüme ve elime iyi gözükmüyor

azattt

azattt

Üye
Note 3 ve G3 o fiyata bulamazsın G3 1300'E bulunur ama ithalatçı firma garantili.
Huawei G7
LG G2
Nexus 5 bakabilirsin.
Sony M4 Aqua telefonu bir araştırırsan o daha iyi olur ama daha çıkmadı yakında çıkar fiyatı da yaklaşık 1200e kadar olur

enes-1907

enes-1907

Üye
lenovo vibe x2 kardeşime ve işyerinde çalışan bir abime aldım.tasarımı süper diyebilirim.kamerası da çok güzel.telefonların benchmarklarda aldığı puanlara güvenilmez ama z2 z3 g3 ile aynı puanları alıyor.Ayrıca 8 çekirdek işlemciyi aynı anda kulanan ilk telefon.kardeşime aldım hem şarj konusunda hem performans konusunda çok memnun.kardeşime g2 alacaktım hoparlör sesi çok kısık olduğundan lenovo aldım telefon piyasasına yeni girmiş olsa bile ben vibe x2 yi çok beğendim açıkçası öneririm.

Üst Alt