Rus hanımlarının ısrarına samsung dayanamamış belli ki [emoji1]

3-5 Sarışınla hallolur gibi ama bizim melekrtteki Sarışınlar iPhone kullanır [emoji1]
Romda kasma masma problem yok lolipop oturmuş artık tek sıkıntı batarya biraz çabuk bitti ama çok iyi gitti kitkatta aldığım 3 saat ekranı bundada aldım ama 2 3 saat erken bitti şarjım oda koyu temadan beyaza geçtik ondan herhalde birde yarım gün güç tasarrufu kapalıydı3-5 Sarışınla hallolur gibi ama bizim melekrtteki Sarışınlar iPhone kullanır [emoji1]
Note 3 kullanıyorsan güç tasarufunu kapamican [emoji1]Romda kasma masma problem yok lolipop oturmuş artık tek sıkıntı batarya biraz çabuk bitti ama çok iyi gitti kitkatta aldığım 3 saat ekranı bundada aldım ama 2 3 saat erken bitti şarjım oda koyu temadan beyaza geçtik ondan herhalde birde yarım gün güç tasarrufu kapalıydı
UnutmuşumNote 3 kullanıyorsan güç tasarufunu kapamican [emoji1]
yarın full açık bırakacam birde öyle bakalımYalnız şunu belirteyim yine perfomans ve kararlılık güncellemesi gelir lolipopa ilk zamanki halinden çok daha iyi ama bi kitkat stabilitesi hala yok gibi.Yani kasmadigi sürece güç tasarufunu olsun ne olacak?![]()
Orda bir ima mı sezdim benL21 QuadCore performance is very good

xda'danOrda bir ima mı sezdim ben![]()
Rootlu ise note 4 accuwhater yükle
Şu konuda fikriniz nedir rus romunda açık yerine temizle yazıyor telefon dili falan türkçe sitesine girersemde açık yazıyor ama widgette temizle yazıyor düzeltemedim![]()
Root yokRootlu ise note 4 accuwhater yükle