Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
meyrock

meyrock

Üye
Dırek dönsem olur mu? Wipeye falan gerek var mı? Silinmesin herseyim :D direk recoveryden flaslayım mı?
Kernel silici zip var onu indir. linki= [ ]. Recovery den flasla eski kernel silinsin. Sonra yeni kerneli flashla. Tamamdir

• Beğen
Tepkiler: ortak42

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ben telefona 161 saattir reset atmamisim ram durumu 620de. sorun kernelde değil.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
telefonu yoğun kullanirsan bi süre sonra ram dolmaya başlıyor.

ben pek oynamadigimdan reset de atmiyorum

sen 24 saatte bir reset at

kartal2378

kartal2378

Üye
  • Beğen
Tepkiler: onurcngzhn34
meyrock

meyrock

Üye
telefonu yoğun kullanirsan bi süre sonra ram dolmaya başlıyor.

ben pek oynamadigimdan reset de atmiyorum

sen 24 saatte bir reset at
Hiç kullanmayıp greenify ile uyutma yapmama rağmen ram 700 ü geçtiği oldu. Şu sıralar 3 gündür telefon açık ve facebook chrome tapatalk twitter youtube oyunlar vs surekli kullanıyorum hala 500-590 arası geziniyor.

Çünkü kerneli değiştirdim
Tabi yine greenify ile beraber

kartal2378

kartal2378

Üye
Hiç kullanmayıp greenify ile uyutma yapmama rağmen ram 700 ü geçtiği oldu. Şu sıralar 3 gündür telefon açık ve facebook chrome tapatalk twitter youtube oyunlar vs surekli kullanıyorum hala 500-590 arası geziniyor.

Çünkü kerneli değiştirdim
Tabi yine greenify ile beraber
Hangi kerneli kullaniyodunuz acaba

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
benim 1 haftadır açık greenify ile kullanıyorum sıkıntı yok.

dediğim gibi sorun kernelde değil.

6.6 şuanlık en iyisi

jongass

Üye
Yaptiginiz yorumlar kisiseldir. Herkeste ayni sonuc olacak diye bir sey yok kesin yargiya varmayin

meyrock

meyrock

Üye
Yaptiginiz yorumlar kisiseldir. Herkeste ayni sonuc olacak diye bir sey yok kesin yargiya varmayin
Kendi yorumunun bir üstündeki yorumumu okuyup anladıysan zaten kendi kişisel izlenimimden bahsetmiş olduğumu anlamış olacaksın ;)

ortak42

ortak42

Üye
Arkadaşlar bu rom için bloffla kernel ayarları varmı atarmısınız bi varsa? Ram kullanimım 500 olmasına rağmen muzik acikken tuşları kapattığımda donarak çalıyor bazen kasılmalar oluyor ayarla düzelir mi? 6.5 kullanıyorum.

meyrock

meyrock

Üye
Arkadaşlar bu rom için bloffla kernel ayarları varmı atarmısınız bi varsa? Ram kullanimım 500 olmasına rağmen muzik acikken tuşları kapattığımda donarak çalıyor bazen kasılmalar oluyor ayarla düzelir mi? 6.5 kullanıyorum.
Müzik takılmalari bir çok nedenden olabilir. Mesela temiz kurulum yapmamaktan. Mesela iki müzik çalar varsa. ( genelde google muzik programi sorun yaratmıştı bende. Onu devredisi birakmistim düzelmisti ) mesela hafiza kartı eski ve problemli ise yada telefonun hafiza kartini okumakta stabillik yoksa ( tabii müziklerin hafıza kartinda ise )...
.
.
Müzikler hafiza kartinda ise . Bir telefon hafızasına atıp öyle dinler misin. ilk bu şekilde başla. Belki sorun bundandir...

Son düzenleme:
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Yok kardeş bendede müzik çalar takılmaları var 4.3 den beri ve benimde ram ilk defa 3 gün hiç yeniden başlatmadim ve bi baktim tel çok kasiyor ram 700 dayanmış anlamadım gitti ilk defa 6.6 kernelde böyle bi ram miktarı gördüm

ortak42

ortak42

Üye
Müzik takılmalari bir çok nedenden olabilir. Mesela temiz kurulum yapmamaktan. Mesela iki müzik çalar varsa. ( genelde google muzik programi sorun yaratmıştı bende. Onu devredisi birakmistim düzelmisti ) mesela hafiza kartı eski ve problemli ise yada telefonun hafiza kartini okumakta stabillik yoksa ( tabii müziklerin hafıza kartinda ise )...
.
.
Müzikler hafiza kartinda ise . Bir telefon hafızasına atıp öyle dinler misin. ilk bu şekilde başla. Belki sorun bundandir...
Hafiza kartini yeni aldım toshiba class10 16 gb :) valla sinir oluyorum böyle bir telefonda öyle yapmasına..
Bide güç tasarruf modum hep aćık ondan olur mu?

Son düzenleme:
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
bende 32gb toshiba var bendede oluyor

• Beğen
Tepkiler: ortak42
ortak42

ortak42

Üye
Arkadaşlar qs rom çok hizliydi kasmaya başladı note 4 roma geçecem olmazsa..

McBoltt60

McBoltt60

Üye
[COLOR=rgb(255' Alıntı:
EĞER HAT SORUNU YAŞARSANIZ MODEM DOSYASINI KERNEL DOSYASINI YÜKLEDİĞİNİZ GİBİ YÜKLEYİN.[/COLOR]

KLON İMEİ(HAT) SORUNU OLANLAR İÇİN KERNEL VE MODEM:
ÖNCE KERNEL DOSYASINI PHİLZ TOUCH RECOVERY'DEN TELEFONUNUZA FLASHLAYIN

KERNEL:
EĞER SORUN DÜZELMEZSE MODEM DOSYASINI CWM'DEN TELEFONA FLASHLAYIN
MODEM:
SORULARINIZI YORUM BÖLÜMÜNDE SORABİLİRSİNİZ

Beyler romu STABİL bir şekilde kullanıyorum..
Modem wifi de sorun yasıyorum
Şimdi konuda [kernel ve modem ] flashlamak için dosya verilmiş
Sorun olarak hat sorunu yazılmıs
Ne yapmam gerek !?!?

Son düzenleme:

Üst Alt