bi açıklama yapmak bu kadar zor olmamalı, ya alır ya almaz böyle küfür yiyorlarsamsung finlandiya,danimarka sitesinde böle liste var bu ne is anlamadım ya.şimdi s4 mini alcak note 2 almicak mı
o listede s4 mini var ama 5.0 güncellemesi almicak gözüküyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
finlandiya sitesindeki liste
danimarka
buda 1 saat önce ki bi haber samsung ispanya doğrulamış
gelcegini
ayfon al diyorlar açııık açıııkshiftdelete.net/galaxy-note-2-icin-lollipop-iptal-edilmemis-60239
birde suna bak.
amacı ne samsung un anlamiyorum
İlk hamlede sazanların telefonları sattirdirdi ikinci hamlede eski kullanıcıya acıdı üçüncü hamle bekleniyor [emoji1]shiftdelete.net/galaxy-note-2-icin-lollipop-iptal-edilmemis-60239
birde suna bak.
amacı ne samsung un anlamiyorum
Mümkünse görsel atabilirmisin?Note 2 güncelleme alacak arkadaşlar twitter hesabından açıklama yapıldı
Genelde dikkat ediyorum samsung kullanan apple'a yöneliyor. Apple kullanan samsung'aayfon al diyorlar açııık açııık

samsungda ne buluyorlarmış ki, 6 kullanıp ta samsung alan çok azdır benceGenelde dikkat ediyorum samsung kullanan apple'a yöneliyor. Apple kullanan samsung'a
Birisi infaz güncellemesinden bilmiş donanım istiyor öteki donanımdan bikmis güncelleme istiyor.
vestele yüklenelimAnlaşmış bunlar HTC zaten kan kaybediyordu iyice öbür tarafa gitmeye başladı Samsung un iyi bir kitlesi var ama değerlendiremiyorlar ve herkeste Samsung görürken şimdi çevrem LG Sony kullanıcılarıyla yoğunlaşmaya başladı biraz toparlanmarı gerek gidip bi Türk firması kuralım abi bu firmalardan çektiğimiz nedir

Fail2 ay önce söylemiştim şirket politikaları gereği bu güncellemeyi vermeyecek diye..
Gelen son haberlere göre güncelleme gelecek. 2 resmi twitter hesabı ile onaylandı. Bu konu eski.[/QUOTE
Şöyle bi haber var saçma değil mı bi ülkeye çıkarsa hepsine çıkmaz mı