Haber Samsung Galaxy Note 2 İçin Lollilop Güncellemesi Yayınlanmayacak

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 2 İçin Lollilop Güncellemesi Yayınlanmayacak
Lollipop güncellemesinin Galaxy Note 2’ye gelmeyeceği açıklandı. Android 5.0 Lollipop güncellemesi dağıtımında geçtiğimiz gün HTC geri adım atmış ve One mini 2 cihazlarına bu güncellemeyi veremeyeceğini açıklamıştı. HTC iptal haberlerine sabah saatlerinde de devam etti One mini için de güncellemeyi iptal etti.
Geçtiğimiz saatlerde bir iptal haberi de Samsung cephesinden geldi. Güncelleme alacak listesinde bulunan Galaxy Note 2 için Samsung geri adım attı.
Samsung’a Twitter üzerinden sorulan Galaxy Note 2’ye Android 5.0 Lollipop güncellemesi ne zaman gelecek sorusuna, Samsung tarafından olumsuz cevap verildi.

Print Screen

Print Screen

Üye
Anlaşmış bunlar HTC zaten kan kaybediyordu iyice öbür tarafa gitmeye başladı Samsung un iyi bir kitlesi var ama değerlendiremiyorlar ve herkeste Samsung görürken şimdi çevrem LG Sony kullanıcılarıyla yoğunlaşmaya başladı biraz toparlanmarı gerek gidip bi Türk firması kuralım abi bu firmalardan çektiğimiz nedir

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yazık...
@~N.A.W.Y~
@AHKE
@Jelly Beanci

murat3702

murat3702

Üye
Cokta umurumuzda sanki. Vermesin adiler. Lp olsa ne olacak. Uzayami goturecek. Miadı dolana kadar kullaniriz sonra baska bir markaya bakariz.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bakim Samsung TÜRKİYE kekocanları ne diyor. :D

baskahmet

baskahmet

Üye
S4 miniyede gelmez o zaman

PriZm

PriZm

Üye
CM 12.1 ile devam. :D :ehe

• Beğen
Tepkiler: Print Screen
Print Screen

Print Screen

Üye
Bi CM olamıyorlar ya ona sinirleniyor insan

The Pancar

The Pancar

Üye
Belki lollipopu note2 için uygun görmediler bir sonraki android sürümüne geçecekler

• Beğen
Tepkiler: baskahmet, MaxipmaN, Print Screen ve 3 diğerleri
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Üzücü
Ama custom romlar var
Dr ketan gibi
E team gibi
Developerlar oldukça note 2 daha yolu var demekdir
Örn dn4 ile note 4 ile çoğu özelliği aynı olmuş

byAndroid

byAndroid

Üye
Nerdeyse 3 yıllık cihaz verseler mucize olurdu ve hepimiz kutlardik süper olur diye...(vermedi diye kimse elestiremez)

Print Screen

Print Screen

Üye
Nerdeyse 3 yıllık cihaz verseler mucize olurdu ve hepimiz kutlardik süper olur diye...(vermedi diye kimse elestiremez)
Burda size katılmıyorum hocam bi L versinler final yapsın sonraki güncellemeleri almasa da olur ama ben buna kızarım L yi kaldıracak donanıma sahip L benim açımdan final olmalı Note 2 için KitKat yakışmıyor bu telefona

• Beğen
Tepkiler: byAndroid ve B.A.R.O.N
byAndroid

byAndroid

Üye
Burda size katılmıyorum hocam bi L versinler final yapsın sonraki güncellemeleri almasa da olur ama ben buna kızarım L yi kaldıracak donanıma sahip L benim açımdan final olmalı Note 2 için KitKat yakışmıyor bu telefona
Kişisel görüşe saygı duyarım tabikide. Sonuçta 18 ay güncelleme süresi var ondan sonrada adamlar vermiş 32 aylık bir cihaz note 2. Donanıma eyvallah ama bu adamlar öyle şeye pek bakmıyorlar örneği s3 e kitkat verilmedi. S3 mini ye 4.3 bile verilmedi :D

• Beğen
Print Screen

Print Screen

Üye
Hak vermiyor değilim yani S3 üzerinden milyonları kaldırdılar bir KitKat ı çok gördüler ne desem az bu Samsung'a ama adamlar yapıyor abi tasarım göreceli bir şeydir ama bence tasarımı da kullanımı da oldukça iyi Samsung un o görsel kalitesi hangi firmada var Samsung kullanmıyorum fanı da değilim her zaman tarafsız olmaya çalışırım ama adamlar yapıyor abi

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
Hak vermiyor değilim yani S3 üzerinden milyonları kaldırdılar bir KitKat ı çok gördüler ne desem az bu Samsung'a ama adamlar yapıyor abi tasarım göreceli bir şeydir ama bence tasarımı da kullanımı da oldukça iyi Samsung un o görsel kalitesi hangi firmada var Samsung kullanmıyorum fanı da değilim her zaman tarafsız olmaya çalışırım ama adamlar yapıyor abi
Aynen zamanında bende sövdüm toucwize ama bunlardan iyisi yok napalım :D

• Beğen
reflex

reflex

Üye
Kaynak? Çok merak ettim.

Print Screen

Print Screen

Üye
Aynen zamanında bende sövdüm toucwize ama bunlardan iyisi yok napalım :D
TouchWizz i nasıl anlatsam hani kavgaya gidersin dayak yersin artistlik yaparsın yine dayak yersin üstüne de ağlarsın ya TouchWizz de böyle bir şey telefon hızlanmaya çalışır TouchWizz döver telefon hızlanmaya çalışır TouchWizz tek hamlesinde yere serer ve sonra ağlayarak kasar ve ısınır saçma oldu ama anlayan anlar inşallah güzel benzetme oldu bence :D

• Beğen
Tepkiler: byAndroid

MaxipmaN

Üye
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Üst Alt