Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ClashBot v6.0 ın bir üst versiyonu ClashBot v6.2.3 stabil çalışıyor.

1- Olarak otamatik çözünürlük değiştirme yapıyoruz.

2-Otamatik çözünürlük değiştirme ile bluestacks çözünürlüğü değiştirelim.

3-Bot indirin.

4-Bot Açıp Sırası ile resimlerdekinin aynısın yapın.

*Burda Köyümüzü Tanıtıyoruz.

*Burda istediğimiz arama ayarlarını yazıyoruz. En güzeli benim yazdığım aynısını yazın emin olun çok iyi.

*Resimdekinin aynısını yapın.

*Resimdekinin aynısını yapınız.

*Klan Kalesi asker isteme yeri.

*Kışlalarda basacağımız askerleri seçiyoruz.

*Resimdekinin aynısını yapın.

NOT: ARKADAŞLAR DEDİKLERİMİ HARFİYEN YAPARSANIZ HİÇ BİR SIKINTI ÇIKMAZ. ÖZELDEN MESAJ İSTEMİYORUM.
Saolasın anlatım için. Bu aralar girmiyorum pek c# bot mu iyi şimdi yoksa bu mu? 6.3 felan çıkmıştı ama gördüğümüz gibi hata vardı kaldırılmış son sürüm 6.2.3..

• Beğen
Tepkiler: esmeran3

esmeran3

esmeran3

Üye
Saolasın anlatım için. Bu aralar girmiyorum pek c# bot mu iyi şimdi yoksa bu mu? 6.3 felan çıkmıştı ama gördüğümüz gibi hata vardı kaldırılmış son sürüm 6.2.3..

Rica ederim kardeşim kısa ve öz anlatım yaptım. Sana yardım için. Sende bana yardım etmiştin :)

esmeran3

esmeran3

Üye
@yasar35 kardeşim :) onu ben bilerek israretledim koy binası 9 ce üstü olanlar için ;))

wodolord

Üye
Arkadaşlar oyunda bot rakip ararken sürekli islemci ve sunucu uyumlu değil deyip atıyor oyundan çözümü yokmu

papero

Üye
arkadaşlar bluestack ı rootlayıp xmodu kullanabilen var mı acaba? çok denedim ama bir türlü başaramadım.

baronsavas

baronsavas

Üye
altın bulamayınca reset atmaya başlıyo 6.2.3

hs1987

hs1987

Üye
6.2.3 kurdum şimdi waiting for full army diyor ordu kampım dolu olmasına rağmen varmı çözümünü bilen

marist

marist

Üye

7 8 saatlik sure ile botun kazandirdigi ganimet :)

esmeran3

esmeran3

Üye

Hiç gani çıkmıyor ya :(

Üst Alt