Öneri Müzik Çalar uygulamaları

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Müzik Çalar uygulamaları
merhaba arkadaşlar kullandığınız veya önerdiğiniz müzik çalar hangisi var normal müzik çaları pek sevmiyorum

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Mix Radio tavsiye ederim diğerleri pek güzel değil.

• Beğen
Tepkiler: byibo
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Windows Phone için "Music Locker" uygulamasına göz atın şuanda bunu kullanıyorum bi bakın isterseniz ben beğendim programı

StRonK

StRonK

Üye

efeler12

efeler12

Üye
Zbox candır

afwerker

afwerker

Üye
Beyler konu açma gereği duymadım buraya yazayım dedim. Mix Radio da Albüm resimlerine böyle efekt ekliyor.Acaba bu efekti yapabileceğimiz bi program felan varmı?

örnek Görsel

kamuraN021

kamuraN021

Üye
Beyler konu açma gereği duymadım buraya yazayım dedim. Mix Radio da Albüm resimlerine böyle efekt ekliyor.Acaba bu efekti yapabileceğimiz bi program felan varmı?

örnek Görsel
Windows Phone için "Sketch Me! Pro" uygulamasına göz atın

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
merhaba arkadaşlar kullandığınız veya önerdiğiniz müzik çalar hangisi var normal müzik çaları pek sevmiyorum

üstüne müzik uygulaması tanımam

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Loco Player en iyisi. Alternatif olarak Moli player pro uygulamasını da tavsiye ederim (video playerdir ama müzik çalar olarakta deneyebilirsiniz).
;)

trepcan

trepcan

Üye
Ben Core Music Player kullanıyorum gayet başarılı ve ücretsiz. Tavsiye ederim.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
loco music player'a bak bir bence arayüzü çok sade vede çok kullanışlı ve basit :)

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Loco Player en iyisi. Alternatif olarak Moli player pro uygulamasını da tavsiye ederim (video playerdir ama müzik çalar olarakta deneyebilirsiniz).
;)
moliplayerı bende severim ama açacğı dosyanın resimler klasöründe olması koşulu can sıkıyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
moliplayerı bende severim ama açacğı dosyanın resimler klasöründe olması koşulu can sıkıyor
o konuda vlc biraz iyi ancak oda atıyor arada, istediğin müziği klasör şeklinde açabiliyorsun, bu gün sinir etti telefon beni müzik konusunda

kartal-78

Üye
One müzik dene

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Ben Core Music Player kullanıyorum gayet başarılı ve ücretsiz. Tavsiye ederim.

Bence de güzel. Ama ücretsiz değil.. ücretli.. belki de yeni ücretli olmuştur.

Son düzenleme:

Üst Alt