Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

papero

Üye
aynı hatayı ben de alıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
aynı hatayı ben de alıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Clashbot C# olarak degistiricem konuyu arkadaşlar. 6.0 artık stabil çalışmıyor yeni botta clashbot.org adlı siteye üye olmanız lazım boya giriş yaparken o sitenin kullanıcı adı şifresini soruyor.
Yeni botun fazla ayarı yok zaten Dead base seçip basılan askerler ile ganimeti girip calistiriyorsunuz başka hiç bir ayar yok. Konudaki botun yeni düzgün çalışan sürümü çıkana kadar kullanmayın.

Print Screen

Print Screen

Üye
v6.0 gayet iyi çalışıyor bende tek sorunum full scren yapip oyun açınca çalışmıyor pencereli oynuyorum ben de

Aquaforce

Üye
Arkadaslar Barrack 1,2,3,4 is not avaliable.
sorununu çözdüm kısaca anlatıcam.

Bu linkten 6.2.3 versiyonunu indiriyoruz.
Sizdeki versiyonun içine aynı dosyaları kopyala & değiştir yapıyoruz.
ayarlarınız silinecektir tekrar o ayarları yapın.
ve sonra oyunun tadını çıkarın :)
bendede bu sorun vardı geceden beri araştırdım ve sonunda kendim buldum :)

by-fattaci

by-fattaci

Üye
Arkadaslar Barrack 1,2,3,4 is not avaliable.
sorununu çözdüm kısaca anlatıcam.

Bu linkten 6.2.3 versiyonunu indiriyoruz.
Sizdeki versiyonun içine aynı dosyaları kopyala & değiştir yapıyoruz.
ayarlarınız silinecektir tekrar o ayarları yapın.
ve sonra oyunun tadını çıkarın :)
bendede bu sorun vardı geceden beri araştırdım ve sonunda kendim buldum :)
Emegine sağlık ama değiştireceğimiz dosyalarıda paylaş ki hata yapmayalım bi zahmet

by-fattaci

by-fattaci

Üye
Yada sendeki botun yani çalışan botu paylaş daha kolay olur

Aquaforce

Üye
sizin için upload edicem 1dk zaten rarin icindeki dosyaları görünce ne yapmaniz gerektiğini anliyicaksiniz.

Aquaforce

Üye

Buyrun Link bu
rarin içindeki dosyaları sizdeki versiyon dosyalarıyla kopyala & yapıştır & değiştir yapın ve oyunun tadını çıkarın.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
dediğim gibi geceden beri araştırıyorum bakıyorum bulamadım en sonunda kendim çözdüm ve sizlede paylaştım benim gibi zorluklar çekmeyin diye :)
Bol Eğlenceler.

by-fattaci

by-fattaci

Üye

Buyrun Link bu
rarin içindeki dosyaları sizdeki versiyon dosyalarıyla kopyala & yapıştır & değiştir yapın ve oyunun tadını çıkarın.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
dediğim gibi geceden beri araştırıyorum bakıyorum bulamadım en sonunda kendim çözdüm ve sizlede paylaştım benim gibi zorluklar çekmeyin diye :)
Bol Eğlenceler.
arkadaşım bunu zaten yukarıda paylaştın ben şunu demek istemiştim değiştir falan diyorsun ya nasıl olsa sen değişmişsin onu upload et diyorum yani senin kullandığın botu upload et sende ki versyonla değiş diyorsun hangi versyon la değişeceğiz

Aquaforce

Üye
bu ayarları senin yapman lazım AutoTİT regedit'e kendine değiştirme aşamasında kayıt ediyor.

DDPROG

Üye
Clashbot C# olarak degistiricem konuyu arkadaşlar. 6.0 artık stabil çalışmıyor yeni botta clashbot.org adlı siteye üye olmanız lazım boya giriş yaparken o sitenin kullanıcı adı şifresini soruyor.
Yeni botun fazla ayarı yok zaten Dead base seçip basılan askerler ile ganimeti girip calistiriyorsunuz başka hiç bir ayar yok. Konudaki botun yeni düzgün çalışan sürümü çıkana kadar kullanmayın.
Clashbot C# de ban riski yüksek olmaz mı? Anladığım kadarıyla orda bir şey tanıtmıyoruz direk script göndererek kendisi hallediyor. Bunu clash sunucuları fark etme riski yüksek. Diğer botta bizim tanıttığımız yerlere tıklıyordu. Ban riski azdı.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Clashbot C# de ban riski yüksek olmaz mı? Anladığım kadarıyla orda bir şey tanıtmıyoruz direk script göndererek kendisi hallediyor. Bunu clash sunucuları fark etme riski yüksek. Diğer botta bizim tanıttığımız yerlere tıklıyordu. Ban riski azdı.
Buda autoit ile çalışıyor resim tanımlaması çok gelişmiş yani yine aynı bot tarzında ancak çok daha gelişmiş. Asker bağışlama felan yok sadece asker üretme saldırma ölü koy felan seçme ve kupa düşme yani istediğin kupa aralığında kalıyor hep bot.

esmeran3

esmeran3

Üye
Benim geçen 2 gün bıraktım .d 2100 e çıkmış :D hala gani buluyodu

by-fattaci

by-fattaci

Üye
Ortada bir bot vardı adamlar bi güncelleme yaptılar ortalık bot doldu valla

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Zamazingo1234
hs1987

hs1987

Üye
yeni bot esmeran3 ün anlattığı kurdum ama sürekli asker basıyor sadece ordu kampım full olmasına rağmen saldırmıyor kışladan bastığı askerleri silip yeniden basıyor ama saldırma yok

DDPROG

Üye
beyler bu botlar güncellendikçe yeni özellikler geliyo hızlanıyo felan ban yiyeceğiz gibime geliyo hadi hayırlısı

sadiozkan1985

Üye
Beyler lütfen yardım edin 4 saatir sorunu araştırıyorum bir türlü çaresini bulamadım kafayı yiyicem.
Barrack 1 is not available.
Barrack 2 is not available.
Barrack 3 is not available.
Barrack 4 is not available.
Restarting BlueStack to fix stuck error!
bu hatayı alıyorum lütfen yardım edin :(
Beyler lütfen yardım edin 4 saatir sorunu araştırıyorum bir türlü çaresini bulamadım kafayı yiyicem.
Barrack 1 is not available.
Barrack 2 is not available.
Barrack 3 is not available.
Barrack 4 is not available.
Restarting BlueStack to fix stuck error!
bu hatayı alıyorum lütfen yardım edin :(
arkadaşlar bir bakayım dedim yeni şeyler var mı diye.. Ben yaklaşık 3 gündür full kasıyorum.. 4 milyon altın ve iksir var her gün fulleniyor. bende böyle hatalar vermiyor.. Sizde niye oluyo anlamadım.. :blink:

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
2 gündür oyunu açmıyordum bugün açtım. aynı hata bende de oluyor asker basmıyor deniyorum olmuyor

esmeran3

esmeran3

Üye
Arkadaşlar ClashBot v6.0 ın bir üst versiyonu ClashBot v6.2.3 stabil çalışıyor.

1- Olarak otamatik çözünürlük değiştirme yapıyoruz.

2-Otamatik çözünürlük değiştirme ile bluestacks çözünürlüğü değiştirelim.

3-Bot indirin.

4-Bot Açıp Sırası ile resimlerdekinin aynısın yapın.

*Burda Köyümüzü Tanıtıyoruz.

*Burda istediğimiz arama ayarlarını yazıyoruz. En güzeli benim yazdığım aynısını yazın emin olun çok iyi.

*Resimdekinin aynısını yapın.

*Resimdekinin aynısını yapınız.

*Klan Kalesi asker isteme yeri.

*Kışlalarda basacağımız askerleri seçiyoruz.

*Resimdekinin aynısını yapın.

NOT: ARKADAŞLAR DEDİKLERİMİ HARFİYEN YAPARSANIZ HİÇ BİR SIKINTI ÇIKMAZ. ÖZELDEN MESAJ İSTEMİYORUM.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Luck Star

Üst Alt