Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

darksiders_53

Üye
ben Clash 5.7.3 kullanıyorum şimdi yeni geleni kurdum bakalım arasındaki fark nedir :) bu saatlerde ganimet buluyormu acaba

esmeran3

esmeran3

Üye
Bulmaz mi :) dibine vuruyor hemde

darksiders_53

Üye
İyi arıyor bakalım bulacakmı teşekkürler :)

mgo26

mgo26

Üye
Bulmaz mi :) dibine vuruyor hemde
Hocam bu son botu demin denedim ama bende bazi sorunlar oldu sizdede oluyormu merak ettim
Tamam hersey guzel kislalari falan kendi buluyor ama
Adam ararken buyutec surekli ekranda dolaşıyor ama geçmiyor 6.0 da böyle birsey oldugunda direk köye gero donuyordu sizdede boyle oluyormu

esmeran3

esmeran3

Üye
O internetin ile alakali

darksiders_53

Üye
galiba asker basmakta bir sıkıntı var

esmeran3

esmeran3

Üye
Ha süre bitmesini bekliyor neden buda hiç bi sorun olmaz. Beklesede köye gitse de

darksiders_53

Üye
yeni olan sürümü yükledim

oguzxw

oguzxw

Üye
5.7.3 daha hızlı ve iyi onu tekrar çalıştırmanın bi yolu yokmudur ?

darksiders_53

Üye
asker basıyor ama diger kıslaya gecmiyor hep aynı yere tıklama yapıyor ama kendim kapatırsam diger kıslaya geciyor
yeşil taş için bir hile varmıdır acaba ?

DDPROG

Üye
Bozuldu ya asker basmıyor. Birde mesela bot çalışırken pese giremiyorum bozuluyor. Hide BS çalışmıyor.

marist

marist

Üye
6.3 kullanamadim ben. Bot started yazisinda kaliyor ve bazen bir tek yere tikliyor bazende madene tiklayip yer degiştirmeye çalisiyor.

Print Screen

Print Screen

Üye
Geceleri botu bırakıyorum bazen bluestack restarting yapıyo haliyle ganimet kasamiyorum yok mu çözümü @Luck Star @esmeran3

Birde mesela bot çalışırken pese giremiyorum bozuluyor. Hide BS çalışmıyor.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum ekranı tamamen kaplayan uygulamalara girince bot çalışmıyor ben de çözümü pencereli yaparak buldum pesi pencereli yaparak oynuyorum sorun olmuyor

Aquaforce

Üye
Beyler lütfen yardım edin 4 saatir sorunu araştırıyorum bir türlü çaresini bulamadım kafayı yiyicem.
Barrack 1 is not available.
Barrack 2 is not available.
Barrack 3 is not available.
Barrack 4 is not available.
Restarting BlueStack to fix stuck error!
bu hatayı alıyorum lütfen yardım edin :(
Beyler lütfen yardım edin 4 saatir sorunu araştırıyorum bir türlü çaresini bulamadım kafayı yiyicem.
Barrack 1 is not available.
Barrack 2 is not available.
Barrack 3 is not available.
Barrack 4 is not available.
Restarting BlueStack to fix stuck error!
bu hatayı alıyorum lütfen yardım edin :(

Üst Alt