Faturasız Dolandırıcı vodafone

Sponsorlu Bağlantılar

safakk34

safakk34

Üye
    Konu Sahibi
Dolandırıcı vodafone
Arkadaşlar 3 ay önce vodafone geçtim altın 1 gb mı neydi tarife 18 tl ye 1 gb internet 500 dk 1000 SMS olan pakete. Iki ay normal kullandım dün 20 tl yükledim tarife otomatik yenilenmesi gerekirken yenilenmeden tl harcamış internet 11 tl gitmiş dolayısıyla tarife yenilenmemiş akşam farkettim . Şimdi müşteri hizmetlerini Aradım aynen böyle dedi onay gelmeden İnternet'e girmişsiniz diyo sanki bu onay aksama kadar gelmiyor 1-2 dk içerisinde gelir benim bildiğim . Bizde yenilenmiştir diye konuşma Yaptım ordan da bütün tl leri bitirdik . Müşteri hizmetleri bişey yapamayız dediler iyi günler deyip kapattılar bundan sonra vodafone hattı bırakın bayisinin yanından bile geçmem siz siz olun sizde geçmeyin kullanmayın . Diğer hattım avea 5 Yıldır kullanıyorum hatta faturalı kullanıyorum en ufak bi sıkıntı yaşamadım bu hattımı da avea ya geçeceğim . Herkese iyi günler Allah'a emanet olun.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ikinci aldatma yolu telsiz parası kesmiş olmasına rağmen tekrar tekrar kesiyor aynı ay içinde .

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Ikinci aldatma yolu telsiz parası kesmiş olmasına rağmen tekrar tekrar kesiyor aynı ay içinde .
15 tl yükledim 6.35 diye gecen aylardan kesti bide nisamda kesti 7 tl mi ne kaldı zaten

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
15 tl yükledim 6.35 diye gecen aylardan kesti bide nisamda kesti 7 tl mi ne kaldı zaten

3 aydir kontor yuklemedigin için toplam kesmiş olabilir mi?
Arkadaşlar 3 ay önce vodafone geçtim altın 1 gb mı neydi tarife 18 tl ye 1 gb internet 500 dk 1000 SMS olan pakete. Iki ay normal kullandım dün 20 tl yükledim tarife otomatik yenilenmesi gerekirken yenilenmeden tl harcamış internet 11 tl gitmiş dolayısıyla tarife yenilenmemiş akşam farkettim . Şimdi müşteri hizmetlerini Aradım aynen böyle dedi onay gelmeden İnternet'e girmişsiniz diyo sanki bu onay aksama kadar gelmiyor 1-2 dk içerisinde gelir benim bildiğim . Bizde yenilenmiştir diye konuşma Yaptım ordan da bütün tl leri bitirdik . Müşteri hizmetleri bişey yapamayız dediler iyi günler deyip kapattılar bundan sonra vodafone hattı bırakın bayisinin yanından bile geçmem siz siz olun sizde geçmeyin kullanmayın . Diğer hattım avea 5 Yıldır kullanıyorum hatta faturalı kullanıyorum en ufak bi sıkıntı yaşamadım bu hattımı da avea ya geçeceğim . Herkese iyi günler Allah'a emanet olun.

Kontor yuklediginizde 1-15 dakika içerisinde onay mesajlari geliyor.
Yani Tl yukleyip direkt internete girdiysen tl azaldığı icin paket yenilenememiş olabilir onay mesajını görmeniz gerekirdi :)

safakk34

safakk34

Üye
    Konu Sahibi
3 aydir kontor yuklemedigin için toplam kesmiş olabilir mi?

Kontor yuklediginizde 1-15 dakika içerisinde onay mesajlari geliyor.
Yani Tl yukleyip direkt internete girdiysen tl azaldığı icin paket yenilenememiş olabilir onay mesajını görmeniz gerekirdi :)

Yahu internet kapalıydı bile her şekilde geçiriyorlar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

İnternet tl harcamış yazmışsın :)
Ona göre yorumladım.
Müşteri hizmetlerine kullanmadan tl niye azalir diye sordunuz mu?

szqn55

szqn55

Üye
sen sen ol girmiştir deme *123# bak gitmiş mi gittiyse 18 tl onay mesajı gelmese bile girebilirsin nete normal tatifede 1 mb ye 8 tl filan alıyorlar

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Aman aman.. Bana bedava tarifen var gel deseler kapısından geçmem büyük konuşmak istemem ama...
Ne çektiğimi ben bilirim.. Kardeşime 2aylığına faturalı hat almıştık kapatınca hiçbir ödeme yapmazsınız dediler üstüne iki fatura daha ödettiler.
Ben 3 yıl kadar kullandım hiçbir zaman tarife söylendiği gibi gelmedi öyle böyle deyip 3-5 tl eklerlerdi.. En son kapanış tarihinden sonraki yarım aylık fatıra geldi.. Üstüne hiç alakam olmayan bir sonraki ayın faturası da geldi.. Şikayetvar. Com un avıkatları arayınca kabul ettiler en sonki ayın faturasının hatasını kabul ettiler sadece.
"bizden ayrılıyor, geçirelim geçirebildiğimiz kadar" zihniyeti.
Beyinsizler uzun vadede mutlaka kaybettiklerini hesaplamıyor kurumsallıklarına rağmen.. Artık mükemmel tarife yapsalar yine de uğramam üç-beş tl.. fazla veririm günlerce-haftalarca huzurumu bozmam.
Ve bir kişi kaybettiğini düşünüyorlar ama ben aile reisiyim 3 kişiyi birden kaybettiklerini de yazdım kendilerine.
5 tl fazla olsun yabancı firmaya gideceğine Türk firmaya gitsin heşali hoş olsun.

SM-G850FQ cihazımdan maxicep v5 kullanılarak gönderildi

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Arkadaşlar dolandırıcılık ispatı için iyi takip yapın . Bütün operatörler de yapabilir bir nebze vodafone daha çok yapar . Ama delil önemli ve inandırıcı deliler şart . Sistem hatası da olabilir ama hata varsa bunu operatör geri odemek zorunda . Tam emin olmadan karalama yapmak kul hakkına geçer

safakk34

safakk34

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar dolandırıcılık ispatı için iyi takip yapın . Bütün operatörler de yapabilir bir nebze vodafone daha çok yapar . Ama delil önemli ve inandırıcı deliler şart . Sistem hatası da olabilir ama hata varsa bunu operatör geri odemek zorunda . Tam emin olmadan karalama yapmak kul hakkına geçer

Haklısın da ben onlara sordum yapacak bişey yok diyo benden avea ya geçecem dedim başka bişey yoksa iyi günler diyo direk işlerine gelmeyince kapatıyorlar başlarından atıyorlar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Haklısın da ben onlara sordum yapacak bişey yok diyo benden avea ya geçecem dedim başka bişey yoksa iyi günler diyo direk işlerine gelmeyince kapatıyorlar başlarından atıyorlar
O zaman bu konuşmayı ses kaydına alman delil olacaktı senin için .

Emin17

Emin17

Üye
Self servisini bedava diyor vodafone n bedavasi ya resmen. Dolandiriyor. Girdim ciktim 1,5 tl gitti

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ben 3 ay önce 1 gb 15 tl süper net yaptırdım 2. ay 3 tl fark ile 2 gb ye yükseldi 3 ay sonra 1 gb düşüp fiyatı hala 18 kaldı :( hattı bırakmasamda tarifeyi en kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyorum

Emin17

Emin17

Üye
Bu neya yildim artik vodafondan tam dolandirici adi bir şirket az kaldı kurtulucam. Liralarimi somurduler. Lanet olsun vodafoneye gectigim güne. Haram olsun verdiğim paralar.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Yabancı firma ama bastakiler geçiriyor . Uluslar arası vodafone denetim sorunu var

Silinen Üye 325954

Silinen Üye 325954

Kapalı Hesap
Bu neya yildim artik vodafondan tam dolandirici adi bir şirket az kaldı kurtulucam. Liralarimi somurduler. Lanet olsun vodafoneye gectigim güne. Haram olsun verdiğim paralar.
hayret bir şey liralarını nasıl yemişler anlamadım benim 3 adet hattım var 2 si turkcell 1 si avea idi bunları vodafona taşıdım ne lira sömürmesi ne boş boşa lira gitmesi yaklaşık olarak 1 yıldır da kullanıyoruz hiç de değiştirmeye gerek duymuyorum da duymadım da biz memnunuz.

kestal

kestal

Üye
Onu bunu bilmem de Vodafone un en b.ktan şeylerinden biri de dakika paketin olduğu halde müşteri hizmetleri ile görüşmeler tl den düşüyor.Bu ne saçma sapan bir şeydir anlamadım doğrusu.

Silinen Üye 325954

Silinen Üye 325954

Kapalı Hesap
Onu bunu bilmem de Vodafone un en b.ktan şeylerinden biri de dakika paketin olduğu halde müşteri hizmetleri ile görüşmeler tl den düşüyor.Bu ne saçma sapan bir şeydir anlamadım doğrusu.
zaten hangi operatör de müşteri hizmetlerini ararsan ara kontörden gidiyor.sadece vodafona mahsus bir olay değildir.

kestal

kestal

Üye
zaten hangi operatör de müşteri hizmetlerini ararsan ara kontörden gidiyor.sadece vodafona mahsus bir olay değildir.
Biraz geç oldu fakat en azından Turkcell de yok

Takipçi Satın Al

Üst Alt