Dexter Morgan
Üye
CoC yada snapchat apksını biz açabilir miyiz acabaMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
CoC yada snapchat apksını biz açabilir miyiz acabaMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu bu forumdaki çoğu arkadaş zaten tahmin ediyordu. Ben dahil. Hatta o kadar ki, Türkçe Cortana'nın da 2016 yı bulacağını söylemiştik. Bence Windows 10' u bizim telefonlar en erken Aralıkta alır arkadaşlar. Türkçe Cortanayı da Bence 2016 Mart gibi alırız diyorum ben. Yalnız bu söylediklerim Final sürümler için. Ön izlemelerini çok daha erken alacağımızı sanıyorum. (Cortana hariç).Windows 10 for phone Ekimden önce gelmiyormuş sanırım
Bunu bu forumdaki çoğu arkadaş zaten tahmin ediyordu. Ben dahil. Hatta o kadar ki, Türkçe Cortana'nın da 2016 yı bulacağını söylemiştik. Bence Windows 10' u bizim telefonlar en erken Aralıkta alır arkadaşlar. Türkçe Cortanayı da Bence 2016 Mart gibi alırız diyorum ben. Yalnız bu söylediklerim Final sürümler için. Ön izlemelerini çok daha erken alacağımızı sanıyorum. (Cortana hariç).
Sanırım win10 mobile ilk olarak lumia 940 ile piyasaya sunulacak. Benim tahminim bu şekilde. Ağustosta bilgisayarlara gelse eylül ekim döneminde de amiral gemi lumia ile win10 mobile tanıtılır. Hatta belki bi hamle ile başka bir ureticiden lumia dan önce win10 lu bi cep telefonu gelebilir.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
940 da veliahtı olduğuna göre
940 ile gelecek bencede...Yıl sonu Win10 16 ilk çeyreğine sarkar mı sorusu bende var Cortana ya gelince 2017 yi bulur derim en iyi ihtimal desem 16 son çeyrek ama düşük benim düşüncem de buBunu bu forumdaki çoğu arkadaş zaten tahmin ediyordu. Ben dahil. Hatta o kadar ki, Türkçe Cortana'nın da 2016 yı bulacağını söylemiştik. Bence Windows 10' u bizim telefonlar en erken Aralıkta alır arkadaşlar. Türkçe Cortanayı da Bence 2016 Mart gibi alırız diyorum ben. Yalnız bu söylediklerim Final sürümler için. Ön izlemelerini çok daha erken alacağımızı sanıyorum. (Cortana hariç).
.Herkes wp 10'nun finali ne zaman gelir diyoruz ama birde dolu dolu gelecek bir GDR-2 Var.Eğer en son paylaşılan görseller doğru ise şu gdr2'yi ne zaman fu ll halini verirler sizce ? Ben Wp 10 finali kasım -Aralık hatta ocak 2016 içerisinde bekliyorum .önümüzdeki en yakın güncelleme GDR2 Olduğundan ve ben beta karşıtı olarak GDR2'nin geliş tarihine odaklanmış durumdayım.
Şu tarihte Gdr2 gelir diye açıklama yapıldımı ?

Hocam o görseller sadece konseptmiş.Herkes wp 10'nun finali ne zaman gelir diyoruz ama birde dolu dolu gelecek bir GDR-2 Var.Eğer en son paylaşılan görseller doğru ise şu gdr2'yi ne zaman fu ll halini verirler sizce ? Ben Wp 10 finali kasım -Aralık hatta ocak 2016 içerisinde bekliyorum .önümüzdeki en yakın güncelleme GDR2 Olduğundan ve ben beta karşıtı olarak GDR2'nin geliş tarihine odaklanmış durumdayım.

Vay beHocam o görseller sadece konseptmiş.![]()
konseptler bizi bizden alıyor sonu hüsranHerkes wp 10'nun finali ne zaman gelir diyoruz ama birde dolu dolu gelecek bir GDR-2 Var.Eğer en son paylaşılan görseller doğru ise şu gdr2'yi ne zaman fu ll halini verirler sizce ? Ben Wp 10 finali kasım -Aralık hatta ocak 2016 içerisinde bekliyorum .önümüzdeki en yakın güncelleme GDR2 Olduğundan ve ben beta karşıtı olarak GDR2'nin geliş tarihine odaklanmış durumdayım.
Hocam o görseller sadece konseptmiş.![]()
Adama sırayla vurmayın yazıktır günahtırO görseller sahte çıktı.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

İlk Lumia 920 sanırım 2 sene oldu bir yenilik gelmedi yani rakiplere oranla örn çift pencere desteği parmak izi yüz algılama sadece prototip konsept deneme test bu isimler sadece fabrikada resim yada başka şey gerçek yokHocam o görseller sadece konseptmiş.![]()
S^3 işletim sistemli N8 de olupda şu anda wp de olmayan özellikler nelerdir? bunları yazarmısın ? wp yi takip eden ve wp li bir telefon almak isteyen arkadaşlarda wp nin eksikliklerini bilip ona göre satın alıp almama kararını versinİlk Lumia 920 sanırım 2 sene oldu bir yenilik gelmedi yani rakiplere oranla örn çift pencere desteği parmak izi yüz algılama sadece prototip konsept deneme test bu isimler sadece fabrikada resim yada başka şey gerçek yok
bazı arkadaşlar diyor ki kolay iş değil yeni girdiler olacak falan
tamam olacakta N8 de kullandığım özelliklerin tamamını bile veremediler güncelleme ile hala eksikler var olan özellikleri kaldırıp tekrar güncelleme ile vermek sizce de saçma değil mi
tamam yapmak zor ama olmayan bir teknoloji geliştirirsin anlarım olan şeyin nesi zor adamlar yapmış ki sende yapıyorsun zor değil zaten
düşün en basiti 4 cam otomatik yeni araba yapıyorsun arkadaş biz yeniyiz yapacağız ancak olan şeyin neyini yapacaksın ya
İlk Lumia 920 sanırım 2 sene oldu bir yenilik gelmedi yani rakiplere oranla örn çift pencere desteği parmak izi yüz algılama sadece prototip konsept deneme test bu isimler sadece fabrikada resim yada başka şey gerçek yok
bazı arkadaşlar diyor ki kolay iş değil yeni girdiler olacak falan
tamam olacakta N8 de kullandığım özelliklerin tamamını bile veremediler güncelleme ile hala eksikler var olan özellikleri kaldırıp tekrar güncelleme ile vermek sizce de saçma değil mi
tamam yapmak zor ama olmayan bir teknoloji geliştirirsin anlarım olan şeyin nesi zor adamlar yapmış ki sende yapıyorsun zor değil zaten
düşün en basiti 4 cam otomatik yeni araba yapıyorsun arkadaş biz yeniyiz yapacağız ancak olan şeyin neyini yapacaksın ya