Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Windows 10 for phone Ekimden önce gelmiyormuş sanırım

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Windows 10 for phone Ekimden önce gelmiyormuş sanırım
Bunu bu forumdaki çoğu arkadaş zaten tahmin ediyordu. Ben dahil. Hatta o kadar ki, Türkçe Cortana'nın da 2016 yı bulacağını söylemiştik. Bence Windows 10' u bizim telefonlar en erken Aralıkta alır arkadaşlar. Türkçe Cortanayı da Bence 2016 Mart gibi alırız diyorum ben. Yalnız bu söylediklerim Final sürümler için. Ön izlemelerini çok daha erken alacağımızı sanıyorum. (Cortana hariç).

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim ve ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bunu bu forumdaki çoğu arkadaş zaten tahmin ediyordu. Ben dahil. Hatta o kadar ki, Türkçe Cortana'nın da 2016 yı bulacağını söylemiştik. Bence Windows 10' u bizim telefonlar en erken Aralıkta alır arkadaşlar. Türkçe Cortanayı da Bence 2016 Mart gibi alırız diyorum ben. Yalnız bu söylediklerim Final sürümler için. Ön izlemelerini çok daha erken alacağımızı sanıyorum. (Cortana hariç).

Onizlemeler bile bi noktadan sonra yeterli olur bence, bilgisayar gibi sürekli güncelleme gelmesini bekliyorum ayrıca ben

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
İnsider'a guncelleştirme geldi.Güncelleme var mı diye baktım yoktu

dakamon

dakamon

Üye
Sanırım win10 mobile ilk olarak lumia 940 ile piyasaya sunulacak. Benim tahminim bu şekilde. Ağustosta bilgisayarlara gelse eylül ekim döneminde de amiral gemi lumia ile win10 mobile tanıtılır. Hatta belki bi hamle ile başka bir ureticiden lumia dan önce win10 lu bi cep telefonu gelebilir.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Sanırım win10 mobile ilk olarak lumia 940 ile piyasaya sunulacak. Benim tahminim bu şekilde. Ağustosta bilgisayarlara gelse eylül ekim döneminde de amiral gemi lumia ile win10 mobile tanıtılır. Hatta belki bi hamle ile başka bir ureticiden lumia dan önce win10 lu bi cep telefonu gelebilir.

Bir zamanlarda win8 olarak 920 sunulduğu için seviniyorduk :) 940 da veliahtı olduğuna göre :) 940 ile gelecek bencede...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yıl sonu Win10 16 ilk çeyreğine sarkar mı sorusu bende var Cortana ya gelince 2017 yi bulur derim en iyi ihtimal desem 16 son çeyrek ama düşük benim düşüncem de bu

braayn

braayn

Üye
Herkes wp 10'nun finali ne zaman gelir diyoruz ama birde dolu dolu gelecek bir GDR-2 Var.Eğer en son paylaşılan görseller doğru ise şu gdr2'yi ne zaman Full halini verirler sizce ? Ben Wp 10 finali kasım -Aralık hatta ocak 2016 içerisinde bekliyorum .önümüzdeki en yakın güncelleme GDR2 Olduğundan ve ben beta karşıtı olarak GDR2'nin geliş tarihine odaklanmış durumdayım :).
Şu tarihte Gdr2 gelir diye açıklama yapıldımı ?

remzi33

remzi33

Üye
Herkes wp 10'nun finali ne zaman gelir diyoruz ama birde dolu dolu gelecek bir GDR-2 Var.Eğer en son paylaşılan görseller doğru ise şu gdr2'yi ne zaman fu ll halini verirler sizce ? Ben Wp 10 finali kasım -Aralık hatta ocak 2016 içerisinde bekliyorum .önümüzdeki en yakın güncelleme GDR2 Olduğundan ve ben beta karşıtı olarak GDR2'nin geliş tarihine odaklanmış durumdayım :).

GDR2 geldi zaten :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Herkes wp 10'nun finali ne zaman gelir diyoruz ama birde dolu dolu gelecek bir GDR-2 Var.Eğer en son paylaşılan görseller doğru ise şu gdr2'yi ne zaman fu ll halini verirler sizce ? Ben Wp 10 finali kasım -Aralık hatta ocak 2016 içerisinde bekliyorum .önümüzdeki en yakın güncelleme GDR2 Olduğundan ve ben beta karşıtı olarak GDR2'nin geliş tarihine odaklanmış durumdayım :).
Hocam o görseller sadece konseptmiş. :(

• Beğen
Tepkiler: braayn
Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

dakamon

dakamon

Üye

O görseller sahte çıktı.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hocam o görseller sadece konseptmiş. :(
İlk Lumia 920 sanırım 2 sene oldu bir yenilik gelmedi yani rakiplere oranla örn çift pencere desteği parmak izi yüz algılama sadece prototip konsept deneme test bu isimler sadece fabrikada resim yada başka şey gerçek yok
bazı arkadaşlar diyor ki kolay iş değil yeni girdiler olacak falan
tamam olacakta N8 de kullandığım özelliklerin tamamını bile veremediler güncelleme ile hala eksikler var olan özellikleri kaldırıp tekrar güncelleme ile vermek sizce de saçma değil mi
tamam yapmak zor ama olmayan bir teknoloji geliştirirsin anlarım olan şeyin nesi zor adamlar yapmış ki sende yapıyorsun zor değil zaten
düşün en basiti 4 cam otomatik yeni araba yapıyorsun arkadaş biz yeniyiz yapacağız ancak olan şeyin neyini yapacaksın ya

• Beğen
Tepkiler: braayn, ihsan.snmz ve ArMaGeDdOn_87

ArMaGeDdOn_87

Üye
İlk Lumia 920 sanırım 2 sene oldu bir yenilik gelmedi yani rakiplere oranla örn çift pencere desteği parmak izi yüz algılama sadece prototip konsept deneme test bu isimler sadece fabrikada resim yada başka şey gerçek yok
tamam olacakta N8 de kullandığım özelliklerin tamamını bile veremediler güncelleme ile hala eksikler var olan özellikleri kaldırıp tekrar güncelleme ile vermek sizce de saçma değil mi
tamam yapmak zor ama olmayan bir teknoloji geliştirirsin anlarım olan şeyin nesi zor adamlar yapmış ki sende yapıyorsun zor değil zaten
düşün en basiti 4 cam otomatik yeni araba yapıyorsun arkadaş biz yeniyiz yapacağız ancak olan şeyin neyini yapacaksın ya
S^3 işletim sistemli N8 de olupda şu anda wp de olmayan özellikler nelerdir? bunları yazarmısın ? wp yi takip eden ve wp li bir telefon almak isteyen arkadaşlarda wp nin eksikliklerini bilip ona göre satın alıp almama kararını versin

Ali_KRKY

Üye

ya sürekli bi n8 le kıyaslama derdi var fakat atlanılan konu şu n8 s^3 işletim sistemliydi fakat bu sistem windows aradaki fark ve yazılım şekilleri farklı tamam haklısınız yavaş ilerliyor olabilir yada çogu özellik olmayabilir de sen tutupda farklı bi işletim sisteminde vardı bunda yok ondan kırpıp buna güncelleme diye vermenin bi anlamı yok gibi bi söz söylenemez sanırım. Öte yandan ne yapsaydı stabil sürüm olsun bütün cihazlarım bu sürümleri alabilsin diye ince eleyip sık dokumak zorundalar öbür türlü androit den farkı ne olacak telefonu aldın tmm hangi sürüm varsa üzerinde onunla telefonun çöpe gidinceye kadar kullan sonra yeni sürümlü yeni bi cihaz al olsun bitsin dimi?

Emre

Üye
kışa doğru gelir ekim - aralık gibi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows 10 Mobile v10.0.12552.70 (Build 10069)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Üst Alt