Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ihsan.snmz

Üye
S^3 işletim sistemli N8 de olupda şu anda wp de olmayan özellikler nelerdir? bunları yazarmısın ? wp yi takip eden ve wp li bir telefon almak isteyen arkadaşlarda wp nin eksikliklerini bilip ona göre satın alıp almama kararını versin
Wp ilk çıktığında hızlı işlem merkezi filan yoktu ya millet çıldırdı hani heralde birisi o

ArMaGeDdOn_87

Üye
Wp ilk çıktığında hızlı işlem merkezi filan yoktu ya millet çıldırdı hani heralde birisi o
bu şekilde tek tek mesaj atarak işler karışıyor bilen bir deneyimli arkadaş liste yapıp hazırlarsa daha kolay öğrenilebilir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Pazartesi ya da Salı günü hazırlıklı olun gençler. Sonra yok ben duymadım görmedim anlamam:ehe

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle, yunus-emre-6606 ve serinaga
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Yeni bir güncellememi acaba :eller:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu arada dün fark ettiğim bir şey var wp10 da uygulama menüsünde geri tuşuna bastığınızda ana menü gelmiyor, önceden geri bastığınızda ana menü gelirdi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Dahili PDF desteği geliyor. Toplamda 1900 printer desteği bulunuyor. Kışa doğru daha fazlası da desteklemeye başlayacak.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

ErenMSC

Üye
Şu spartanın ismide "Microsoft Edge" olarak değişiyor, Yeni simgesi ;

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
S^3 işletim sistemli N8 de olupda şu anda wp de olmayan özellikler nelerdir? bunları yazarmısın ? wp yi takip eden ve wp li bir telefon almak isteyen arkadaşlarda wp nin eksikliklerini bilip ona göre satın alıp almama kararını versin

Öncelikle alsınlar güzel bir telefon ben seviyorum sevmesem zaten almazdım
neyse ben Nokiayı navigasyon çıktı çıkalı 1. sıramda o var onun için aldım işletim sisteminden anlamam beni ilgilendirmez oyun manyağı değilim telefon elinden düşmeyen insanlardan da değilim benim için cep telefonu acil ihtiyaçta şimdi temel ihtiyaç oldu gerçi ama görüşme yapacağım araç Sms desen yılda 10 tane atmam ama gider gezersin kamera işte resim video birde navigasyon
ya N8 de bir navigasyon vardı yürü diyordun yürüyerek kestirmeden vs götürüyordu Lumia da ev işyerim 15 Dk yürüme ama bana rotayı araba yolundan çiziyor 45 Dk
hatta bunu suyunsesi Turgay arkadaşımızlada paylaşmıştım
hava durumu vardı bilirsin entegre nokianın dehşet saatini biliyordu yağmur kar hiç şaşmaz diyeceksiniz ki navigasyone Here hava durumuda bir dünya şirketin Ms ile alakası ney ama o bizim kullanıcının sorunu değil anlaşsın en iyisiyle
N8 de çektiğim videolar 920 ye attım oynatmıyor desteklemiyormuş eski model destekliyor yenisi desteklemiyor aklıma gelen gelmeyen vardır neyse
ama Wp harika olacak benim şikayetim yok alo diyorum foto video o kadar
ama kırgın olduğum nokta bu işte önceden olan şimdi olmayan senden sonra bir arkadaş daha yazmış N8 ile kıyaslama derdin ne diye sanki MS şirketi dün açmış bir haber işten MS bence dünyadaki en iyi yazılım uzmanı eskiden S3 sistemi varmış bu Wp sistemiymiş falan filan
Ms de önümüzdeki 10 yılın teknolojisi vardır hazırda isteseler verirler hololens neler yaptı hepimiz biliyoruz ki bizim hayal edemediğimiz şeyler var adamlarda telefonumu yapamıyacak

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87

ArMaGeDdOn_87

Üye
Öncelikle alsınlar güzel bir telefon ben seviyorum sevmesem zaten almazdım
neyse ben Nokiayı navigasyon çıktı çıkalı 1. sıramda o var onun için aldım işletim sisteminden anlamam beni ilgilendirmez oyun manyağı değilim telefon elinden düşmeyen insanlardan da değilim benim için cep telefonu acil ihtiyaçta şimdi temel ihtiyaç oldu gerçi ama görüşme yapacağım araç Sms desen yılda 10 tane atmam ama gider gezersin kamera işte resim video birde navigasyon
ya N8 de bir navigasyon vardı yürü diyordun yürüyerek kestirmeden vs götürüyordu Lumia da ev işyerim 15 Dk yürüme ama bana rotayı araba yolundan çiziyor 45 Dk
hatta bunu suyunsesi Turgay arkadaşımızlada paylaşmıştım
hava durumu vardı bilirsin entegre nokianın dehşet saatini biliyordu yağmur kar hiç şaşmaz diyeceksiniz ki navigasyone Here hava durumuda bir dünya şirketin Ms ile alakası ney ama o bizim kullanıcının sorunu değil anlaşsın en iyisiyle
N8 de çektiğim videolar 920 ye attım oynatmıyor desteklemiyormuş eski model destekliyor yenisi desteklemiyor aklıma gelen gelmeyen vardır neyse
ama Wp harika olacak benim şikayetim yok alo diyorum foto video o kadar
ama kırgın olduğum nokta bu işte önceden olan şimdi olmayan senden sonra bir arkadaş daha yazmış N8 ile kıyaslama derdin ne diye sanki MS şirketi dün açmış bir haber işten MS bence dünyadaki en iyi yazılım uzmanı eskiden S3 sistemi varmış bu Wp sistemiymiş falan filan
Ms de önümüzdeki 10 yılın teknolojisi vardır hazırda isteseler verirler hololens neler yaptı hepimiz biliyoruz ki bizim hayal edemediğimiz şeyler var adamlarda telefonumu yapamıyacak
biz eksikleri yazalım da illa alan olcak varsa alsın,herkesin kendi kişisel kararıdır,önemli olan insanların bilgilendirilmesi,eksikler üzerine umarım s^3 hakkında bilgi sahibi olanlar ekleme yaparlar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
biz eksikleri yazalım da illa alan olcak varsa alsın,herkesin kendi kişisel kararıdır,önemli olan insanların bilgilendirilmesi,eksikler üzerine umarım s^3 hakkında bilgi sahibi olanlar ekleme yaparlar
evet haklısın böyle konuşmak ne güzel inan şikayet yazarken korkuyorum ortam geriliyor diye bakalım neler olacak salı yı bekleyelim

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Ya şu apk olayını ben anlamadım anlatacak var mı , android uygulamaları nasıl Windows Phone da çalışacak

ArMaGeDdOn_87

Üye
evet haklısın böyle konuşmak ne güzel inan şikayet yazarken korkuyorum ortam geriliyor diye bakalım neler olacak salı yı bekleyelim
Gerilmek anlamsız biz müşteriyiz şikayetlerimizi dile getirmek en doğal hakkımız,ancak Microsoft un bu bildirimleri önemsediği yok,ilerleme aşaması halaa en alt düzeyde ilerliyor,Microsoft tarafından resmi açıklama yapılmadıktan sonra duyumlara pek inanmayın(salı)ayrıca bi gelişme olsaydı zaten bu etkinlikte tanıtılırdı,herkes bu etkinliği bekliyodu,salı veya diğer günler için beklenti içinde olmayın derim çünkü sistemin şu andaki aşaması belli zaten

Aybars1979

Aybars1979

Üye

Dahili PDF desteği geliyor. Toplamda 1900 printer desteği bulunuyor. Kışa doğru daha fazlası da desteklemeye başlayacak.

pazartesi yada salı bumu gelecek? yoksa bu ayrı bir paylaşımmı? :hmmm

Bay H

Bay H

Üye

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dücane, BomberMAn_01 ve Sensation
SamilGoktas

SamilGoktas

Üye

Görünmüyor

emz

emz

Üye
İlk Lumia 920 sanırım 2 sene oldu bir yenilik gelmedi yani rakiplere oranla örn çift pencere desteği parmak izi yüz algılama sadece prototip konsept deneme test bu isimler sadece fabrikada resim yada başka şey gerçek yok
bazı arkadaşlar diyor ki kolay iş değil yeni girdiler olacak falan
tamam olacakta N8 de kullandığım özelliklerin tamamını bile veremediler güncelleme ile hala eksikler var olan özellikleri kaldırıp tekrar güncelleme ile vermek sizce de saçma değil mi
tamam yapmak zor ama olmayan bir teknoloji geliştirirsin anlarım olan şeyin nesi zor adamlar yapmış ki sende yapıyorsun zor değil zaten
düşün en basiti 4 cam otomatik yeni araba yapıyorsun arkadaş biz yeniyiz yapacağız ancak olan şeyin neyini yapacaksın ya

Tamam o var ama işte sorun da bu. Sen o teknolojiyi ilk bulan adama para vermek istemiyorsan adamın yaptığı gibi sağ kulağını sağ elimle değil dolaştırıp sol elin tutman lazım. Yoksa adam benim yaptığımı taklit ettin deyip parasını ister ;) Ms mobil veriyi bile getirirken öyle şeyler düşünüp ayarladı ki üst bara koyulduğunda lisans ücreti ödemedi kimseye :) İşte geç kalınınca o paraları ödememek için var olsa bile onu başka bir şekilde bize sunmaya çalışıyorlar. Zaten çoğu şey kullanılmış. Az olanı bulup sürmesi uzun sürüyor :

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Ben inanıyorum artık Windows 10 tam surum ile istediğimizi elde edebileceğimize. Telefon bölümünden zarar etmesine rağmen hâlâ birşeyler için uğraşıyorsa Microsoft, kesinlikle çok iyi olmak zorunda olduğunun farkında.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01

Üst Alt