tamam dedigim seyleri wipe yap snra 12.1 yukle
Uygulamalar silinmiyor değil mi? Eminsin?tamam dedigim seyleri wipe yap snra 12.1 yukle

ewt dur bekle ben deneyim bi dittoydyken silinmiodu cm de belki olmaz deneyim yazarim burayaUygulamalar silinmiyor değil mi? Eminsin?![]()
Dr.Ketan'ın konusunda KitKattab yükleyenler için anlatımı var orada bootloader diye yazanı indir. Telefonu bağla ve download moda al. Odini aç AP kismina bootloader dosyasini seç ve starta bas. Sonra cwm den cm'yi kurarsın.@teknolojibaronu Ulan benide gaza getirdiniz cm yüklüyorumAma önce bootloaderi halletmem lazım lolipopta bilmiyorum bi yardımcı olsana
![]()
Teşekkür ederimdedigim mi herbisey yerinde duruo degistiridim d.kagidi bile.
ilk once cache.dalvik ,system wipe yap sonra 12.1i yukle
bakayım hem romda belki değişim vardır. Yoksada hataları belirtirim xda'ya onlar çözerler.Şuan 5.0 rusya romundayım kitkata gerimi dönücem nolucak anlayamadım şuanDr.Ketan'ın konusunda KitKattab yükleyenler için anlatımı var orada bootloader diye yazanı indir. Telefonu bağla ve download moda al. Odini aç AP kismina bootloader dosyasini seç ve starta bas. Sonra cwm den cm'yi kurarsın.
stock 5.0 romundaysan gerek yok bootloader yüklemene direk CM'yi kur.Şuan 5.0 rusya romundayım kitkata gerimi dönücem nolucak anlayamadım şuan

@AHKE stock 5.0 romundaysan gerek yok bootloader yüklemene direk CM'yi kur.![]()
Şaka bir yana stock ya. Ben sana zaten 12 mi 12.1 mi diye sormuştum sen şuan galiba 12.1 i deniyeceksin denedikten sonra buraya yazarmısın hataları bende arada kalmıştım biliyorsun zaten.
sonucu yazarsan sevinirim

sorun cikabilir cunku cok farkli sistem iksideBen şimdi stock 5.0 rusya romunda cm ye geçerken datayı silmesem sorun çıkartırmı ki![]()
Ya bu yedekte çok uzun sürüyo yada ben üşengecim şuan çözemedim.sorun cikabilir cunku cok farkli sistem ikside
sen twrp recovery yukle her biseyin yedegini al yani back up menusundeki tikleri hepsini isaretleYa bu yedekte çok uzun sürüyo yada ben üşengecim şuan çözemedim.
Ki zaten geliştirici açıklamasınıda yapmış ;
1. Download the appropriate ROM using links below.
2. Download the appropriate GApps following the links below.
3. Back up any and all important data.
5. WIPE DALVIK/CACHE/DATA/FACTORY RESET.
6. WIPE SYSTEM.
7. Flash the ROM in recovery.
8. Flash the GApps.
9. Reboot Device.
Twrp üzerinden hiç yedek almadım hep titanium backup kullanıyordum. Twrp tan tam nasıl oluyor bir fikrim yok maalesefsen twrp recovery yukle her biseyin yedegini al yani back up menusundeki tikleri hepsini isaretle
yedek 3 4 gb tutabilir telin cok uygulama varsa o oranda artar
sonra cm yukle baktin begenmedinmi restore et o yedegi herbiseyin durur choremadaki sekmelerin bile

sen twrp yi yukle istersen anlatirim basit biseyTwrp üzerinden hiç yedek almadım hep titanium backup kullanıyordum. Twrp tan tam nasıl oluyor bir fikrim yok maalesef![]()
sen twrp yi yukle istersen anlatirim basit bisey