Luck Star demiş ki: ↑
açmana gerek yok
ee iyi diyonda o hata olunca devam etmiyo bot habire kampları kontrol ediyor
5.7.3 çok stabil ve kullanıyorum. bunun içinde dosya varmı acaba?

emeğin için minnettarım çok işime yaradı birkaç gündür kullanıyorum deli gibi ganimet kastım bugün güncellemenin geldiğini gördüm baktım yine buraya yazmışlar çalışmıyor diye hiç çalıştırmaya teşebbüs etmedim gördükten sonra konuyu adım adım takip ettim esmeran ın verdiği dosyayı attım hemen çalıştı yani sıkıntısız 10 numara 5 yıldız her şey için teşekkürler de benim bir sorunum vardı bluestack bazen restarting yapıyor sonra da açılmıyor tabi ben bilgisayarın başında olmadığım için şu restarting hatasını nasıl çözebilirim çok arada sırada yapıyor bunu
BekliyoruzŞu an upload ediyorum 10 dk sonra hazır.
@baronsavas evet 5.7.3 içinde aynı dosya değişme işlemini yapabilirsin hallolur.
Oyunda bakım var 20dk...
sanırım açığı tamamen kapatmaya çalışıyorlar

sanırım açığı tamamen kapatmaya çalışıyorlar
botu sen yazdın da haberimiz mi yok üstad![]()
bu kadar işsiz değilim botu yazmak rahat 1-2 ayımı alırdı ancak yapılmayacak bir şey değil çok basit.açık değil bu en başta da dedim eğer açıkla ilgili bir şey olsa bizim ki hile olurdu.
Bu sadece script yani program ile ayarladığın şeyleri otomatik olarak ekrana tıklayarak yapıyor. bunu her hangi bir oyunda da ayarlayabilirsin bunu kapatmak imkansız.
oyuna güncelleme geldi ve bazı şeylerin konumları değişti sorun bundan kaynaklanıyor düzelir yakında...